Muchacho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οτι λεει ο τιτλος. Ενοψει βελτιωσης του καιρου ηρθε η στιγμη να κατεβω 1-2 κουμπια πιο κατω στο πουκαμισο ωστε να φαινεται ο μπετης μου.Το προβλημα μου ειναι πως απο την φυση μου,στο συγκεκριμενο σημειο ειμαι ατριχος με το τελικο αποτελεσμα να ειναι αντιαισθητικο.Υπαρχει καποιο σκευασμα που να βοηθαει?Το ξυρισμα(να ξυρισω το χνουδι)θα βοηθησει?
revolver1990 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οτι λεει ο τιτλος. Ενοψει βελτιωσης του καιρου ηρθε η στιγμη να κατεβω 1-2 κουμπια πιο κατω στο πουκαμισο ωστε να φαινεται ο μπετης μου.Το προβλημα μου ειναι πως απο την φυση μου,στο συγκεκριμενο σημειο ειμαι ατριχος με το τελικο αποτελεσμα να ειναι αντιαισθητικο.Υπαρχει καποιο σκευασμα που να βοηθαει?Το ξυρισμα(να ξυρισω το χνουδι)θα βοηθησει? Εσύ στρατό δεν έμπαινες? 1
Muchacho Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εσύ στρατό δεν έμπαινες? Αλλαξα γνωμη και πηρα αναβολη.
j0hnn1e Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εσύ στρατό δεν έμπαινες? Γιατί δηλαδή, το χιτώνιο δεν μπορεί να φορεθεί με 2 κουμπιά ανοιχτα; 1
Glikos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Τι να την κάνεις την τρίχα, το καλοκαίρι ειδικά είναι βάσανο.
Gtr34 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ξύρισε το μουστάκι και κόλλα τις τρίχες στο στήθος. 21
ParhsG Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 9 στους 10 δεν έχουν τριχες πλεον οπότε που ειναι το περίεργο. Δε νομίζω να γίνεται
Miracle Worker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Συνήθως το αντίθετο συμβαίνει. Πρέπει να έχεις πολύ συγκεκριμένη τριχοφυΐα για να δείχνει ωραία με ανοιχτό πουκάμισο, στυλ Τζιμ Μόρισον.
funbreaker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το μόνο πράμα που δουλεύει για τρίχες είναι η μινοξιδίλη.Βάλε Regain λοιπόν. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει καθώς οι θύλακές σου λογικά θα είναι ενεργοί και συγκεκριμένου αριθμού οπότε αμφιβάλλω αν θα δεις διαφορά. Αν όμως έχεις θύλακες που για κάποιο λόγο είναι ανενεργοί θα βγάλουν τρίχα. Θέλει 4-6 μήνες να φανεί αποτέλεσμα οπότε ξεκίνα. 1
vchristod84 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Οτι λεει ο τιτλος. Ενοψει βελτιωσης του καιρου ηρθε η στιγμη να κατεβω 1-2 κουμπια πιο κατω στο πουκαμισο ωστε να φαινεται ο μπετης μου.Το προβλημα μου ειναι πως απο την φυση μου,στο συγκεκριμενο σημειο ειμαι ατριχος με το τελικο αποτελεσμα να ειναι αντιαισθητικο.Υπαρχει καποιο σκευασμα που να βοηθαει?Το ξυρισμα(να ξυρισω το χνουδι)θα βοηθησει? Πάτα το μηδέν
thant Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Αυτό πιστεύω θα σε βολέψει... Πρόσεξε όμως να μην το παρακάνεις...
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 9 στους 10 δεν έχουν τριχες πλεον οπότε που ειναι το περίεργο. Δε νομίζω να γίνεται Που εννοείς οτι δεν έχουν;
stavi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 9 στους 10 δεν έχουν τριχες πλεον οπότε που ειναι το περίεργο. Δε νομίζω να γίνεται όντως, πού πήγαν οι τρίχες σας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα