mindthepap Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ξεκίνησα ένα νέο minisite για αγγελίες.http://www.aggelioforos.gr Ένα απλό wordpress με classipress.Όσοι θέλουν ας βάλουν τις αγγελίες τους (είναι δωρεάν).Αν κάποιος έχει να προτείνει αλλαγές/προσθήκες...feel free to say it!
0verc0me Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Απο περιεργεια, ποσα domains εχεις μαζεψει βρε θηριο; Με το aggelioforos να φανταστω 'του' ζητησες να εξαφανιστει απο την λιστα ωστε να μην το καπαρωσει αλλος ε; Καλη επιτυχια!
mindthepap Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Το "καπάρωμα" των domain δεν υπάρχει, ούτε υπάρχει lobby domainer που παίρνουν ότι θέλουν (*θα ήμουν μέλος) Παλαιότερα 3-4 καταχωρητές με "πουστιά" και μαζική αποστολή αιτήσεων έπαιρναν πολλά, τώρα με τα backorder τελειώσανε και αυτοί. Είναι καθαρά θέμα τύχης.Παλαιότερα είχα εκατοντάδες αλλά με σκότωσε το renewal fee. Τώρα έχω 30-35. Έχω κρατήσει μόνο όσα θεωρώ top.Από ποιον ζήτησα τι; Δεν σε έπιασα σε αυτή την ερώτηση.
0verc0me Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Παλαιότερα 3-4 καταχωρητές με "πουστιά" και μαζική αποστολή αιτήσεων έπαιρναν πολλά, τώρα με τα backorder τελειώσανε και αυτοί. Είναι καθαρά θέμα τύχης.Καλο αυτο.. Παλαιότερα είχα εκατοντάδες αλλά με σκότωσε το renewal fee. Τώρα έχω 30-35. Έχω κρατήσει μόνο όσα θεωρώ top.Στα .gr μονο αναφερεσε, ετσι; Από ποιον ζήτησα τι; Δεν σε έπιασα σε αυτή την ερώτηση.Αυτο θα στο απαντησω με PM
mindthepap Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ναι καλό είναι ότι είναι πλέον και θέμα τύχης. Δεν είναι ωραίο να μαζεύει την πίτα μόνο ένας. Έχω και 10-15 .com-.net. Ξεφύγαμε από το θέμα *Στείλε π.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα