Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά..Επειδή κυκλοφορανε αρκετοί μαστορατζες στο φόρουμ ποιος έχει ιδέα από ηλεκτρικό πατζουρι ρόλο;

Αντικατάσταση υπάρχοντος με λουρι κλασσικό κ τοποθέτηση μηχανισμού με τηλεκοντρόλ.

Τεχνικές γνώσεις υπάρχουν.

Έχω ακούσει ότι έχουν κάποιες ευπαθειες αλλανδε ξέρω ανναναφερονταν σε παλαιότερα μοντέλα κ αν άλλαξε κάτι.

Κόστος περίπου;

Δημοσ.

Σε τρώει , ε;

Πανάκριβα είναι , μη μπλέξεις.  Για να λες θα τα φτιάξεις μόνος σου, δεν το φυσάς το χρήμα, οπότε άστο καλύτερα.

Εδώ βρήκα τιμές μοτέρ και πλακέτας : http://www.e-stiazo.gr/rollapvc.html
Και εδώ μοτέρ : http://smart-home.gr/el/46-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%AD%CF%81-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%B2%CE%AD%CE%BB%CE%B1

150-200 ευρώ μοτέρ και πλακέτα. Και δεν ξέρω αν αυτά είναι τα μόνα που χρειάζεσαι.

Νομίζω χρειάζεται και άλλο άξονα για να βάλεις μοτέρ σε σχέση με το χειροκίνητο.
Τα δικά μου έχουν μανιβέλα για χειροκίνητο άνοιγμα σε περίπτωση διακοπής ή βλάβης του ηλεκτρικού συστήματος.

Συν τα μερεμέτια για να τραβήξεις ρεύμα στο ρολό.
Αν πας σε ενσύρματο (με διακόπτη), πρέπει να τραβήξεις γραμμή και να τοποθετήσεις διακόπτη επίσης.

Αυτά έχουν δύο ρεγουλατόρους στο μηχανισμό για πάνω στοπ - κάτω στοπ.

Είναι για πολύ ελαφριά χρήση γενικά . Αλλά έχουν θερμικό προστασίας. Αν τα ανοιγοκλείσεις 3-4 φορές υπερθερμαίνεται το μοτέρ και κόβει μέχρι να κρυώσει.

Κατά τα λοιπά , μετά από χρόνια , θα στα δώσουν στο χέρι (ο μηχανισμός φρένου συνήθως , αν δεν είναι ηλεκτρικό).

Δημοσ.

ναι σκεφτηκα τι ωραια που θαταν να μη χρειαζεται να τραβαω σα το κουασιμοδο το λουρι καθε φορα  :-D  :-D  :-D  κ ειχα κατα νου να τα μαστορεψω εγω μπας και..

Οντως κ γω αυτο εχω ακουσει οτι ζεσταινονται κ οτι τρωγεται καποιο γραναζι "αναγκαστικα" απτη χρηση καθοτι πλαστικο κ παει πολυ το μαλλι μετα για επισκευες..μεταξωτο χομπι φαινεται..θα δω  :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...