Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν κατσεις για λιγο με μια πετσετα πανω απο τους ιδρατμους σιγα σιγα ανοιγει η μυτη

Και ανοιγουν τα ρουθουνια για πολλες ωρες;

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω κάνει εισπνοές  άπειρες  φορες με αυτο, παρτε το ειναι  πραγματικά τελειο !!

%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F-%CE%95%CE

http://zarbis.gr/?product=%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85

επίσης τρομερό κολπάκι που μου το ειπε ο γιατρός και με ανακούφισε παρα πολυ

παρτε μια χαρτοπετσέτα , βουτηχτέ τις δυο άκρες τις στο μπουκαλάκι να βραχούν  , χώστε τες βαθιά μέσα στα ρουθούνια  και αφήστε το εκει για ώρα ! δουλευει και ανακουφίζει απίστευτα ...

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν πήρα σπρέι, κάνω εισπνοές, μπορεί να κοιτάξω το προιόν του Μάους, η ανακούφιση των συμπτωμάτων ειναι το ζητουμενο, δεν θα αλλάξει κάτι στο σύνολο.

Οπως λένε, το συνάχι αν δεν πάρεις φάρμακα, κρατάει 7 μέρες, και αν πάρεις κρατάει 1 βδομάδα. Μία ή άλλη.

Καβάτζα χαρτομαντηλα να εχουμε, χαμομηλάκι/ευκάλυπτο, και υπομονή.

Δημοσ.

Προσωπική άποψη, όλα αυτά τα ρινικά σπρέι δεν είναι και ότι καλύτερο για τη μύτη, προσφέρουν σχετικά άμεση ανακούφιση αλλά δεν είναι για μακροχρόνια χρήση και καλό θα ήταν να ρωτήσετε ένα ΩΡΛ πριν από κάθε χρήση.

Πιστεύω ότι οι εισπνοές με αιθέρια έλαια ευκαλύπτου πάνω από ένα μπολ με βραστό νερό είναι μια καλή (αρχική) λύση (προσοχή στα μάτια να είναι κλειστά κτλ)

Επίσης, πάλι αφού ρωτήσετε ΩΡΛ και εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα στα αυτιά, ανακούφιση προσφέρουν οι πλύσεις με θαλασσινό νερό κυκλοφορούν σκευάσματα στα φαρμακεία (πρίν να βουλώσει πολύ η μύτη όμως...)

Θα πάω μόνο κ μόνο για να φταρνιστώ στα μούτρα 1-2 αντιπαθητικών.

(δίνω και ιδέες για το άλλο θρεντ με την κλοπή σάντουιτς... παιδιά πού είναι εκείνο το τάπερ να έρθω να αφήσω μερικά μικρόβια μέσα)

Αντε πάω να την πέσω, με σώσατε με τις απαντήσεις σας :P

καλό είναι να μή πας και κολλήσεις και τους υπόλοιπους....

(ρε παιδιά που είναι αυτό το θρέντ με το κλεμμένο σάντουιτς στη δουλεία ????)

Εχω κάνει εισπνοές  άπειρες  φορες με αυτο, παρτε το ειναι  πραγματικά τελειο !!

%CE%95%CE%9B%CE%91%CE%99%CE%9F-%CE%95%CE

http://zarbis.gr/?product=%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%85

επίσης τρομερό κολπάκι που μου το ειπε ο γιατρός και με ανακούφισε παρα πολυ

παρτε μια χαρτοπετσέτα , βουτηχτέ τις δυο άκρες τις στο μπουκαλάκι να βραχούν  , χώστε τες βαθιά μέσα στα ρουθούνια  και αφήστε το εκει για ώρα ! δουλευει και ανακουφίζει απίστευτα ...

Υγιεινό χειμωνιάτικο μασάζ διαβάζω.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Like 1
Δημοσ.

τα παντα ολα κανει φιλε , εισπνοές , τρίψιμο , και το καλύτερο κολπακι να το βάζεις μέσα στην μύτη , ειναι σούπερ !

Δημοσ.

Οπως σωστα λες θέλει κάποιες ώρες για να δράσει αλλά ξεμπερδεύεις από το πρόβλημα.

Εσείς που λέτε για τα spray μπορείτε αν θέλετε να κάψετε τα ρουθούνια σας. Πράγματι έχουν άμεσο αποτέλεσμα  στο ξεβούλωμα αλλα δεν θεραπεύουν το πρόβλημα...

Αυτό, εμπεριστατωμένη ιατρική άποψη! Όπως αρμόζει σε ένα φόρουμ σαν τον ινσομνια παντα.

Ευτυχώς δεν το ήξερα, όταν ξαναμπουκώσει η μύτη τον χειμώνα θα πάρω λίγη ψευδοεφεδρίνη που είναι υγιεινή να στρώσω. Και απότι φαίνεται (όπως λες) θεραπεύει και το πρόβλημα! Να το ήξερα πριν 20 χρόνια.. Θα γλύτωνα τόσα λεφτά..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά καταρχήν μη τσακώνεστε :P

Δεύτερον ξέρει κανείς καμια λύση προληπτικά για να μη βγάλω κοκκινίλα στο διαχωριστικό ρουθουνιών, από το πολύ φύσημα στο χαρτομάντηλο; Ξέρετε, αυτό που μετά από λίγες μέρες έχεις γδάρει το δέρμα εκεί πέρα.... Προσπαθω να τη φυσώ μαλακά, αλλά ήδη έχει ερεθιστεί το δέρμα, και δε θέλω να γίνω "ο τύπος με αυτό το πράμα στη μύτη"

Να βάζω καμιά κρέμα τώρα που πάω για ύπνο;

Δημοσ.

Επισης μπορεις να κανεις πλυσεις με φυσιολογικο ορο με νερο θαλασσης.Αν δεν εχεις,κανε με τον απλο. Αν παλι δεν εχεις,φτιαξε αλατονερο. ΕΙσπνοες μπορεις να κανεις  διαλυοντας και λιγο viks μεσα σε ζεστο νερο. Αν δεν εχεις συνεχισε με τον ευκαλυπτο! 

Για να μην ερεθιστει το ρουθουνι..βαζελινη. Αν δεν εχεις βαλε μια απλη ενυδατικη. Αν δεν εχεις..ας προσεχες!  :-D

(Α! Συγγνωμη.Αυτο με το θαλασσινο νερο ειχε γραφτει.Δεν το προσεξα. )

Δημοσ.

<p>Δύσκολο να κατέβω τέτοια ώρα, έχω ξύπνημα σε λίγες ώρες για δουλειά, δεν ειμαι να ψάχνω στους δρόμους... Ειμαι και άρρωστςο όπως είπα, έχω φταρνιστεί καμιά 165 φορές σήμερα</p>

Τα ιδια και εγω απο χθες εχω φταρνιστει απειρες φορες φουλ ατονια σημερα ανεβασα πυρετο σουπερ!! στον υπνο εχω θεμα με την βουλωμενη μυτη εχω διπλα μου χαρτομαντηλα φυσα φυσα θα σε παρει ο υπνος :P εαν συνεχισει και αυριο θα παρω μαλλον αυτο που προτεινε ο μαους . Για χαπια πχ padanole gold flu τι λετε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ωχ περστικά φίλος, ο πυρετός είναι ζόρικη κατάσταση. Λόγω βαρεμάρας κυρίως όχι τιποτάλλο.... Ελπίζω να ξεμπερδεύεις γρήγορα.

Εγώ έχω μια άλλη απορία, όλη αυτή η μύξα από πού έρχεται; Παρατηρώ ότι μόλις σκύψω λίγο το κεφάλι μου, τιγκάρουν αμέσως τα ρουθούνια, σε όποια στάση και να είμαι (πχ μπρούμυτα στο κρεβάτι, ή καθιστός σε καρέκλα, ή και ανάσκελα κρεβάτι με ψηλό μαξιλάρι κάτω απ' το κεφάλι)

Με βάζει σε υποψίες

Δημοσ.

Να σε καλα επισης ! ευτηχως εχει πεσει τωρα . Γμστα πολυ μυξα και εγω ητε ανασκελα μπρουμητα ητε ορθιος το ιδιο ειναι.. ιωση ειναι θα περασει..

Δημοσ.

Αυτό, εμπεριστατωμένη ιατρική άποψη! Όπως αρμόζει σε ένα φόρουμ σαν τον ινσομνια παντα.

Ευτυχώς δεν το ήξερα, όταν ξαναμπουκώσει η μύτη τον χειμώνα θα πάρω λίγη ψευδοεφεδρίνη που είναι υγιεινή να στρώσω. Και απότι φαίνεται (όπως λες) θεραπεύει και το πρόβλημα! Να το ήξερα πριν 20 χρόνια.. Θα γλύτωνα τόσα λεφτά..

Όντως, εσύ με την εμπεριστατωμένη ιατρική άποψη θα γλίτωνες πολλά αν δεν ήσουνα ξερόλας

Χαλάρωσε λίγο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...