karamaniotis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 δημιούργησε καινούριο τόμο και κάνε εκεί εγκατάσταση
SpirosZ68 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αυριο με το καλο βρες εναν αλλο υπολογιστη, συνδεσε τον παλιο δισκο του λαπτοπ και τον SSD και κανε κλωνο τον ενα στον αλλο με ενα προγραμμα Clone. Εγω χρησημοποιω το Site: Casper Μπορεις να το κανεις και απο το δικο σου λαπτοπ αν εχεις κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/c/2027/docking-station-hdd.html?from=catspan&keyphrase=Dock
WaNk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 δημιούργησε καινούριο τόμο και κάνε εκεί εγκατάσταση Και πάλι το ίδιο σφάλμα :/ Αυριο με το καλο βρες εναν αλλο υπολογιστη, συνδεσε τον παλιο δισκο του λαπτοπ και τον SSD και κανε κλωνο τον ενα στον αλλο με ενα προγραμμα Clone. Εγω χρησημοποιω το Site: Casper Μπορεις να το κανεις και απο το δικο σου λαπτοπ αν εχεις κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/c/2027/docking-station-hdd.html?from=catspan&keyphrase=Dock Δυστυχώς δεν ξέρω κατά ποσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δυστυχως δεν μπορω να σου κανω troubleshooting απο μακρια. Ψαχνω να σου βρω παρακαμψη στο προβλημα. Μπορεις να βαλεις τον SSD στο macbook και να κανεις εκει εγκατασταση των windows κανονικα. Μολις την ολοκληρωσεις κανε απαγκατασταση ολους τους drivers και κλεισε το macbook. Βγαλε τον δισκο και βαλε τον στο αλλο λαπτοπ και voila' Θα περιεμνεις να ολοκληρωσει την εγκατασταση των drivers, θα κανεις μια επανεκινηση (ισως και δυο) και εισαι ετοιμος.
WaNk Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μήπως ο δίσκος πρέπει να γινει φορμάτ πρώτα για να μπορέσω να του βάλω τα Windows ? Κατά την εγκατάσταση μου τον δείχνει ως Μη εκχωρημένος χώρος στη μονάδα δίσκου
SpirosZ68 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οχι, κατι αλλο συμβαινει. Ο πιο ευκολος τροπος για να παρακαμψεις το προβλημα ειναι αυτος που σου ειπα. Διαφορετικα θες χρονοβορο troubleshooting για να βρεις τι φταιει.
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, άλλαξα στο λάπτοπ μου τον σκληρο δίσκο και του έβαλα έναν ίδιο μεγαλύτερης χωρητικότητας . Πάω να εγκαταστήσω τα Windows από USB και η εγκατάσταση δε γίνεται, και μου βγάζει το σφάλμα 0xc000000e. Έχετε καμια ιδέα γιατί γίνεται αυτό? καποιες εκδοσεις τον windows υπαρχει περιπτωση να μη της περναει απο το usb η ισως να χρειαζεται καποιο setting απο το bios (δε τα θυμαμαι καλα εδω θα σε γελασω κατι που εχει να κανει με "uefi νομιζω) ..ψαξε παντως λιγο στο bios καπου που εχει με ποιο τροπο ακριβως να διαβασει απο usb ..εχει κατι επιλογες....)
White_Cat Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Καλημέρα ! Αυτός ο κωδικός λάθους εμφανίζεται είτε όταν υπάρχει πρόβλημα στο Master Boot Record του σκληρού δίσκου, είτε όταν δεν έχει γραφεί καθόλου το Master Boot Record. Το Master Boot Record είναι κάποια δεδομένα που ο υπολογιστής τ' αναζητάει όταν πρόκειται να φορτώσει το λειτουργικό σύστημα. Στην οθόνη που σου βγάζει, άμα διαλέξεις την τρίτη επιλογή "Repair your Computer" ο υπολογιστής θα προσπαθήσει να "ξαναχτίσει" μόνος του τα δεδομένα του MBR. Άμα αυτό δεν πιάσει, βρες ενα οποιοδήποτε DVD των Windows και κάνε εγκατάσταση από εκεί. Επίσης υπάρχει και η παρακάτω σελίδα που μιλάει ακριβώς γι' αυτό το πρόβλημα και περιγράφει 2-3 ακόμα κόλπα για το πώς αντιμετωπίζεται : https://neosmart.net/wiki/0xc000000e/ Φιλικά, Ο Άσπρος Γάτος
WaNk Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε εγκαθιστώντας τα win7. Είχαμε προσπαθήσει και με 10 και με 8.1 και δε γινόταν τίποτα, οποτε βάλαμε τα 7 και όλα καλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα