Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα ο πίνακας με μπαταρία τροφοδοτικό, πληκτρολόγιο, 3 ρανταράκια, 6 μαγνητάκια, σειρήνα και καλώδια θα σου βγουν γύρω στα 400-450...και μετά προσθέτης ότι άλλο θέλεις και όποτε μπορέσεις..

α ωραια καλα βγαινει. το θεμα ειναι να κανουν δουλεια. ειχα εναν συναγερμο που χτυπουσε οποτε θυμοταν μετα απο καποιο καιρο. βεβαια τον ειχα κι 6 χρονια. τωρα θελω κι εγω να βαλω κατι καλο και σε ολο το σπιτι.

κανουν δουλεια αυτα που προτεινεις? δοκιμασμενα?

Δημοσ.

αν τα κανω ολα αυτα ποσο θα κοστισει πανω κατω? θελω κι εγω να βαλω στο σπιτι μου.

Λοιπόν πίνακας μαζί με τροφοδοτικό και μπαταρία, πληκτρολόγια 6 μαγνητάκια, 3 ρανταράκια, gsm, rtm , σειρήνα μαζι με μπαταρία γύρω στα 600-630..μετά είναι τα καλώδια αν'αλογα τα μέτρα που θα χρειαστείς 

η προηγούμενη απάντηση πήγαινε για τον techfreak19

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν πίνακας μαζί με τροφοδοτικό και μπαταρία, πληκτρολόγια 6 μαγνητάκια, 3 ρανταράκια, gsm, rtm , σειρήνα μαζι με μπαταρία γύρω στα 600-630..μετά είναι τα καλώδια αν'αλογα τα μέτρα που θα χρειαστείς 

η προηγούμενη απάντηση πήγαινε για τον techfreak19

εγω μπερδευτηκα τωρα. τι θα κοστισει 400 ευρω?

Δημοσ.

εγω μπερδευτηκα τωρα. τι θα κοστισει 400 ευρω?

ο πίνακας με μπαταρία τροφοδοτικό, πληκτρολόγιο, 3 ρανταράκια, 6 μαγνητάκια, σειρήνα και καλώδια θα σου βγουν γύρω στα 400-450...και μετά προσθέτης ότι άλλο θέλεις και όποτε μπορέσεις..(η τιμή για τα καλώδια μπορεί να ανέβει ανάλογα πόσα μέτρα θέλεις)

Δημοσ.

Το βασικο κιτ της paradox είναι αρκετά προσιτό και πλήρως αναβαθμισιμο μην κοιτάς σε κινεζικές θα της πληρώσεις πολύ ακριβά σε βαθως χρόνου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...