Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρέλαβα έτσι το λαπτοπ μου στην Ελλάδα και όταν ζήτησα απο τον μεταφορέα να μου ανοίξει το κουτί για να δώ ότι τουλάχιστον δέν είναι χτυπημένο ή με σπασμένη οθόνη αρνήθηκε και μου είπε ότι έχει εντολή να πάρει μονο τα λεφτά και να το παραδώσει αλλιως το παίρνει πίσω και φεύγει.. ευτυχώς το λαπτοπ ήταν ΟΚ αλλά δεν μου άρεσε το ρίσκο και ορκίστηκα να μην ξαναγοράσω τίποτε έτσι... 

Στην Αγγλία που ήμουν μου παρέδωσαν απο το μαγαζί που το παρήγγειλα ένα desktop αλλά για κάποιο λόγο ο εγγλεζάς το έφερνε με κλωτσιές (!) .. νόμιζε ότι δέν τον έβλεπα απο το παράθυρο όταν χτύπησε το κουδούνι αλλά είδα που το κοπάνησε κάτω με δύναμη και το κλώτσαγε.. προφανώς το computer ήταν για πέταμα γιατί είχε βαθουλώματα και το τροφοδοτικό έπαιζε και έσβηνε.. αλλά ευτυχώς το είχε κάνει εκείνη τη μέρα και σε άλλες παραγγελίες και με πίστεψαν όταν το πήγα πίσω για επιστροφή.. τον απέλυσαν και εγώ πήρα νέο computer.. αλλά αυτά στην Αγγλία.. 

• Like 1
Δημοσ.

γίνετε και το κάνω συχνά 

Έτυχε να μην παραλάβεις τελικά καμιά φορά; Γιατί αυτά που γράφτηκαν για τους λόγους που δεν θέλουν να το κάνουν μου ακούστηκαν λογικά.

Δημοσ.

Έτυχε να μην παραλάβεις τελικά καμιά φορά; Γιατί αυτά που γράφτηκαν για τους λόγους που δεν θέλουν να το κάνουν μου ακούστηκαν λογικά.

Όχι. Αν κάποιος αρνηθεί να το στείλει με εντολή ελέγχου τότε κατά 99% κάτι δεν πάει καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Όχι. Αν κάποιος αρνηθεί να το στείλει με εντολή ελέγχου τότε κατά 99% κάτι δεν πάει καλά.

Εντάξει, δεν είναι απόλυτο αυτό γιατί έχουν ακουστεί διάφορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...