Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να στειλω ενα πληκτρολογιο απο θεσσαλονικη αθηνα ποσο λετε να μου βγουν τα μεταφορικα με τα ελτα πρεπει να εινια κανα ενα με εναμιση κιλο

Δημοσ.

θελω να στειλω ενα πληκτρολογιο απο θεσσαλονικη αθηνα ποσο λετε να μου βγουν τα μεταφορικα με τα ελτα πρεπει να εινια κανα ενα με εναμιση κιλο

Πάνε μια βόλτα από εκεί και ρώτα.Ή πάρε τηλέφωνο.

Ο ποιο αξιόπιστος τρόπος να μάθεις ακριβώς πόσο είναι. :)

Δημοσ.

Συσκεύασε το σαν δέμα και στείλτο έτσι. Θα σου κοστίσει μόλις 1.5 €

Αν το στείλεις σαν επιστολή θα σου βγει 4-5 ευρώ, μπορεί και πιο πάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν φυγει σαν απλο δεμα ειναι 1,5 ευρω,εχει και tracking number...

Αν ειναι αντικαταβολη,ειναι 3,80..

Σαν επιστολη δε μπορει να σταλει,διοτι ειναι ογκωδη,μονο φακελος φευγει επιστολη..

• Like 2
Δημοσ.

3.80 ευρώ με tracking number και αντικαταβολή μαζί . Χωρίς αντικαταβολή 1.50 ευρώ !!!

Μπες στο site του ΕΛΤΑ . Tόσο απλό είναι απο το να ρωτάς !

• Like 1
Δημοσ.

1,5€ ολα τα δεματα μεχρι 3 κιλα.

Εχουν φτηνο τιμολογιο στα δεματα, το θεμα ειναι πως τα μεταχειριζονται. Πχ. μηπως τα πετανε απο δω κι απο κει? το πληκτρολογιο θα μπορουσε να σπασει.

Δημοσ.

Αν είσαι φοιτητής μπορείς να πληρώσεις 10% λιγότερα αρκεί να το δηλώσει ο αποστολέας.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είσαι φοιτητής μπορείς να πληρώσεις 10% λιγότερα αρκεί να το δηλώσει ο αποστολέας.

Το ίδιο θα του λεγα αλλά για τα κιλά που θέλει να στείλει η χρέωση είναι ίδια . 

http://www.elta.gr/Portals/0/pdf/%CE%A4%CE%95%CE%9B%CE%97%20%CE%A6%CE%9F%CE%99%CE%A4%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A5%20%CE%94%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3.pdf

Δημοσ.

εγω που έστειλα ένα ρολοί με το κουτί του ανεξαρτήτος κιλών μου χρέωσε όσο λένε και παραπάνω συν την αντικαταβολή,η αποστολή έγινε απο αθήνα σε ένα χωρίο στα βόρεια δεν θυμάμαι (δράμα ίσως?) κάνει 3 εργάσιμες μέρες αν θυμάμαι καλά , αλλά τα λεφτά σου θα αργήσεις να τα πάρεις, και εγώ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένη γιατί όταν πας το δέμα εκεί σου δίνουν μια απόδειξη που πρέπει να την δείξεις στον ταχυδρόμο σου για να σου δώσει τα λεφτα ( συν την ταυτότητα νομίζω) και λεω "εντάξει δεν θα τα χάσω σε καμια περίπτωση" και επειδή είμαστε αρκετοί συγγενείς στην πολυκατοικία και στην γειτονιά ο ταχυδρόμος επειδή και καλά δεν με βρήκε ( ενώ ημουν ήδη σπίτι, τα λεφτά τα άφησε στο μαγαζί της θείας μου που ήταν κόντα....περιττά τα λόγια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...