ForzaVale Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Ότι λέει και ο τίτλος,περιμένω ένα δέμα με αντικαταβολή μεσώ της acs. επιτρέπεται να ελέγξω το δέμα ενοποιών του μεταφορέα;και σε περίπτωση που δεν είναι αυτό που συμφώνησα με τον πωλητή,να μη το πληρώσω,παρά μόνο το κόστος των μεταφορικών;
livefreeordie Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 επιτρεπεται μονο αν εχει δωσει εντολη ο πωλητης. εχετε συμφωνησει κατι τετοιο?
ForzaVale Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 επιτρεπεται μονο αν εχει δωσει εντολη ο πωλητης. εχετε συμφωνησει κατι τετοιο? όχι δεν είπαμε για έλεγχο,γιατί το είχα ως δεδομένο.
παπι Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πως θα το ανοιξεις χωρίς να το παραλαβεις; Νομίζω δεν γίνεται ούτε με εντολή.
ForzaVale Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πως θα το ανοιξεις χωρίς να το παραλαβεις; Νομίζω δεν γίνεται ούτε με εντολή. Ε τότε ποιος ο λόγος του ελέγχου?το ανοίγω βλέπω ότι αντί για καραμέλες μου έστειλε κόπρανα αλόγου,πληρώνω και φεύγω? 1
livefreeordie Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εγω παντως πριν καποιο καιρο το ειχα κανει με εντολη ελενχγου αλλα ειχαμε συννενοηθει με τον αποστολεα. αν δε συννενοθεις εννοειται πως δε γινεται να το ανοιξεις
ForzaVale Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 εγω παντως πριν καποιο καιρο το ειχα κανει με εντολη ελενχγου αλλα ειχαμε συννενοηθει με τον αποστολεα. αν δε συννενοθεις εννοειται πως δε γινεται να το ανοιξειςΘα επικοινωνήσω μαζί του πριν την παραλαβή,να ενημερώσει το κουριερ.αν δεν γίνεται, δε θα παραλάβω το δέμα και θα πληρώσω τα μεταφορικά της επιστροφής.Λάθος μου βέβαια γιατί είχα σίγουρο τον έλεγχο στην αντικαταβολή
livefreeordie Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Θα επικοινωνήσω μαζί του πριν την παραλαβή,να ενημερώσει το κουριερ.αν δεν γίνεται, δε θα παραλάβω το δέμα και θα πληρώσω τα μεταφορικά της επιστροφής. Λάθος μου βέβαια γιατί είχα σίγουρο τον έλεγχο στην αντικαταβολή δε ξερω αν γινεται εκ των προτερων. τι πηρες και φοβασαι τοσο δηλαδη? τωρα το σκεφτηκες? κι αυτος που στο στειλε ομως δε θα του αρεσει καθολου να του επιστραφει. αυτα τα συννενοουμαστε πριν κανουμε την συναλλαγη!
Highlander Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Σε μια αγορά από το internet που είχα κάνει, στις οδηγίες έλεγε πως πρέπει να ανοίξω το δέμα παρουσία του μεταφορέα και μετά να παραλάβω. Μάλλον είναι και θέμα πολιτικής του καταστήματος.
ForzaVale Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δε ξερω αν γινεται εκ των προτερων. τι πηρες και φοβασαι τοσο δηλαδη? τωρα το σκεφτηκες? κι αυτος που στο στειλε ομως δε θα του αρεσει καθολου να του επιστραφει. αυτα τα συννενοουμαστε πριν κανουμε την συναλλαγη! σε προηγούμενη περίπτωση μου είχε έρθει δέμα με ΕΛΤΑ courier και έλεγξα κανονικά το πακέτο πριν την πληρωμή,χωρίς κάποια σημείωση και υπέθεσα το ίδιο θα συμβαίνει και στα άλλα courier. πάντως ο έλεγχος θα έπρεπε να είναι δεδομένος από τη στιγμή που πληρώνεις με αντικαταβολή αλλιώς δεν υπάρχει κάποιο όφελος υ.γ πρόκειται για μεταχειρισμένο πιστονοκυλιδρο honda crf-450r που στις φωτογραφίες έδειχνε άριστο όπως και τα λογία του πωλητή ήταν κάθετα.
xifiassamsung Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 νομιζω ειναι κυλινδροπιστονο Ειδικα σε acs με 17ε την αντικαταβολη ναι. Φυσικα το ανοιγεις παρουσια του κουριερ 1 λεπτο να παρει?τσεκαρεις κ πληρωνεις.κατα 99% θα ειναι σωστο αρα ολα οκ,αλλα για το 1% υποθετικα που σου στειλουν σκουπιδια το να στειλεις ανοιχτο πακετο κλεισμενο με ταινια πισω δε νομιζω να προσβαλει τον ουσιαστικα "απατεωνα" πωλητη.
ForzaVale Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 νομιζω ειναι κυλινδροπιστονο Ειδικα σε acs με 17ε την αντικαταβολη ναι. Φυσικα το ανοιγεις παρουσια του κουριερ 1 λεπτο να παρει?τσεκαρεις κ πληρωνεις.κατα 99% θα ειναι σωστο αρα ολα οκ,αλλα για το 1% υποθετικα που σου στειλουν σκουπιδια το να στειλεις ανοιχτο πακετο κλεισμενο με ταινια πισω δε νομιζω να προσβαλει τον ουσιαστικα "απατεωνα" πωλητη. καλά τα 17€ για ένα δέμα εντός Ελλάδας είναι υπερβολή αλλά τι να κάνουμε που δεν είχε γενική.
xifiassamsung Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ενημερωτικα Ελτα ταχυδρομειο απλο δεμα 1,50 κ 0,50 καθε εξτρα κιλο αντικαταβολη 3.80 για 1 κιλο βαρος δεμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα