Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εικόνα είναι εξώφυλλο βιβλίου, όχι πολύ γνωστού, ούτε από γνωστή εκδοτική. Θέλω να την πάρω, να προσθέσω γράμματα επάνω και να την κάνω logo του site μου. Εάν μου ζητήσουν να τη κατεβάσω θα το κάνω αμέσως. Υπάρχει περίπτωση να φάω καμιά μήνυση χωρίς να μου πουν να τη διαγράψω από μόνος μου πρώτα;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Φυσικά και έχει το δικαίωμα να σου κάνει αγωγή για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, τόσο ο εκδότης, όσο και ο ο καλλιτέχνης που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο. Δεν έχει σημασία αν είναι γνωστή ή άγνωστη η εκδοτική ή αν το βιβλίο δεν είναι best seller.

Γιατί λοιπόν δεν επικοινωνείς απευθείας με τον εκδότη να του εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις, αναφέροντας πιθανότατα ποιο θα είναι το περιεχόμενο του site και να του ζητήσεις την άδειά του για να είσαι σίγουρος;

Λογικά, δεν νομίζω να σου αρνηθεί, εκτός κι αν θεωρήσει ότι το διαδικτυακό σου εγχείρημα θίγει με κάποιον τρόπο την καλλιτεχνική προσέγγιση/ερμηνεία του θέματος.

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και έχει το δικαίωμα να σου κάνει αγωγή για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, τόσο ο εκδότης, όσο και ο ο καλλιτέχνης που φιλοτέχνησε το εξώφυλλο. Δεν έχει σημασία αν είναι γνωστή ή άγνωστη η εκδοτική ή αν το βιβλίο δεν είναι best seller.

Γιατί λοιπόν δεν επικοινωνείς απευθείας με τον εκδότη να του εξηγήσεις τι θέλεις να κάνεις, αναφέροντας πιθανότατα ποιο θα είναι το περιεχόμενο του site και να του ζητήσεις την άδειά του για να είσαι σίγουρος;

Λογικά, δεν νομίζω να σου αρνηθεί, εκτός κι αν θεωρήσει ότι το διαδικτυακό σου εγχείρημα θίγει με κάποιον τρόπο την καλλιτεχνική προσέγγιση/ερμηνεία του θέματος.

Δεν παίζει να δεχτεί...

Θα βάλω απλά την εικόνα ως φωτογραφία profile στο facebook page της σελίδας και τέλος. Στο site θα χρησιμοποιήσω άλλη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...