WaNk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, άλλαξα στο λάπτοπ μου τον σκληρο δίσκο και του έβαλα έναν ίδιο μεγαλύτερης χωρητικότητας . Πάω να εγκαταστήσω τα Windows από USB και η εγκατάσταση δε γίνεται, και μου βγάζει το σφάλμα 0xc000000e. Έχετε καμια ιδέα γιατί γίνεται αυτό?
glazos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Στα bios ο σκληρός εμφανίζεται? To usb είναι 2.0 και σε θύρα 2.0 ?? Δοκίμασες να κάνεις format τον σκληρό σε άλλο σύστημα ?
WaNk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Πάει να κάνει την εγκατάσταση, και μετά στην ολοκλήρωση κάνει restart και μου εμφανίζει αυτό @glazos Όταν τρεχω diagnostics στο BIOS μου εμφανίζει και τους δυο δίσκους (έναν που έχω τα αρχεία μου, και τον καινουριο στον οποιο θέλω να βάλω τα windows)
WaNk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ο σκληρός είναι καινούριος; Ναι (αυτός π θέλουμε να βάλουμε τα windows)
karamaniotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κάνε διαγραφή τόμου στον καινούριο σου δίσκο και ξαναπέρασε τα windows
WaNk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Κάνε διαγραφή τόμου στον καινούριο σου δίσκο και ξαναπέρασε τα windows Λίγη παραπάνω βοήθεια παρακαλώ? δεν είμαι σίγουρος πως να το κάνω
karamaniotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 σου έχει επιλογές στο παράθυρο που εμφανίζεται για να επιλέξεις σε ποιο σκληρό θέλεις να κάνεις εγκατάσταση τα windows.
WaNk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 @karamaniotis Παλι το ίδιο και μετά όταν πάω να προσπαθήσω πάλι, μου έχει εμφανίσει και το windows boot manager που πριν την προσπάθεια δεν υπήρχε Windows 7 και εγκατασταση απο USB? Windows 10
SpirosZ68 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εχεις κανενα αλλο υπολογιστη προχειρο εκει γυρω η μονο το λαπτοπ? Η εστω κανενα USB Dock που να μπορεις να του βαλεις επανω τον δισκο
WaNk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Εχεις κανενα αλλο υπολογιστη προχειρο εκει γυρω η μονο το λαπτοπ? Η εστω κανενα USB Dock που να μπορεις να του βαλεις επανω τον δισκο Έχω μονο ένα macbook στο οποιο δε μπορούμε να τον συνδέσουμε
WaNk Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ρίξε μια διαμόρφωση στον σκληρό Δε με αφήνει, οι επιλογές που έχω είναι μονο Ανανέωση, Δημιουργία και Φόρτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα