Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανάλογα την κατάσταση των ούλων και τον γιατρό.

η υποουλική απόξυση είναι αρκετά βάρβαρη και επειδή σηκώνει το ούλο για να ξύσει την πλάκα
ενοχλεί αρκετά μέχρι να φύγει η φλεγμονή από τα ούλα.

• Like 2
Δημοσ.

Αν κάνεις συστηματικά κάθε 6 μήνες, δεν είναι κάτι σπουδαίο. 

Αν κάποιος έχει μαζέψει πέτρα 15 ετών ή δεν έχει πάει ποτέ στην ζωή του για καθαρισμό,

θα αισθάνεται "ξένο" το στόμα του για μερικές μέρες, λογικό αν βγάλει 5 κιλά πέτρα από μέσα

ο γιατρός.

ναι φιλε μ ισως εχεις δικιο.αλλα ειχα πολυ λιγο πετρα εγω.

ανάλογα την κατάσταση των ούλων και τον γιατρό.

η υποουλική απόξυση είναι αρκετά βάρβαρη και επειδή σηκώνει το ούλο για να ξύσει την πλάκα

ενοχλεί αρκετά μέχρι να φύγει η φλεγμονή από τα ούλα.

δν ξερω τι σοι οδοντιατρος ηταν αυτη  και τι ειδους καθαρισμο εκανε..τα ουλα μ στην κατω σειρα των δοντιων μ των μπροστινων εχει ασπρισει,εχει ετσι απαλο ασπρο χρωμα.

Δημοσ.

δν ξερω τι σοι οδοντιατρος ηταν αυτη  και τι ειδους καθαρισμο εκανε..τα ουλα μ στην κατω σειρα των δοντιων μ των μπροστινων εχει ασπρισει,εχει ετσι απαλο ασπρο χρωμα.

Μπορεί να ήταν εκ "γιατροί" Βουλγαρίας "με πιστοποιημένο ισότιμο πτυχίο Οδοντιατρικής", όπως έχουν 2-3 γνωστές- ξακουστοί στούρνοι και σφάζουν κοσμάκη. 

Δοκίμασε και αλλού την επόμενη φορά.

Δημοσ.

ξυστρί και πολύ αίμα;

Μάλλον υποουλική απόξυση.

Αν δεν είχες κάνει ποτέ , μάλλον έσκαψε μέχρι τις καρωτίδες για να βγάλει τα κοτρώνια ! :-)

Μια φορά το χρόνο συνήθως χρειάζεται (ανάλογα την περίπτωση).

γύρω στους 8 - 9 μήνες μου έχει πει ο δικός μου η πέτρα αρχίζει και γίνεται πλάκα, οπότε χοντρικά μας λένε γύρω στο χρόνο καθαρισμό.

Πάρτην κανένα τηλέφωνο να της πεις πως είσαι, μπορεί να σου δώσει κάτι για επούλωση.

Πάντως, εγώ άλλαξα 1-2 οδοντίατρους πριν καταλήξω , δε γουστάρω τις βαρβαρότητες.

Κάποιοι σε πιάνουν και σε σκάβουν γιατί έτσι έχουν μάθει.

Εγώ γουστάρω υπέρηχο, και ξυστρί μόνο όποτε χρειάζεται.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

ξυστρί και πολύ αίμα;

Μάλλον υποουλική απόξυση.

Αν δεν είχες κάνει ποτέ , μάλλον έσκαψε μέχρι τις καρωτίδες για να βγάλει τα κοτρώνια ! :-)

Μια φορά το χρόνο συνήθως χρειάζεται (ανάλογα την περίπτωση).

γύρω στους 8 - 9 μήνες μου έχει πει ο δικός μου η πέτρα αρχίζει και γίνεται πλάκα, οπότε χοντρικά μας λένε γύρω στο χρόνο καθαρισμό.

Πάρτην κανένα τηλέφωνο να της πεις πως είσαι, μπορεί να σου δώσει κάτι για επούλωση.

Πάντως, εγώ άλλαξα 1-2 οδοντίατρους πριν καταλήξω , δε γουστάρω τις βαρβαρότητες.

Κάποιοι σε πιάνουν και σε σκάβουν γιατί έτσι έχουν μάθει.

Εγώ γουστάρω υπέρηχο, και ξυστρί μόνο όποτε χρειάζεται.

Ωχ για εξήγα λίγο, και όταν γίνει πλάκα τι κάνουμε;

Ηπέρηχος κοστίζει πολύ;

Δημοσ.

Ωχ για εξήγα λίγο, και όταν γίνει πλάκα τι κάνουμε;

Ηπέρηχος κοστίζει πολύ;

Ο υπέρηχος καθαρισμός είναι, δεν έχει διαφορά.

Αρκεί ο γιατρός να έχει μηχάνημα υπερήχου. Το ραντεβού πληρώνεις.

Όπου δημιουργείται πλάκα δεν κάνει δουλειά ο υπέρηχος ή άλλες λιγότερο βάρβαρες μέθοδοι που μπορεί να υπάρχουν.

Και αυτός που κάνει υπέρηχο , αν χρειαστεί θα ξύσει και με το ματζαφλάρι.

Αν πηγαίνεις συχνά (σε συχνότητα που θα σου πει ο γιατρός σου),

δεν προλαβαίνει να δημιουργηθεί πλάκα, οπότε ο καθαρισμός είναι πιο ελαφρύς.

Πρέπει να βρεις όμως το γιατρό που θα είναι σοβαρός και θα τα κάνει αυτά.

Σίγουρα το να σε σκάβει κάθε φορά ο οδοντίατρος είναι πιο καλός καθαρισμός,

αλλά ρε φίλε εγώ δεν ανέχομαι στον 21ο αιώνα να υποφέρω με τον κάθε χασάπη και να ακούω βλακείες του στυλ "δεν κάνουν τίποτα οι υπέρηχοι" επειδή δεν τους δουλεύει αυτός..

Και πολλοί είναι και κολλημένοι, και έχουν μεγάλα ιατρεία και χρεώνουν επισκέψεις χρυσάφι.

Ε ρε ....στη μου δεν ανέχομαι να πληρώνω 100 ευρώ και να φεύγω πρησμένος και να μη μπορώ να μιλήσω 2 μέρες επειδή εσύ είσαι χασάπης.

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα πέρσι μετά απο πολλά χρόνια οδοντίατρο και μου σήκωσε όλα τα ούλα , έβγαζα ποτάμια αίμα καθώς ήμουν κ απο προπόνηση κ είχα αυξημένη πίεση , σε φάση να φοράει μια διάφανη μάσκα κ να έχει γεμίσει αίματα η οδοντίατρος, λες κ ήταν σκηνή απο παρωδία. Αφού δεν έβλεπε απ τα αίματα να κάνει δουλειά της. Προσωπικά αυτή η ενόχληση δεν ήταν τόσο κακή , μ αρέσει ο συγκεκριμένος πόνος , μετά απο λίγο έφαγα κλαιν. Τα ούλα ήταν πρισμένα για λίγες μέρες αλλα τα βούρτσιζα δυνατά χωρίς να με νοιάζει 
Πάντως φέτος δεν είχα κανένα θέμα κ τα δόντια μ λάμπουν , νάνε καλά η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

νταξει παιδια,επανηλθε η γευση δν μου πονανε αλλο τα δοντια :D ειχε δικιο η φιλη μ που σχολιασε πρωτη

Δημοσ.

Ο υπέρηχος καθαρισμός είναι, δεν έχει διαφορά.

Αρκεί ο γιατρός να έχει μηχάνημα υπερήχου. Το ραντεβού πληρώνεις.

Όπου δημιουργείται πλάκα δεν κάνει δουλειά ο υπέρηχος ή άλλες λιγότερο βάρβαρες μέθοδοι που μπορεί να υπάρχουν.

Και αυτός που κάνει υπέρηχο , αν χρειαστεί θα ξύσει και με το ματζαφλάρι.

Δηλαδή σε πλάκα πενταετίας δεν γλυτώνουμε το βαθύ νυστέρι ε;  :cry: 

Καθαρισμός με ολική αναισθησία δεν παίζει;  :-D

Δημοσ.

Ε προφανώς και αστειεύομαι (άστοχα ίσως) αλλά ένας από τους λόγους που δεν θέλω ούτε καν να ακούω για καθαρισμό είναι το ξύσιμο  :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...