Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy note edge 4 sm n915f

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν κάποιο διάστημα άρχισε να κολλάει η συσκευή και να κάνει επανεκινήσεις. Βγάζοντας την μπαταρία επανερχόταν. Σιγά σιγά χειροτέρεψε, μέχρι που κόλλησε τελείως. Είμαι μέσα στην εγγύηση, αλλά πηγαίνοντας στο service ths samsung (arvato) με έβγαλαν εκτός εγγύησης για παραποίηση λογισμικού και προτειναν ως λύση την αλλαγή πλακέτας (270ε). συμπληρωματικά έβγαινε knox 0/1

Προσπαθώντας μόνος μου βρήκα ότι είχε γίνει rooting κάποια στιγμή. Mέσα απο το odin και το stock firmware για το συγκεκριμένο μοντέλο έκανα unrooting, αλλά τα προβλήματα δεν λύθηκαν. είχα επαναφέρει και τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

το ξαναπήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της σαμσουνγκ και μου λένε ότι είναι ρουταρισμένο και οτι η σαμσουνγκ αυτο το αντιμετωπίζει μονο με αλλαγή πλακέτας, χωρίς να είναι σίγουρο ότι όντως έχει χαλάσει η πλακέτα.

Έχει κανείς να προτείνει κάτι...

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Λοιπον για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Πρωτον κακως το πηγες στην arvato μιας και ειναι απο τε χειροτερα service,επρεπε να το πας smartec. Δευτερον στην περιπτωση σου εφοσον λες οτι εχει γραμμενο knox δεν φταιει η arvato μιας και εφοσον γραψει ακυρωνεται η εγγυηση και δυστυχως δεν μπορεις να μηδενισεις ξανα τον counter. Τριτον εφοσον εχεις ηδη περασει στοκ ρομ απο την αρχη και δεν εστρωσε το μονο που μενει ειναι wipe data/factory reset και wipe cache partition απο recovery mode και οχι επαναφορα απο τις ρυθμισεις της συσκευης. Αν το εχεις κανει και αυτο δυστυχως εχεις προβλημα hardware και θα χρειαστει να πληρωσεις μιας και δεν εχεις εγγυηση

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ

πηγαινε το και αλλου να παρεις μια τιμη ετσι και αλλιως δεν εχεις εγγυηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...