Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος.

Ενοψει βελτιωσης του καιρου ηρθε η στιγμη να κατεβω 1-2 κουμπια πιο κατω στο πουκαμισο ωστε να φαινεται ο μπετης μου.Το προβλημα μου ειναι πως απο την φυση μου,στο συγκεκριμενο σημειο ειμαι ατριχος με το τελικο αποτελεσμα να ειναι αντιαισθητικο.Υπαρχει καποιο σκευασμα που να βοηθαει?Το ξυρισμα(να ξυρισω το χνουδι)θα βοηθησει?

Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος.

Ενοψει βελτιωσης του καιρου ηρθε η στιγμη να κατεβω 1-2 κουμπια πιο κατω στο πουκαμισο ωστε να φαινεται ο μπετης μου.Το προβλημα μου ειναι πως απο την φυση μου,στο συγκεκριμενο σημειο ειμαι ατριχος με το τελικο αποτελεσμα να ειναι αντιαισθητικο.Υπαρχει καποιο σκευασμα που να βοηθαει?Το ξυρισμα(να ξυρισω το χνουδι)θα βοηθησει?

Εσύ στρατό δεν έμπαινες?

:P

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ στρατό δεν έμπαινες?

:P

Γιατί δηλαδή, το χιτώνιο δεν μπορεί να φορεθεί με 2 κουμπιά ανοιχτα;  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Τι να την κάνεις την τρίχα, το καλοκαίρι ειδικά είναι βάσανο.

Δημοσ.

Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Πρέπει να έχεις πολύ συγκεκριμένη τριχοφυΐα για να δείχνει ωραία με ανοιχτό πουκάμισο, στυλ Τζιμ Μόρισον. 

Δημοσ.

Το μόνο πράμα που δουλεύει για τρίχες είναι η μινοξιδίλη.
Βάλε Regain λοιπόν. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει καθώς οι θύλακές σου λογικά θα είναι ενεργοί και συγκεκριμένου αριθμού οπότε αμφιβάλλω αν θα δεις διαφορά. Αν όμως έχεις θύλακες που για κάποιο λόγο είναι ανενεργοί θα βγάλουν τρίχα. Θέλει 4-6 μήνες να φανεί αποτέλεσμα οπότε ξεκίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Οτι λεει ο τιτλος.

Πάτα το μηδέν
Δημοσ.

9 στους 10 δεν έχουν τριχες πλεον οπότε που ειναι το περίεργο.

Δε νομίζω να γίνεται

όντως,

πού πήγαν οι τρίχες σας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...