mentoras99 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σημερα εφαγα ενα σκαλωμα με το joomla. Σε site που εχουν φτιαξει αλλοι, και εγω απλα το ψαχνω, ανεβαζω κανενα αρθρο κλπ, στην μεν ελληνοφωνη εκδοση σε μια σελιδα μπορουσα κανονικα να ανεβασω επισυναπτομενο αρχειο, στην δε ακριβως αντιστοιχη αγγλικη σελιδα, δεν μπορουσα με τιποτε να ανεβασω! Δοκιμασα με διαφορετικα αρχεια, με διαφορετικους browsers, δοκιμασα upload απο μεσα απο το site αφου εκανα login, δοκιμασα μεσα απο το administration control panel, αντιπαρεβαλα τις δυο σελιδες να δω τι εχει η μια που δεν εχει η αλλη - μες το admin panel, τιποτε! Οτι κι αν εκανα πηγε χαμενο. Και οταν δεν εκανε το upload, δεν μου εδινε και καποιο διαφωτιστικο μηνυμα. Καμια ιδεα γι αυτη την βλακεια;
mentoras99 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δεν παει το μυαλο καποιου καπου, να δω κατι συγκεκριμενο μηπως και λυθει το προβλημα;
Predatorkill Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δες τα logs του σερβερ μηπως βγαζουν κατι σχετικο με το προβλημα. Ισως το αγγλικο subdomain/domain να μην εχει σωστα διακαιωματα στους φακελους που αποθηκευονται τα αρχεια.
mentoras99 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Σε ενα site(joomla) το οποιο κατα βαση διαχειριζονται αλλοι, κι εγω ασχολουμαι περιστασιακα-επικουρικα, αλλα τωρα ετυχε σε μενα να ψαχνω να βρω λυση, εχω το εξης προβλημα:Σε αρθο, σε edit mode, είτε γινει εντος του αρθρου copy-paste εικονας, ειτε με insert/browse, οταν εμφανιζει το αρθρο στο site, εμφανιζει την εικονα 2 φορες!Δεν ξερω απο που μπορει να την 'τραβα' και να την εμφανιζει στο αρθρο εις διπλουν.Μπορειτε να με κατατοπισετε που να κοιταξω/και να σας πω, για να δουμε τι φταιει;
kogos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Σε ενα site(joomla) το οποιο κατα βαση διαχειριζονται αλλοι, κι εγω ασχολουμαι περιστασιακα-επικουρικα, αλλα τωρα ετυχε σε μενα να ψαχνω να βρω λυση, εχω το εξης προβλημα: Σε αρθο, σε edit mode, είτε γινει εντος του αρθρου copy-paste εικονας, ειτε με insert/browse, οταν εμφανιζει το αρθρο στο site, εμφανιζει την εικονα 2 φορες! Δεν ξερω απο που μπορει να την 'τραβα' και να την εμφανιζει στο αρθρο εις διπλουν. Μπορειτε να με κατατοπισετε που να κοιταξω/και να σας πω, για να δουμε τι φταιει; Σε όλα τα cms, όταν βάζεις μία εικόνα ή κείμενο μπορεί να στην εμφανίζει 1-2-3 φορές ανάλογα το template. Κάτι κάνεις λάθος λοιπόν κατά την εισαγωγή. Θα χρειαστεί να μας δώσεις κάποιο λινκ τουλάχιστον για να το δούμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα