piiii Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Κλασσικος Ελληνας.... Ποιό κλασικός δεν γίνεται. Ο μαλάκας πέθανε εδώ και πολύ καιρό. Αν τα έχω πληρώσει στο ακέραιο με τις εισφορές μου και τα δικαιούμε να τα πάρω στο ακέραιο. Για αυτό(και όχι μόνο) υπάρχουν οι κρατήσεις για το ΙΚΑ, έτσι δεν είναι(άσχετα που τα λεφτά πάνε αλλού); Οχι ρε φίλε δεν θα νιώσω καμία ενοχή. Φταίω εγώ που το κάθε αλλοδαπό στοιχείο+γυφταρέοι τσεπώνει κάθε λογής επίδομα χωρίς να έχει δώσει φράγκο σε εισφορές και θα νιώσω εγώ τις τύψεις ενώ έχω συνυσφέρει με τον ιδρώτα μου;;;
epp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Για αυτό(και όχι μόνο) υπάρχουν οι κρατήσεις για το ΙΚΑ, έτσι δεν είναι(άσχετα που τα λεφτά πάνε αλλού); Οι κρατησεις για το επιδομα που αναφερεσαι ειναι για περιπτωση ανεργιας . Ο αλλος λεει οτι θα εργαζεται στο εξωτερικο και θα τσεπωνει το επιδομα εδω. Οποτε οτι γραφεις στερειται οχι μονο λογικης αλλα και νομιμοτητας . Αλλα φυσικα παντα φταινε οι αλλοι
defacer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ποιό κλασικός δεν γίνεται. Ο μαλάκας πέθανε εδώ και πολύ καιρό. Αν τα έχω πληρώσει στο ακέραιο με τις εισφορές μου και τα δικαιούμε να τα πάρω στο ακέραιο. Για αυτό(και όχι μόνο) υπάρχουν οι κρατήσεις για το ΙΚΑ, έτσι δεν είναι(άσχετα που τα λεφτά πάνε αλλού); Οχι ρε φίλε δεν θα νιώσω καμία ενοχή. Φταίω εγώ που το κάθε αλλοδαπό στοιχείο+γυφταρέοι τσεπώνει κάθε λογής επίδομα χωρίς να έχει δώσει φράγκο σε εισφορές και θα νιώσω εγώ τις τύψεις ενώ έχω συνυσφέρει με τον ιδρώτα μου;;; Γαμάτη ιστορία. Τώρα ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα όπου δεν τα δικαιούσαι επειδή α) δεν είσαι άνεργος και β) δε διαμένεις στη χώρα που καταβάλλει το επίδομα. ΥΓ δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία πως για αρκετούς εσύ μπαίνεις στην κατηγορία των "γυφταρέων" που τσεπώνουν χωρίς να δικαιούνται. 4
torq Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 εδώ κολλάει γάντι το ... καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. αν είναι να λες τέτοιες σαχλαμάρες καλύτερα μη γράφεις καθόλου. δε ξέρω αν τα πιστεύεις όμως, οι αλλοδαποί είναι οι γυφταρέοι οκ πάω πάσο. εσύ τι είσαι; που θες να κάνεις το ίδιο το οποίο κατηγορείς. όπως είπε και ο defacer, ο ορισμός της ειρωνείας. το σπαστικό δεν είναι αυτές οι συμπεριφορές, αυτό που μου τι δίνει είναι πως άτομα με τέτοιες συμπεριφορές μετά βγαίνουν και κατηγορούν Θεούς και δαίμονες για τα χάλια μας. φαντάζομαι αν σου πουν ότι μαζί τα φάγαμε να εξοργιστείς ε?
4saken Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το σπαστικο ειναι οτι μπηκε να ζητησει την συμβουλη μας αλλα ακομα και αν ΟΛΟΙ του λεγαμε να ενημερωσει αυτος στο τελος θα λεγε "εγω δεν θα ενημερωσω και θα τα τσεπωσω". Γιατι χαλας τον χρονο μας?κανε αυτο που ηθελες απο την αρχη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα