Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η cpu τωρα μπηκε δεν εχει λειτουργήσει ποτε... Το δωσα σε τεχνικο το 12v ειναι κανονικα δεν το χω πειράξει και να ηθελα να το βαλω αναποδα δεν μπορω... Τα καλωδια ειναι οπως τα βρηκα δεν τα πειραξα.. Το δωσα σε τεχνικό θα δειξει τωρα

• Like 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4πινο ειναι στην φωτο η γωνια δεν ηταν καλή εβαλα το 4πινο στην μητρικη και το 6πινο στην καρτα γραφικων... Ετσι και αλλιως ειναι στον μαστορα τωρα και μαλλον ειναι οι μνημες οπως μου ειπαν στο μαγαζί γιατι χωρις τις μνημες χτυπουσε το ηχειακι της μητρικης με τις μνημες δεν εκανε τιποτα... Δοκιμασαμε και αλλη καρτα γραφικων και παλι τιποτα... Οποτε οι μνημες ειναι ή τροφοδοτικό...

Δημοσ.

Αυτο εδω μου κανει εντύπωση που ειναι 4 και οχι 8 και αμα βαλω 6αρι δεν ανοιγει

Αποφάσισε τι έβαλες τελικά 4,6,8 42?

Δημοσ.

Οταν δοκιμασα το 6αρι στην μητρικη δεν εβαλα και στην καρτα γραφικων αλλα δεν ανοιγε... 8αρι δεν εχω καν.. Τελικα το αφησα με 4αρι απανω και 6αρι στην καρτα γραφικων... Το αν εκανα βλακεια με τα ρευματα δεν ξερω.. Το να εβαλα αναποδα καποιο βυσμα δεν γινοταν, αυτο δεν το παθα τωρα το οτι δεν δινει εικόνα το επαθα με τον a8-6600k που ειχα οταν τον εβγαλα και τον ξαναβαλα.. Ειπαμε ετσι και αλλιως ειναι σε τεχνικο οτι και λεμε τωρα εγινε.

Δημοσ.

Αφού έβαλες το 6άρι στην μητρική, τα έβαλες ανάποδα.

Τελείωσε. Όπως και να έχει μακάρι να φτιάξει!

• Like 3
Δημοσ.

και εμενα περιεργο μου φενεται οτι απο ολα αυτα το προβλημα ηταν οτι καηκαν οι θεσεις για της μνημες..αλλα τεσπα αναθεμα...

εγω θα προτινα κατι σε gigabyte αλλα οκ οτι νομιζεις καλυτερο ...

το θεμα ειναι οτι και παλι δεν ξερω κατα ποσο εβγαλες ακρη με το τι μπενει κανονικα εκει στο 8πινο και δε ξερω στην μητρικη που θα παρεις μη φας κανα πακετο παλι ....

γενικος παντως το pc πασχει απο πολλα θεματα ... κοιτα μηπως μαζεψεις κανα φραγκακι να παρεις ενα κουτι καινουργιο ναχει κανα ανεμηστηρα πανω γιατι εκει μεσα θα βραζουν ολα... και ενα τροφοδοτικο ...

Δημοσ.

και εμενα περιεργο μου φενεται οτι απο ολα αυτα το προβλημα ηταν οτι καηκαν οι θεσεις για της μνημες..αλλα τεσπα αναθεμα...

το θεμα ειναι οτι και παλι δεν ξερω κατα ποσο εβγαλες ακρη με το τι μπενει κανονικα εκει στο 8πινο και δε ξερω στην μητρικη που θα παρεις μη φας κανα πακετο παλι ....

γενικος παντως το pc πασχει απο πολλα θεματα ... κοιτα μηπως μαζεψεις κανα φραγκακι να παρεις ενα κουτι καινουργιο ναχει κανα ανεμηστηρα πανω γιατι εκει μεσα θα βραζουν ολα... και ενα τροφοδοτικο ...

Μαζι με την μητρικη θα παρω και κουτι αυτο δεν ειναι το προβλημα.. Οσον αφορα τα καλωδια θα παω να δω οταν το συναρμολόγησουν για να δω τι και πως κανουν για να μην την ξαναπατησω.. Τροφοδοτικο θα μπορεσω την αλλη βδομαδα να παρω αν ειναι.. Απλα δεν θέλω να ξεφύγω απο τα 70€ που ειναι η μητρικη και αλλα 20€ το κουτι
Δημοσ.

Που είναι το περίεργο αφού έβαλε το 6 πινο Molex για την τροφοδοσία gpu στο 8 πινο σλοτ EPS παροχής ρευματος στον επεξεργαστή ε με το βραχυκύκλωμα κατάφερε αυτό, μπορούσε και καλύτερα ίσως, δεν είναι τουβλάκια lego τα parts ενος pc

Δημοσ.

Οταν διαβασα το manual του psu ειχε με τεραααστια γραμματα warning οτι τα pcie και cpu καλωδια ειναι διαφορετικα και αμα τα μπερδεψεις θα προκληθει καταστροφικη βλαβη, και σκεφτομουνα μα καλα ποιος ειναι τοσο μ..

Μολις εμαθα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να προσβαλουμε τον αλλον δεν νομιζω να απαντησα σε κανεναν με αυτον τον τροπο.. Απο κει και περα δεν ειχα κανενα manual του υπολογιστή ή στο τροφοδοτικο τον πηρα 150 ευρω ετοιμο απο φιλο μου.. Εγινε η γκαφα τελειωσε εγω ρωτησα για καποια βοηθεια και οχι να μου γραφει ο καθενας το ποσο εξυπνος ειναι.. Οσο η gpu ειχε 6πινο για αυτο το εβαλα εκει.. Απο δω και περα θα προσεχω περισσότερο ευχαριστω για τις απαντησεις σας

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...