Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs.

Ισως οι ερωτησεις να ακουστουν σε καποιους χαζες,ωστόσο για μενα δεν ειναι μιας και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ paypal λογαριασμό και ουτε καν εχω ανοιξει ποτε δικό μου λογαριασμό.

Λοιπόν ξεκινάμε:

1. Τον λογαριασμό paypal μου πρεπει αναγκαστηκα να τον συνδεσω με τον τραπεζικο λογαριασμό?

2. Πως βαζω λεφτα στο paypal?

3. Ποια ειναι η διαδικασια για να βαλω λεφτα στον λογαριασμο paypal μέσω της τράπεζας? Είναι σαν να στελνεις λεφτα πχ. σε καποιον άλλον τραπεζικο λογαριασμο?

4. Αμα έχεις ένα Α ποσό στο paypal σου,μπορείς να τα σηκωσεις απο την τραπεζα και αν ναι πως?

5. Αμα έχεις "συνδεσει" το PP με τον τραπεζικο λογαριασμό,έχεις συγκεκριμένα χρήματα μέσα και απλός βάζεις όσα θες στο PP,ή απεριόριστο? 

6. Αμα συνδεσεις το PP με το τραπεζικο λογαρισμό,υπαρχει περίπτωση καποιος να σου κλεψει τα λεφτα απο τον τραπεζικο λογαριασμο? (Εφ'όσων εχει προσβαση στο PP)

7. Είναι επικίνδυνο ο άλλος να γνωρίζει το email σου?

8. Γίνεται να στείλεις και να λάβεις χρήματα απ'όλους τους λογαριασμούς παγκοσμίως?

9. Ποια η διαφορά ενώς Verified από ένα unverified paypal?

10. Το λεγόμενο "chargeback" πως λειτουργεί? Αμα πουλήσω στον άλλον κάτι και μου στειλει τα λεφτα και μετα κανει chargeback??

Δεν μου έρχετε κάτι άλλο.

Ευχαριστώ! :) :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...