Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσοτερα λ7 που εχω δωκει για smartphone μεχρι σημερα ειναι 120€.

Τωρα εχω 500€+, η μόνη μου επιλογη επειδη δεν εχω παρει ποτε ακριβο κινητο android και την εβγαζα παντα με lumia ειναι, 

1. Η οθονη, ποια ειναι καλυτερη και με ποια αναλυση πανω απο 5"
  2. Η μπαταρια να ειναι 3000+

Με αυτα τα δυο θελω να μου πειτε τι να πάρω, τωρα σε αυτους τους χαλεπους καιρους πως αποφασισα να παρω ακριβο κινητο, το θεμα ειναι οτι μου ηρθε μια επιστροφη χρηματων απο καπου γυρω ατα 300€ και ειχα ειδη βάλει 250€ για καποιο φθηνοτερο κινητο στην ακρη, οποτε μεχρι μετα απο 3-5 χρονια που μπορει να παρω κινητο λεω να παρω ενα καλο

Υ.Γ..  Για οθονες δεν ξερω τιποτα, ολοι φιλοι μου ειχαν φθηνα κινητα, οποτε amoled, ips, ποιες ειναι οι καλυτερες σε αποδοση δεν ξερω

Δημοσ.

Τωρα εχω 500€+, η μόνη μου επιλογη επειδη δεν εχω παρει ποτε ακριβο κινητο android και την εβγαζα παντα με lumia ειναι, 

Με αυτα τα δυο θελω να μου πειτε τι να πάρω, τωρα σε αυτους τους χαλεπους καιρους πως αποφασισα να παρω ακριβο κινητο, το θεμα ειναι οτι μου ηρθε μια επιστροφη χρηματων απο καπου γυρω ατα 300€ και ειχα ειδη βάλει 250€ για καποιο φθηνοτερο κινητο στην ακρη, οποτε μεχρι μετα απο 3-5 χρονια που μπορει να παρω κινητο λεω να παρω ενα καλο

Υ.Γ..  Για οθονες δεν ξερω τιποτα, ολοι φιλοι μου ειχαν φθηνα κινητα, οποτε amoled, ips, ποιες ειναι οι καλυτερες σε αποδοση δεν ξερω

χτυπα το Microsoft Lumia 950 τοτε ειναι τουμπανο

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες στον άνθρωπο; Του ήρθε επιστροφή χρημάτων και του λες να τα πετάξει από το παράθυρο; Τούμπανο σε τι; Το ίδιο ανάπηρο είναι με ένα φθηνό Lumia απλώς έχει μια πολύ καλή κάμερα.

Αγαπητέ, φίλε, δίνεις ένα σεβαστό πόσο και βρίσκεσαι στην εποχή που οι περσινές ναυαρχίδες έχουν γίνει πολύ πιο φθηνές από το budget σου και οι καινούργιες ναυαρχιδες βγαίνουν τώρα και δεν έχει πέσει ακόμα η τιμή τους.

Όσον αφορά την τεχνολογία οθόνης, είναι καθαρά θέμα δικής σου προτίμησης. Πριν πάρεις μια συσκευή δες την σε μαγαζί με μέγιστη φωτεινότητα και δες ποια σου κάνει. Οι amoled είναι πιο ωραίες στο μάτι χωρίς αμφιβολία.

Για μένα έχεις τις εξής επιλογές:

Α. Αν δεν κρατιέσαι και θες να εξαντλήσεις το budget σου δες το S6 Edge και το Nexus 6p. Δυστυχώς καμία από τις δύο συσκευές δεν παίρνει micro sd.

B. Αν δεν θες να πας σε τόσο μεγάλη οθόνη βλέπεις το φθηνότερο S6. Μάλιστα το 64αρι κοστίζει 432.

Γ. Αυτό που θα έκανα εγώ είναι να κρατήσω τα λεφτά μέχρι να πέσει το απλό S7 στα 500-550 ευρώ. Λογικά τον Μάιο και μετά θα γίνει. 643 προς το παρόν στο skroutz. Μέχρι στιγμής όλοι μιλάνε για εξαιρετική συσκευή και με σαφώς βελτιωμένη αυτονομία σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, βέβαια η αναμονή δεν είναι εύκολο πράγμα.

Αν θες οθόνη μεγαλύτερη από 5,1 ίντσες και δεν σε καλύπτουν οι επιλογές από Α το ξαναβλέπουμε.

Δημοσ.

Δεν ειναι υποχρεωτικο να δωσεις ολα τα χρηματα αφου οπως λες δεν εχεις την μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα γενικα.

Μπορεις να δεις και φθηνοτερα κινητα οπως LG Flex 2,G4,Huawei P8 κλπ

Δημοσ.

Το P8 λόγω επεξεργαστή και μόνο ας το βγάλει από την εξίσωση. Για Flex 2, G3 κτλ σαφώς αν δεν πάει σε full budget εγκρίνονται. Το G4 αν τον ενδιαφέρει η αυτονομία όπως φαίνεται θα κλαιει με μάθει δάκρυ. Όχι ότι το S6 είναι τπτ ιδιαίτερο από αυτονομία αλλά σαφώς καλύτερο από τους χρόνους που βλέπω σε άμεση σύγκριση των δύο συσκευών.

Πάντως αν θέλει να κάνει δώρο στον εαυτό του πιστεύω ότι το S7 θα ήταν λουκούμι.

Δημοσ.

Αν θέλεις να ξοδέψεις όλα σου τα χρήματα καλύτερα να περιμένεις κάνα 2μηνο να πέσουν οι τιμές των φετινών ναυαρχίδων. Αν όχι πλέον έχει πολύ αξιόλογες συσκευές και σε χαμηλότερα μπάτζετ

Δημοσ.

δε χρειάζεται να δώσεις 500, τα 300 είναι υπέραρκετά. Πιστεύω ένα P8 είναι πολύ καλή επιλογή μια χαρά είναι ο επεξεργαστής του εδώ μιλάμε ότι πριν είχε κινητά των 120€. Εκτός και αν πιστεύεις οτι δεν σε καλύπτει η μπαταρία. Θα πρότεινα πάντως να μην κυνηγήσεις κάτι με πάνω από 1080p σε 5-5.2 ίντσες

τσέκαρε και αυτό για τη διάρκεια των μπαταριών

http://www.gsmarena.com/battery-test.php3?idPhone=7006#show

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα χτυπούσα το lg g4 και ένα powerbank σίγουρα θα το κάλυπτε το παλικάρι εδώ με κινητό 120€ την έβγαζε απλά λόγο τον σχολίων εδώ μέσα φοβάται από την αυτονομία τώρα

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα χτυπούσα το lg g4 και ένα powerbank σίγουρα θα το κάλυπτε το παλικάρι εδώ με κινητό 120€ την έβγαζε απλά λόγο τον σχολίων εδώ μέσα φοβάται από την αυτονομία τώρα

Η μπορεί να πάρεις το Battery kit (η απλά μια έξτρα μπαταρία)!

Και θα έχει άνετα την κλτρη αυτονομία σε κινητό εκτός φορτιστή (με 2 Μπαταρίες) !

Δημοσ.

το Power bank μπορεί να είναι πάρα πολύ χρήσιμο αλλα όταν ζητάς όσο το δυνατόν καλύτερη αυτονομία ώστε να βγάζεις άνετα τη μέρα χωρις να νοιάζεσαι για τη χρήση που θα κάνεις δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε power bank

Δημοσ.

Το power bank δεν πρέπει να προτείνεται με τόση ευκολία ως εναλλακτική της αδύναμης μπαταρίας λόγω του όγκου του. Έρχεται καλοκαίρι, που το κουβαλάς; σε τσαντάκι; Μια 2η μπαταρία είναι πιο πρακτική, αλλά είναι όντως λύση;

Είναι απίστευτο πως έχουν τερματίσει όλα τα σπεκς, αλλά δύσκολα βρίσκεις τηλ που βγάζει την μέρα με καλή χρήση!

• Like 1
Δημοσ.

Το power bank δεν πρέπει να προτείνεται με τόση ευκολία ως εναλλακτική της αδύναμης μπαταρίας λόγω του όγκου του. Έρχεται καλοκαίρι, που το κουβαλάς; σε τσαντάκι; Μια 2η μπαταρία είναι πιο πρακτική, αλλά είναι όντως λύση;

Είναι απίστευτο πως έχουν τερματίσει όλα τα σπεκς, αλλά δύσκολα βρίσκεις τηλ που βγάζει την μέρα με καλή χρήση!

ακριβώς power bank και δεύτερες μπαταρίες δεν είναι εναλλακτικές λύσεις αλλά δεκανίκια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...