Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια,ειμαι ενα νεο μελος στο φορουμ.προσφατα εκανα καθαρισμο δοντιων και πηγα σπιτι μου και πονουσαν τα μπροστινα μ δοντια οταν τα εσφιγγα σαν πονος απο νευρο ετσι ενιωθα..δεν μπορω να καταλαβω και γευση.η ακρη της γλωσσας μ ειναι σαν μουδιασμενη.και οταν βουρτσιζω τα δοντια μ με πονανε οι κυνοδοντες μου.πριν τον καθαρισμο δεν ειχα τετοιο θεμα.μηπως ξερετε αν ειναι ετσι μετα τον καθαρισμο και θα περασει μετα? σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Θα περάσει. Το παθαίνω και εγώ.

ποσο καιρο σου πηρε περιπου για να περασει και να εισαι οπως πριν ?

Δημοσ.

Μην ανησυχείς. Αν ο πόνος παραμένει τότε συμβουλέψου τον οδοντίατρο σου.

Δημοσ.

Μην ανησυχείς. Αν ο πόνος παραμένει τότε συμβουλέψου τον οδοντίατρο σου.

δεν εχω πονο.μονο οταν σφιξω τα δοντια μ ,νιωθω τον πονο στους κυνοδοντες μ.και εχω χασει και αισθηση γευσης,την ακρη της γλωσσας μ την νιωθω μουδιασμενη,

Δημοσ.

Έτσι είναι μετά τον καθαρισμό. Ανάλογα και την περίσταση πάντα. Να βουρτσίζεις τακτικά τα δόντια σου και να βάζεις οδοντικό νήμα. Επίσης να κάνεις 1-2 φορές την μέρα πλύση με λίστεριν. Θα σου περάσει αυτό το μούδιασμα σε λίγες μέρες.

Δημοσ.

Έτσι είναι μετά τον καθαρισμό. Ανάλογα και την περίσταση πάντα. Να βουρτσίζεις τακτικά τα δόντια σου και να βάζεις οδοντικό νήμα. Επίσης να κάνεις 1-2 φορές την μέρα πλύση με λίστεριν. Θα σου περάσει αυτό το μούδιασμα σε λίγες μέρες.

σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως μετά από καθαρισμό πέτρας δεν κατάλαβα τίποτα.

Αν κάνεις συστηματικά κάθε 6 μήνες, δεν είναι κάτι σπουδαίο. 

Αν κάποιος έχει μαζέψει πέτρα 15 ετών ή δεν έχει πάει ποτέ στην ζωή του για καθαρισμό,

θα αισθάνεται "ξένο" το στόμα του για μερικές μέρες, λογικό αν βγάλει 5 κιλά πέτρα από μέσα

ο γιατρός.

Δημοσ.

Ισχύει ότι αδυνατίζει το σμάλτο των δοντιών με τον καθαρισμό;

Για την λεύκανση το έχω ακούσει. Αν και με την πρόοδο που έχει γίνει, δεν ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο - εννοείται για τις περιπτώσεις υπό επίβλεψη του οδοντιάτρου, όχι κατ' οίκον.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...