pancho12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 γεια σας παιδια,ειμαι ενα νεο μελος στο φορουμ.προσφατα εκανα καθαρισμο δοντιων και πηγα σπιτι μου και πονουσαν τα μπροστινα μ δοντια οταν τα εσφιγγα σαν πονος απο νευρο ετσι ενιωθα..δεν μπορω να καταλαβω και γευση.η ακρη της γλωσσας μ ειναι σαν μουδιασμενη.και οταν βουρτσιζω τα δοντια μ με πονανε οι κυνοδοντες μου.πριν τον καθαρισμο δεν ειχα τετοιο θεμα.μηπως ξερετε αν ειναι ετσι μετα τον καθαρισμο και θα περασει μετα? σας ευχαριστω εκ των προτερων.
pancho12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Θα περάσει. Το παθαίνω και εγώ. ποσο καιρο σου πηρε περιπου για να περασει και να εισαι οπως πριν ?
pancho12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Λίγες μέρες εμενα εχει 4 μερες που εκανα τον καθαρισμο,και ειμαι ακομα ετσι
Glikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μην ανησυχείς. Αν ο πόνος παραμένει τότε συμβουλέψου τον οδοντίατρο σου.
pancho12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μην ανησυχείς. Αν ο πόνος παραμένει τότε συμβουλέψου τον οδοντίατρο σου. δεν εχω πονο.μονο οταν σφιξω τα δοντια μ ,νιωθω τον πονο στους κυνοδοντες μ.και εχω χασει και αισθηση γευσης,την ακρη της γλωσσας μ την νιωθω μουδιασμενη,
Glikos Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Έτσι είναι μετά τον καθαρισμό. Ανάλογα και την περίσταση πάντα. Να βουρτσίζεις τακτικά τα δόντια σου και να βάζεις οδοντικό νήμα. Επίσης να κάνεις 1-2 φορές την μέρα πλύση με λίστεριν. Θα σου περάσει αυτό το μούδιασμα σε λίγες μέρες.
pancho12 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Έτσι είναι μετά τον καθαρισμό. Ανάλογα και την περίσταση πάντα. Να βουρτσίζεις τακτικά τα δόντια σου και να βάζεις οδοντικό νήμα. Επίσης να κάνεις 1-2 φορές την μέρα πλύση με λίστεριν. Θα σου περάσει αυτό το μούδιασμα σε λίγες μέρες. σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα. 1
anwnymh29 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ετσι ειναι μετα τον καθαρισμο.. θα περασει. 1
mylo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως μετά από καθαρισμό πέτρας δεν κατάλαβα τίποτα. 1
Baator Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως μετά από καθαρισμό πέτρας δεν κατάλαβα τίποτα. Αν κάνεις συστηματικά κάθε 6 μήνες, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Αν κάποιος έχει μαζέψει πέτρα 15 ετών ή δεν έχει πάει ποτέ στην ζωή του για καθαρισμό, θα αισθάνεται "ξένο" το στόμα του για μερικές μέρες, λογικό αν βγάλει 5 κιλά πέτρα από μέσα ο γιατρός.
bedazzled Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ισχύει ότι αδυνατίζει το σμάλτο των δοντιών με τον καθαρισμό;
astrosunnefo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Ισχύει ότι αδυνατίζει το σμάλτο των δοντιών με τον καθαρισμό; Για την λεύκανση το έχω ακούσει. Αν και με την πρόοδο που έχει γίνει, δεν ξέρω αν υφίσταται κάτι τέτοιο - εννοείται για τις περιπτώσεις υπό επίβλεψη του οδοντιάτρου, όχι κατ' οίκον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα