SpirosZ68 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2016 Καλα τα proxy files και ισως αναγκαια αν δεν εχεις μηχανημα που να σηκωνει τα οριτζιναλ αλλα μεγαλο μανικι να κανεις proxy για 3, 4 και 5 καμερες και υλικο 3-6 ωρων απο την καθε μια.
cabdik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Γιατί θες να με κάνεις να φαίνομαι κακός; Σου το λέω με απλά λογάκια,οτι για να κάνεις την δουλίτσα όμορφα,ωραία και ανετότατα χωρίς σκαλώματα και τα τοιαυτα, πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να αγοράσεις ένα μηχάνημα της προκοπής γιατί αυτό που έχεις δεν μπορεί να αποδόσει στα αρχεία που το ταίζεις. Συμπερασματικα,δεν είναι βαριά τα αρχεία αλλά το μηχανακι σου δεν έχει την δυνατότητα να το σηκώσει. Το αν εγώ δεν μπορώ να σηκώσω 5 κιλά πατάτες,δεν είναι οι πατατες βαριές αλλά εγώ είμαι αδύναμος να τις σηκώσω. Υ.Γ.: Μηχανάκι της προκοπής με amd επεξεργαστές δεν φτιαχνεις! φιλε 21cm. καλο ειναι να σκεφτομαστε λιγο τις απαιτησεις του αλλου, και οχι τις δικες μας. ο ανθρωπος εχει συγκεκριμενες απαιτησεις, για συγκεκριμενη δουλεια και με συγκεκριμενες εφαρμογες. δεν ειναι απαντηση το "πετα το Sony Vegas απο το παραθυρο".....!!!!! ο ανθρωπος σου λεει τερματιζει η μνημη και ο 6300 καθεται, και εσυ του λες οτι δεν ειναι μηχανηματα της προκοπης τα AMD.......??? οπως, και το οτι η AMD εχει μεινει πισω σε εξελιξη επεξεργαστων, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να κανει τη δουλεια του ανετα....!!! μην ξεχνας οτι οι FX σε multithreaded εφαρμογες ηταν καλυτεροι και απο i5, και πλησιαζαν επικινδυνα τους i7...! απλα σε single threaded εφαρμογες ειχαν χαμηλοτερη αποδοση...!!! μην πεταμε λογια στον αερα, λοιπον...!!! Σε ευχαριστω πολυ! Ναι εχω υδροψυξη corsair. Σιγα μην εφτανε 4.2 με μαμα ψυξη... Αν κανω την αναβαθμιση αυτη (ssd samsung, 24gb ram και καποια λιγο καλυτερη καρτουλα) θα ειμαι καλα για τωρα.. Και μολις βρεθει η δυνατοτητα θα κοιταξω να παρω και ενα σετ μητρικη-επεξεργαστη πιο καταληλο, εφοσον θα εχω ολα τα υπολοιπα κομματα ηδη ετοιμα. Νομιζω αυτη ειναι η καλυτερη λυση για τωρα. (Ps. Το pc ειχε αρχικα στηθει για gaming rig με οσα χρηματα ειχα τοτε... Γιαυτο ισως να μην ειναι οτι πιο καταλληλο για editing. Αλλα στα ξεκινηματα μου ημουν αφραγκος και κολλημενος με αυτο, αφου χαλασα οτι ειχα εδω χαχαχα) φιλε Supernova, θα δεις τελικα οτι στα βηματα που σου προτεινα θα καταληξεις, και θα δεις μεγαλη ανασα...!!!! αν μπορεσεις και βαλεις και εναν 8320-8350, εκει θα δεις ακομα μεγαλυτερη διαφορα...! αν κανεις αυτα τα βηματα, δυσκολα θα αλλαξεις πλατφορμα...! κι αν χρειαστει να αλλαξεις πλατφορμα, για να πας σε κατι πολυυυ καλυτερο και οχι φουμαρα-αναβαθμιση, θα πας σε 2011-3 πλατφορμα, οχι σε 1151....! και καρτα γραφικων αν νομιζεις οτι "τα παιζει", κοιτα να δεις ποια σε βολευει, αναλογα τα προγραμματα που δουλευεις. αν το Vegas δουλευει καλυτερα με AMD, παρε μια νεοτερη AMD. αν δουλευει με CUDA CORES, παρε NVIDIA. η αντιστοιχη της 7870 σημερα ειναι η R9-270X. σε nvidia μια οικονομικη λυση ειναι η 750Τι. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ως Heavy Video editing τι ορίζεται; Φίλε μου έχω την αίσθηση οτι το video editing που κάνεις ή που θα κάνεις δεν είναι βαρύ. Επειδή το συστημά σου είναι απλό και ζορίζεται,ρίχνεις την ευθύνη στα project και όχι στο σύστημα για τα σκαλώματα που αντιμετωπίζεις. - Σωστό Πάρε έναν 5820Κ ,32gb ram και μια δυνατή κάρτα γραφικών και μετά θα δεις πόσο βαρύ είναι το video editing που κάνεις. Όχι απαραίτητα γιατι τελικά μάλλον δεν ειναι τόσο Heavy αλλα ναι σήμερα που μιλάμε είναι η πιο συμφέρουσα πρόταση αφου το socket διαρκώς γίνεται και πιο φτηνό. Για εμένα ξέρεις τι ορίζεται αυτή την στιγμή ως Heavy Video editing; Επεξεργασία UHD ή 4Κ video στα 100 mbps Όπως και επίσης δημιουργία πολύπλοκων εφέ στο after effects έστω και σε 1080p Εκείς να δεις τι ram και τι cpu θέλεις. Τους AMD τους πετάς από το παράθυρο για video editing.Εξαπύρηνοι και οχταπύρηνοι μόνο από την intel - Παγκοσμίως γνωστό ίσως οχι με τόσο απόλυτο τρόπο διατυπωμένο Αν θέλεις να κάνεις rendering μέσω της Gpu,κοιτάς εκείνες που έχουν όσο μεγαλύτερο αριθμό cuda cores γίνεται.Κάτι σε gtx980 ή gtx980ti Αρκεί και το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς να μπορεί να τους εκμεταλλευτεί,αν όμως χρησιμοποιεί CL οι AMD είναι μόνες πρώτες. Η πιο οξύμωρη πρόταση σου (δεν θα πω λάθος TS) ειναι οτι το μηχάνημα ειναι επαγγελματικό και δεν θελω ν'αλλαξω μητρική,γιατί θα πάρει χρόνο κλπ.. θα βρεις ενα κενό 3 Ημερών (και πολυ βάζω) και θα στήσεις ενα μηχάνημα σωστά,που θα βαφτίσεις σωστά Επαγγελματικό. Επίσης σωστά ειπώθηκε οτι μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα αυτη την στιγμή να κάνεις τοσο μεγαλες αλλαγές κανε λοιπόν υπομονή και αφου το μηχάνημα ειναι επαγγελματικό και θα σου φέρει χρήματα τα οποια θα πρεπει να επενδύσεις για να συνεχίσει να σου φέρνει ισως και περισσότερα αφου οι ωρες εργασίας θα γινουν λιγότερες,το να πετας χρήματα σε μια λάθος εξ'ορισμου πλατφόρμα ειναι οτι χειρότερο και ασύμφορο μπορείς να κάνεις. 1
21cm Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Παλικάρια,ξεχάστε αυτά που ξέρατε.Τι πάει να πει δουλεύω άλλη πλατφόρμα και άλλο πρόγραμμα οπότε δεν μπορώ να πάω σε cuda ή σε 2011-3 ή οτιδήποτε άλλο.Θα πας και θα παραπάς! Αν η δουλειά σου με το καινούργιο υλικό και την καινούργια πλατφόρμα και το καινούργιο πρόγραμμα επεξεργασίας βγαίνει πιο άνετα και σε λιγότερο χρόνο,θα πας και θα πεις ένα τραγούδι.Και αν δεν ξέρεις το premiere ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα θα το μάθεις!Κύριε ασχολείσαι με την τεχνολογία και όχι με την κομμωτική.Η τεχνολογία προχωρεί,τα προγράμματα εξελίσσονται.Σήμερα σου κάνει την δουλειά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα,αύριο βγαίνει ένα άλλο που σου την κάνει καλύτερα.Το ίδιο και ένα socket.Απο την στιγμή που το κάνεις επαγγελματικά,απόσβεση θα γίνει.Διαφορετικά μιλάμε για καταστάσεις σαν κι αυτές του παρακάτω βίντεο Ο επαγγελματίας δουλεύει με την εξής λογική που ελπίζω να σας την διδάξανε στο σχολείο. Ποσότητα παραγόμενου προιοντος στην μονάδα χρόνου. Οπότε τα υπόλοιπα που μου λέτε είναι αμπελοφιλοσοφίες άγριας κρασοκατανύξεως Υ.Γ.: Οι αναλφάβητοι του 21ου αιώνα δεν θα είναι εκείνοι που δεν ξέρουν γραφή και ανάγνωση, αλλά εκείνοι που δεν μπορούν να μάθουν, να ξεμάθουν και να ξαναμάθουν."Άλβιν Τόφλερ ( 1928- , Αμερικανός συγγραφέας & μελλοντολόγος)" 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα