Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι διαφορες εχουν αν εχουν παιδια ????

Τι ειναι πιο καλο για να εχω πιο καλο σημα μεσα στο σπιτι σε δωματια πιο μακρυα απο το vdsl router που με κλειστες πορτες εχουν πολυ ασθενες σημα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Wireless repeater/extender: Παίρνει ασύρματα και δίνει ασύρματα. Μερικά δίνουν και ενσύρματα από θύρα Εthernet που ενδεχομένως να διαθέτουν.

Access Point: Παίρνουν ενσύρματα και δίνουν ασύρματα.

Όσον αφορά στο πρόβλημά σου, αν έχεις δημομένη καλωδίωση με UTP το πρόβλημά σου λύνεται εύκολα με βέλτιστη απόδοση.

Αλλιώς το καλύτερο θα είναι Powerline Connection, όπου θα χρησιμοποιήσεις την ηλεκτρολογική σου καλωδίωση για να περάσεις κωδικοποιημένο σήμα Ethernet. Να περάσεις καλώδιο δύσκολο. Αλλιώς παίζεις ασύρματα με την όποια απόδοση.

Δημοσ.

Ευχαριστω. Αν καταλαβα καλα το Wireless repeater/extender ειναι το πιο ευχρηστο . Σωστα ??

Αυτό έχω βάλει εγώ στο σπίτι και έχω ησυχάσει:

http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_72590.html

Είναι πάμφθηνο και είναι 3 σε 1, και ρούτερ και repeater και access point. Το έχω βάλει να παίρνει ασύρματα από το ρούτερ και να δίνει επίσης ασύρματα σε όλο το σπίτι. Ενώ στα απομακρυσμένα δωμάτια δεν είχα καθόλου σήμα, τώρα έχω φουλ σήμα παντού. Ούτε συσκευές γκουμούτσες, ούτε καλώδια, ούτε τίποτα. Περνάει απαρατήρητο, έχει μέγεθος μικρότερο από ένα πακέτο τσιγάρα. Το ρυθμίζεις, το χώνεις σε μια πρίζα και είσαι έτοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω.Πως ρυθμιζεται ??Με τι το συνδεεις ?Η ταχυτητα του ασυρματου internet ειναι ικανοποιητικη ?

Ελλαδα υπαρχει μιας και η αγορα απο εξωτερικο ειναι μπλοκαρισμενη ?

Αν δεν κανω λαθος αυτος στελνει Ελλαδα

Δημοσ.

Έχει θύρα ethernet και το συνδέεις μόνο μια φορά στην αρχή με καλώδιο στο πισί, όπου βάζεις στον browser την ip (σου την έχει στο manual) και μπαίνεις στο web interface της συσκευής. Εκεί επιλέγεις ποια από τις 3 λειτουργίες θες. Πχ επιλέγεις repeater, βάζεις στα πεδία το username & password της σύνδεσής σου και τέλος. Το ξεσυνδέεις από το πισί, πετάς το καλώδιο και απλώς βάζεις τη συσκευή σε μια πρίζα και μετά αυτή γνωρίζοντας user & pass συνδέεται ασύρματα στο ρουτέρ σου και στέλνει το σήμα σε μεγαλύτερη απόσταση. Εννοείται η πρίζα να είναι σε μέρος που να φτάνει το σήμα του ρούτερ.

Οσο για ταχύτητα στρημάρω 1080p ταινίες στην τηλεόραση χωρίς το παραμικρό σπάσιμο. Και σκέψου ότι η τηλεόραση είναι σε σημείο που πρώτα δεν έπιανα ούτε μία γραμμή σήμα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει θύρα ethernet και το συνδέεις μόνο μια φορά στην αρχή με καλώδιο στο πισί, όπου βάζεις στον browser την ip (σου την έχει στο manual) και μπαίνεις στο web interface της συσκευής. Εκεί επιλέγεις ποια από τις 3 λειτουργίες θες. Πχ επιλέγεις repeater, βάζεις στα πεδία το username & password της σύνδεσής σου και τέλος. Το ξεσυνδέεις από το πισί, πετάς το καλώδιο και απλώς βάζεις τη συσκευή σε μια πρίζα και μετά αυτή γνωρίζοντας user & pass συνδέεται ασύρματα στο ρουτέρ σου και στέλνει το σήμα σε μεγαλύτερη απόσταση. Εννοείται η πρίζα να είναι σε μέρος που να φτάνει το σήμα του ρούτερ.

Οσο για ταχύτητα στρημάρω 1080p ταινίες στην τηλεόραση χωρίς το παραμικρό σπάσιμο. Και σκέψου ότι η τηλεόραση είναι σε σημείο που πρώτα δεν έπιανα ούτε μία γραμμή σήμα.

Σε ευχαριστω.Απο εξωτερικο το ειχες παρει πριν τα CC ?

Δημοσ.

νομιζω μπορεις να αγορασεις αμα πληρωσεις με χρεωστικη καρτα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλέ μου... Το είδα το έργο με τα φθηνά repeater... Και παραλίγο να πάρω διδακτορικό για το κάνω να δίνει το point, internet... Το μόνο που αξίζει 600% τα λεφτά του και δεν θα σου βγάλει τα συκωτια είναι το xiaomi router/repeater mini...

Τι πηρα και υσηχασε η ψυχή μου...

Σε κινεζομαγαζα κάνει 35-45$
Εγώ το πήρα από εδώ http://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-WiFi-Router-Dual-Band-2-4GHz-5GHz-1167Mbps-AC-Intelligent-Wireless-Repeater-for-iPhone/32603687477.html στα 23€...

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ.

Φιλέ μου... Το είδα το έργο με τα φθηνά repeater... Και παραλίγο να πάρω διδακτορικό για το κάνω να δίνει το point, internet... Το μόνο που αξίζει 600% τα λεφτά του και δεν θα σου βγάλει τα συκωτια είναι το xiaomi router/repeater mini...

Τι πηρα και υσηχασε η ψυχή μου...

Σε κινεζομαγαζα κάνει 35-45$

Εγώ το πήρα από εδώ m.aliexpress.com/item/32603687477.html?productId=32603687477&productSubject=Xiaomi-Mi-WiFi-Router-mini-Dual-Band-2-4GHz-5GHz-1167Mbps-AC-Intelligent-Wireless-Repeater-for&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail στα 23€...

Μπορεις να δωσεις το σωστο link ? Eyxaristv.

Δημοσ.

Σωστό είναι το link. Αν βλέπεις μόνο τη λέξη "Detail" στη μέση και μετά μια λευκή σελίδα, κατέβα με το mouse πιο κάτω και θα δεις και τα υπόλοιπα στοιχεία. Αν πατήσεις και στη λέξη "Description" που είναι κάτω από το πορτοκαλί πλαίσιο που γράφει "Add to cart", θα δεις αναλυτικά και την περιγραφή του αντικειμένου.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι Link.png Site: αυτό το link που σε βγάζει στο ίδιο αντικείμενο από την κεντρική σελίδα του aliexpress.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστό είναι το link. Αν βλέπεις μόνο τη λέξη "Detail" στη μέση και μετά μια λευκή σελίδα, κατέβα με το mouse πιο κάτω και θα δεις και τα υπόλοιπα στοιχεία. Αν πατήσεις και στη λέξη "Description" που είναι κάτω από το πορτοκαλί πλαίσιο που γράφει "Add to cart", θα δεις αναλυτικά και την περιγραφή του αντικειμένου.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κι Link.png Site: αυτό το link που σε βγάζει στο ίδιο αντικείμενο από την κεντρική σελίδα του aliexpress.

Σε ευχαριστω .Ειναι ευκολο στην εγκατασταση ?

Δημοσ.

Αυτό δεν το ξέρω να σου το απαντήσω, αφού δεν το έχω καν το router και απλά σε βοήθησα με το link.

Για τα υπόλοιπα, ας σου δώσει τα φώτα του ο Agathoklis που το χρησιμοποιεί ήδη.

Για να το τονίζει όμως ότι είναι το μόνο που δεν του "έβγαλε τα συκώτια", λογικά θα είναι εύκολο στη ρύθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

To πήρα τα Χριστούγεννα με κάρτα revolut.

Όσο για το σετάρισμα διαρκεί ένα λεπτό. Δες και μόνος σου σε αυτό το βίντεο από το δεύτερο λεπτό και μετά:

• Like 1
Δημοσ.

To πήρα τα Χριστούγεννα με κάρτα revolut.

Όσο για το σετάρισμα διαρκεί ένα λεπτό. Δες και μόνος σου σε αυτό το βίντεο από το δεύτερο λεπτό και μετά:

Ευχαριστω.Μονο χρεωστικη καρτα εχω που ειναι συνδεδεμενη με paypal που ειναι ανενεργο απο το καλοκαιρι που μας περασε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...