iamlucas_stefanou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Παιδια καλησπερα, θα ηθελα λιγη βοηθεια . Ειμαι χρηστης iphone 5s και σημερα το πρωι σαν να εχει κολλησει και διαβαζει οτι εχω συνδεμενα ακουστικα ενω στην πραγματικοτητα δεν εχω, και κατα συνεπεια δε δουλευει ουτε το ακουστικο ουτε το ηχειο. Υπαρχει πιθανοτητα να μπηκε νερο στο jack. Διαβασε και προσπαθησα σε ενα site διαφορα πχ να καθαρισω το jack με χαρτι, να συνδεσω και να ξεσυνδεσω τα ακουστικα αρκετες φορες, να κανω restart αλλα συνεχιζει να εχει το προβλημα. Τωρα σκεφτομαι να το κανω restore κατι το οποιο επισης αναφερουν διαφορα site. Απλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ανακτησω φωτογραφιες, επαφες, μηνυματα, apps κλπ. Εχω account στο cloud και απ οτι ειδα οι επαφες που ειναι το πιο σημαντικο ειναι περασμενες και μαλιστα τις βλεπω και στον mac, αλλα και παλι δε ξερω πως θα περασω τα δεδομενα στο κινητο απο τη στιγμη που το κανω restore. Εχετε να προτεινετε κατι διαφορετικο, η αν δε λυθει το προβλημα θα μπορουσε καποιος να μου εξηγησει πως θα ξαναεχω τα δεδομενα στο κινητο? Ευχαριστω πολυ
Vasilopoulos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Αν μπήκε νερό τότε πρέπει να αλλάξεις το audio jack αλλά δεν προτινω να μπεις στην διαδικασία. μπορείς να κανείς "spam" δλδ να βάζεις και να βγάζεις τα ακουστικά για να δεις αν θα φτιάξει. Αν δεν κάνει τίποτα τότε απλά το συνδέεις στο iTunes και πριν κανείς ρεστορε κανείς ένα backup ( αντίγραφο ) και μετά όταν κανείς την επαναφορά πατάς τη. Επιλογή επαναφορά από αντίγραφο στο iTunes. Όσον αφορά τις φωτογραφίες εάν έχεις ενεργοποιημένη τη ρύθμιση για iCloud αποθήκευση τότε με το που βάλεις το Apple ID θα τις βάλει αυτόματα . Ελπίζω να βοήθησα
iamlucas_stefanou Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια αυτο θα κανω αν δε δω καμια αλλη λυση. θενξ. αν και προς το παρον μολις παρατηρησα οτι κατι πρεπει να εχει παθει και η υποδοχη φορτισης γιατι οταν το βαζω να φορτιζει αλλαζει ανα 1 δευτερολεπτο, δειχνει τη μια οτι φορτιζει και αμεσως μετα οτι δε φορτιζει και ξανα το ιδιο. :/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα