Hasta La Vista Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Έχω μερικά προβλήματα σε κάποια games στο pc μου . μπορώ να εμπιστευτώ το παρακάτω βίντεο ;
vaiosgtr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 αγοραζεις και απο τηλεμαρκετινγκ ? σοβαρα τωρα περιμενεις οτι κατι τετοιο θα κανει τον υπολογιστη σου πιο γρηγορο? μπορεις να το δοκιμασεις. δεν θα κανει καμια εκρηξη. αλλα το τι ακριβως κανει η συγκεκριμενη ρυθμιση δεν το γνωριζω
Shadows Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μπορεις να πεις τι προβληματα εχεις ακριβως για να σε βοηθησουμε.
άδικος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Προφανώς αντιμετωπίζει μεγάλο lag. Η συγκεκριμένη αλλαγή στη registry μπορεί να σου δώσει μειωμένο latency, αλλά ταυτόχρονα να μειώσει το τυπικό σου bandwidth (με επιφύλαξη αν μπορεί να πραγματοποιηθεί σε w7 & 8). Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις να δεις αν θα έχεις κάποια διαφορά. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να γυρίσεις στην αρχική τιμή. *Επίσης να έχεις πάντα κατά νου το ρίσκο που υπάρχει όταν πειράζεις τη registry. Food for thought 1
Hasta La Vista Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Πρόβλημα με τα ms μου μέσα σε διάφορα games .εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα