saleit Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Έχω πάρει μια συσκευασία nescafe classic των 100g. Αυτό που θέλω να πω είναι, ότι έχει μια περίεργη γεύση. το άρωμα, οκ είναι το κλασσικό που έχει, αλλά στην γεύση, θα έλεγα είναι σαν πλαστικό, ή και βγάζει μια πολύ δυνατή- αηδιαστική πικράδα. Τί φταίει, έχουν ρίξει κι άλλο την ποιότητα (πόσο άλλο εδώ που τα λέμε ), ή απλά έτυχα σε χάλια χαρμάνι;
isay Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ΛΕς ο "γνωστός" υπάλληλος από την Kellogs να δουλευει τώρα στην nestle; 2
saleit Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 ΛΕς ο "γνωστός" υπάλληλος από την Kellogs να δουλευει τώρα στην nestle; δηλαδή; ποιος είναι ο τύπος; και η kellogg's στην nestle δεν ανήκει;
epp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 δηλαδή; ποιος είναι ο τύπος; και η kellogg's στην nestle δεν ανήκει; τις προαλλες βγηκε στη δημοσιοτητα βιντεο απο πρωην εργαζομενο των kelloggs που κατουρουσε πανω στη γραμμη/ιμαντα παραγωγης 1
saleit Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 τις προαλλες βγηκε στη δημοσιοτητα βιντεο απο πρωην εργαζομενο των kelloggs που κατουρουσε πανω στη γραμμη/ιμαντα παραγωγηςo omg ρε.....
Tempor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εχεις ξαναπαρει; Μαλλον οχι. Ετσι ειναι ο νεσκαφε κλασίκ
saleit Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Εχεις ξαναπαρει; Μαλλον οχι. Ετσι ειναι ο νεσκαφε κλασίκ Ναι, πολλές φορές. Αλλά ο συγκεκριμένος πολύ χάλια. Σαν να πίνεις πλαστικό.
j0hnn1e Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Η περιγραφή "σαν να πίνεις πλαστικό" είναι ο,τι πιο κοντινό μου έρχεται όταν / αν με ρωτάει κανείς γιατί δεν πίνω nescafe classic. Μια χαρά χάλια είναι και ήταν πάντα.
saleit Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Η περιγραφή "σαν να πίνεις πλαστικό" είναι ο,τι πιο κοντινό μου έρχεται όταν / αν με ρωτάει κανείς γιατί δεν πίνω nescafe classic. Μια χαρά χάλια είναι και ήταν πάντα. αδερφέ μαζί σου, αλλά ο σημερινός παραήταν χάλι σε σχέση με τον χθεσινό (διαφορετικές συσκευασίες)
kage Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 παρε τηλ.στην εξυπηρετηση πελατων ... μπορει να εχει προβλημα ολοκληρη η σειρα..
saleit Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Έβαλα και φίλο να δοκιμάσει. Μου 'πε πως όντος είναι λίγο αλλοιωμένη η γεύση. Μάλλον έτσι θα κάνω. τηλ στην εξυπηρέτηση πελατών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα