Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που λένε ότι δεν πληρώνεις εγγύηση, σημαίνει ότι σου επιστρέφεται και η εγγύηση που έχεις δώσει στη ΔΕΗ; Σε κάποιες περιπτώσεις αυτό είναι σημαντικό ποσό, ειδικά σε επαγγελματική στέγη.

Λογαριασμός από ΔΕΗ θα έρχεται ή όχι; Πώς θα πληρώνεται πχ η ΕΡΤ;

Εχω την εντυπωση οτι ερχεται λογαριασμος ΔΕΗ

Η Elpedison γραφει :

Θα λαμβάνετε από την ELPEDISON μηνιαίο λογαριασμό με τις χρεώσεις που αφορούν την κατανάλωση της επιχείρησής σας ή του σπιτιού σας σε ηλεκτρικό ρεύμα και με τα Δημοτικά Τέλη.

Πως μπορει να γινει αυτο αφου η καταμετργση απο τον ΔΕΔΔΗΕ ειναι ανα τετραμηνο ?

Δημοσ.

Επίσης δύσκολο στον ιδιώτη να μπορείς να αφήνεις απλήρωτους πόσους λογαριασμούς και να δίνεις όποτε έχεις ότι έχεις όπως γίνεται με την ΔΕΗ. Λογικά θα λειτουργούν όπως οι εταιρείες τηλεφώνου..λήξη του λογαριασμού κατευθείαν κόψιμο.

Τις ευκολίες πληρωμής που έχει η ΔΕΗ από ιδιώτη δεν παίζουν με την καμία. 

Πολύ σημαντικό αυτό! Ξέρω κόσμο που χρωστάει μεγάλα ποσά και δίνει όσα μπορεί κάθε μήνα και δεν έχει πρόβλημα!

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τα ίδια θα βλέπαμε κι από την ΔΕΗ αν δεν είχε τις πλάτες του κράτους.

Υποθέτω ότι η καταγραφή δεν έγινε με την άδεια της άλλης πλευράς... :P

Δημοσ.

Τα ίδια θα βλέπαμε κι από την ΔΕΗ αν δεν είχε τις πλάτες του κράτους.

Υποθέτω ότι η καταγραφή δεν έγινε με την άδεια της άλλης πλευράς... :P

Αυτό δεν το ξερω και η αναρτηση δεν είναι δικια μου .

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι προφανώς, είναι του Αδαμίδη όπως φαίνεται.

Όσο για το αν είχε άδεια από την άλλη για να καταγράφει, θα φαινόταν στην αρχή του τηλεφωνήματος, δεν ρώτησε καν...

Κοινώς αυτό που κάνει είναι παράνομο...

Δημοσ.

Κάθε φορά που ανοίγει κάποιος ένα θέμα με τους εναλλακτικούς παρόχους, για να μάθουμε τίποτα, οι ίδιοι και οι ίδιοι υπεραμυνονται για τη ΔΕΗ λες κ είναι μαγαζί τους. Ρε παιδιά καμία τιμή, κανένα κρυφό όρο θα μας πείτε; Το αν η ΔΕΗ κάνει κοινωνική παροχή θα το διαπιστώσουμε μόνοι μας.

μπορει να ειναι το μαγαζι τους :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι προφανώς, είναι του Αδαμίδη όπως φαίνεται.

Ετσι γραφει αλλα ολοι ξερουμε οτι δεν είναι και το δυσκολο να φτιαξουμε ένα προοφιλ με ότι ονομα θελουμε στο youtube . Με μια ματια που εριξα χωρις να εχω συνδεθει στο youtube βλεπω πολύ λιγες μεταφορτώσεις από αυτό το ονομα και μου κανει εντυπωση .

Διορθωση:Τελικα είναι του Αδαμιδη η αναρτηση

http://eordaia.org/index.php?option=com_content&view=article&id=40238%3A----------------------video---&catid=2275%3A20

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...