Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι βλέπετε στον τίτλο ψάχνω ένα headset με μικρόφωνο μαζί για gaming ταυτόχρονα skype,curse ξέρετε κλασσικά, βασικά μέχρι 30, 35 στην καλή του.

Δημοσ.

Από ποιότητα ήχου ξέρουμε τίποτα? Γιατί σαν design δεν μου πολύ αρέσουν, λέτε να αξίζει να περιμενω λίγο καιρό και να πάω στα 

https://www.skroutz.gr/s/5271724/Razer-Kraken-USB.html

η να πάω σε ένα από τα παραπάνω?

Α και αν είναι αναπαύτηκα καθόλου στα αυτιά, γιατί κάτι corsair που έχω τώρα τα φοράω μίση ώρα και με πιάνει το κεφάλι μου.

Δημοσ.

Και για τα 2 λενε πολυ καλα λογια.. εγω εχω δοκιμασει τα creative και ειναι πολυ καλα.. τωρα αν ανεβουμε τιμη νταξει εννοειται θα πας αλλου.. εγω προτεινα αυτα στα λεφτα που ειπες..

Δημοσ.

Ε ναι ότι καλύτερο υπάρχει, γιατί και για τα razer που σας είπα έχω ακούσει από πολλούς ότι είναι πιο πολύ design και όχι τόσο καλά στον ήχο.

Θα ήθελα να ξέρω δηλαδή αξίζουν ας πούμε τα 15 παραπάνω η όχι είναι ελάχιστη η διάφορα?

Δημοσ.

Από ποιότητα ήχου ξέρουμε τίποτα? Γιατί σαν design δεν μου πολύ αρέσουν, λέτε να αξίζει να περιμενω λίγο καιρό και να πάω στα 

https://www.skroutz.gr/s/5271724/Razer-Kraken-USB.html

η να πάω σε ένα από τα παραπάνω?

Α και αν είναι αναπαύτηκα καθόλου στα αυτιά, γιατί κάτι corsair που έχω τώρα τα φοράω μίση ώρα και με πιάνει το κεφάλι μου.

Αν μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο καντο μηπως βγει καμια προσφορα κιολας.

Για τα παραπανω  razer διαβασε τις αξιολογησεις με 2 και 3 αστερακια να δεις τι ρολο βαρανε.

Δημοσ.

Αν μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο καντο μηπως βγει καμια προσφορα κιολας.

Για τα παραπανω  razer διαβασε τις αξιολογησεις με 2 και 3 αστερακια να δεις τι ρολο βαρανε.

έχω τα συγκεκριμένα razer και τα σχολεια με 2-3 αστερια στο skroutz δεν το αντιπροσωπεύουν καν ειδικά αυτό που λένε ότι τους έσπασε να ξέρουν πως η razer αντικαθιστά τα σπασμένα ακουστικά με καινούρια! τα πήρα 49 euro και δεν το μετάνιωσα καν

Δημοσ.

έχω τα συγκεκριμένα razer και τα σχολεια με 2-3 αστερια στο skroutz δεν το αντιπροσωπεύουν καν ειδικά αυτό που λένε ότι τους έσπασε να ξέρουν πως η razer αντικαθιστά τα σπασμένα ακουστικά με καινούρια! τα πήρα 49 euro και δεν το μετάνιωσα καν

Οσο για το παραπανω που το γραφεις και με θαυμαστικο πες μου απο περιεργεια πως η razer θα σου κανει αντικατασταση τα σπασμενα ακουστικα και δεν θα σου πει οτι τα εσπασες εσυ.Εδω σε αλλο συμφορουμιτη δεν του αλλαζανε ποντικι εντως εγγυησης και ας ειχε προβλημα με το γνωστο double click.... 

Δημοσ.

Οσο για το παραπανω που το γραφεις και με θαυμαστικο πες μου απο περιεργεια πως η razer θα σου κανει αντικατασταση τα σπασμενα ακουστικα και δεν θα σου πει οτι τα εσπασες εσυ.Εδω σε αλλο συμφορουμιτη δεν του αλλαζανε ποντικι εντως εγγυησης και ας ειχε προβλημα με το γνωστο double click.... 

στα ακουστικά που σπάνε τα αλλάζουν για ποντίκι δεν ξέρω εφόσον είναι εντός εγγύησης βεβαια αν δεν τα είχα αλλάξει λες να το έγγραφα;

Αν και πάλι δεν με πιστεύεις μπορώ να βγάλω φωτογραφίες από μήνυμα από razer και zegetron

Δημοσ.

στα ακουστικά που σπάνε τα αλλάζουν για ποντίκι δεν ξέρω εφόσον είναι εντός εγγύησης βεβαια αν δεν τα είχα αλλάξει λες να το έγγραφα;

Αν και πάλι δεν με πιστεύεις μπορώ να βγάλω φωτογραφίες από μήνυμα από razer και zegetron

ξερεις οταν δινεις 50 ευρω για ακουστικα συνηθως απαιτεις να μην σπασουν εξαρχης

Δημοσ.

Καλησπέρα! Για να μην ανοίγω νέο θέμα και επειδή ψάχνω ακριβώς το ίδιο αντικείμενο (ακουστικά, κυρίως για gaming σε PS4, μέχρι 40€), υπάρχει κάποια άλλη πρόταση; Ή τα creative και τα CM που προτάθηκαν είναι από τα καλύτερα στο budget μας; Ακόμη, θα ήθελα μια επιβεβαίωση για το αν κάνουν αυτά τα ακουστικά για κινητό τηλέφωνο. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Εγώ τελικά κατέληξα στα creative άλλα επειδή τα πήρα από το techstores στα 27.50 κάπου θα περιμένω 5-10 εργάσιμες μου είπαν,

για το κινητό κάνουν με βύσμα από όσο ξερό τώρα δεν ξέρω αν κάνουν για ps4.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...