megaklhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Γειά σας έχω κάποια χρήματα στην paypal μου και θέλω να τα βάλω στην κάρτα μισθοδοσίας μου για να πάω να τα βγάλω αλλά μόλις πάω να προσθέσω την κάρτα μισθοδοσίας στην paypal ή την προπληρωμένη μου κάρτα γράφει Sorry, we are not able to process your request. Please try again later ξέρετε για ποιον λόγω γίνετε αυτό ; Πιστεύω λόγω capital controls αλλά εάν ισχύει κάτι τέτοιο πώς θα βγάλω τα χρήματα τώρα ;
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εννοείς στο λογαριασμό μισθοδοσίας σου ή κάτι άλλο;
megaklhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εννοείς στο λογαριασμό μισθοδοσίας σου ή κάτι άλλο; Ειτε στον λογαριασμο ειτε στην καρτα μισθοδοσιας που βγαζω τα λεφτα απο το atm γενικα καποιον τροπο να τραβηξω τα χρηματα θελω
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ο μόνος τρόπος να μεταφέρεις τα χρήματα που έχεις στο balance είναι η σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και αυτή η δυαντότητα έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015. Ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα (ο αριθμός στο Call Us), που έχει άμεσα αποτελέσματα, είτε με μήνυμα (Message Center) στο οποίο θα γράψεις ότι θέλεις να συνδέσεις το συγκεκριμένο ΙΒΑΝ. Πρέπει να γνωρίζεις ότι τα χρήματα που θα στείλεις στον τραπεζικό λογαριασμό θα θεωρηθούν ως έμβασμα και θα κρατηθεί προμήθεια από την τράπεζά σου.
megaklhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ο μόνος τρόπος να μεταφέρεις τα χρήματα που έχεις στο balance είναι η σύνδεση τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) και αυτή η δυαντότητα έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ 2015. Ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα (ο αριθμός στο Call Us), που έχει άμεσα αποτελέσματα, είτε με μήνυμα (Message Center) στο οποίο θα γράψεις ότι θέλεις να συνδέσεις το συγκεκριμένο ΙΒΑΝ. Πρέπει να γνωρίζεις ότι τα χρήματα που θα στείλεις στον τραπεζικό λογαριασμό θα θεωρηθούν ως έμβασμα και θα κρατηθεί προμήθεια από την τράπεζά σου. Πάντως εάν πάρω τηλέφωνο και ζητήσω να συνδέσω την paypal με εναν λογαριασμο τραπεζικό γίνετε να τα μεταφέρω έτσι 100% ; Ξέρεις περίπου πόσο κρατάνε ;
makfil Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Όταν μιλήσεις με εκπρόσωπο, θα ανοίξει το σύστημα και είτε αυτός είτε εσύ θα συνδέσετε τον λογαριασμό. Στη συνέχεια θα φανούν στο paypal τα στοιχεία αφενός του λογαριασμού σου αφετέρου της Deutsche Bank για να μπορείς να στείλεις έμβασμα για να φορτώσεις το balance, εάν θέλεις. Εσύ θα πατήσεις Withdraw Funds (αρχική σελίδα) και θα προχωρήσεις τη διαδικασία. Η προμήθεια είναι συνήθως 3€ αλλά κάθε τράπεζα έχει δικό της τιμολόγιο.
megaklhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Όταν μιλήσεις με εκπρόσωπο, θα ανοίξει το σύστημα και είτε αυτός είτε εσύ θα συνδέσετε τον λογαριασμό. Στη συνέχεια θα φανούν στο paypal τα στοιχεία αφενός του λογαριασμού σου αφετέρου της Deutsche Bank για να μπορείς να στείλεις έμβασμα για να φορτώσεις το balance, εάν θέλεις. Εσύ θα πατήσεις Withdraw Funds (αρχική σελίδα) και θα προχωρήσεις τη διαδικασία. Η προμήθεια είναι συνήθως 3€ αλλά κάθε τράπεζα έχει δικό της τιμολόγιο. Οκ ευχαριστω πολυ να καλεσω στην εξυπηρετηση πελατων της πειραιως η της paypal ;
isay Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οκ ευχαριστω πολυ να καλεσω στην εξυπηρετηση πελατων της πειραιως η της paypal ; paypal εννοεί. Τι σχέση εχει η Πειραιώς; Ουσιαστικά κάνεις τραπεζικό έμβασμα από κάποιο λογαριασμό εξωτερικου, σε λογαριασμό Ελλάδας.
megaklhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 paypal εννοεί. Τι σχέση εχει η Πειραιώς; Ουσιαστικά κάνεις τραπεζικό έμβασμα από κάποιο λογαριασμό εξωτερικου, σε λογαριασμό Ελλάδας. Α οκ ευχαριστω πολυ και παλι Να φανταστω οτι θα καλέσω στο εξωτερικο ετσι ;
isay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παίζει να μιλησεις ελληνικά εκεί η μπα? Μόνο πολωνικά ή σουαχίλι και αν σου κατσει ... στα αγλλικα
makfil Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Παίζει να μιλησεις ελληνικά εκεί η μπα? Έχω μιλήσει με τη Μαρία που γνωρίζει καλά ελληνικά αλλά και με σπαστά αγγλικά θα συνεννοηθείς γι' αυτό που θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα