Προς το περιεχόμενο

ebay,paypal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,,όπως γράφω και στον τίτλο θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι συμβαίνει με τα συγκεκριμένα site. Έβαλα σήμερα ένα μικρό στην Prepaid μου για να παραγγείλω κάτι από το internet συγκεκριμένα από το ebay,πατάω buy it now με πηγαίνει στην σελίδα του PayPal κάνω Log in και μόλις πατάω confirm and pay Μου εμφανίζει το εξής μήνυμα "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard,,To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τι πρέπει να κάνω;;Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν πιστωθεί ακόμα από την Τράπεζα;

Δημοσ.

Καλησπέρα,,όπως γράφω και στον τίτλο θα ήθελα να μου εξηγήσετε τι συμβαίνει με τα συγκεκριμένα site. Έβαλα σήμερα ένα μικρό στην Prepaid μου για να παραγγείλω κάτι από το internet συγκεκριμένα από το ebay,πατάω buy it now με πηγαίνει στην σελίδα του PayPal κάνω Log in και μόλις πατάω confirm and pay Μου εμφανίζει το εξής μήνυμα "We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card MasterCard,,To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account. Τι πρέπει να κάνω;;Υπάρχει περίπτωση να μην έχουν πιστωθεί ακόμα από την Τράπεζα;

αν και δεν εχω ασχοληθει με το θεμα νομιζω οτι ειναι λογο capital control ..

Δημοσ.

Στο λογαριασμό μου στην επιλογή PayPal Balance δείχνει 0,00,,εκεί μήπως έπρεπε να γράφει τα λεφτά που έχω; Το profil μου στο PayPal ειναι στο 80% και εμφανίζει μία επιλογή που λέει Link a bank account,,μόλις πατάω εκεί με πηγαίνει σε μια σελίδα και μου εμφανίζει ένα πλαίσιο για να το το IBAN,,,τι είναι αυτά;;Δηλαδή θέλουν το IBAN από τον τραπεζικό μου λογαριασμό; Αν θέλουν κάτι τέτοιο για να μπορώ να αγοράζω από το internet ας κάνουν όνειρα τότε.

Δημοσ.

Υπάρχουν πολλά νήματα στο forum σχετικά με το paypal και καλό είναι να διαβάσεις λίγο για να ενημερωθείς.

Από τον ΙΟΥΛ 2015 έχουμε CC και είναι γνωστό ότι τις περισσότερες φορές δεν μπορείς να αγοράσεις με κάρτα είτε μόνη της είτε μέσω paypal και οι λόγοι είναι πολλοί. Μερικοί από αυτούς είναι ότι 1) επιτρέπεται η αγορά συγκεκριμένων ειδών και υπηρεσιών, 2) οι πωλητές έχουν καταγραφεί σε μια κατηγορία ανεξάρτητα αν πουλάνε και άλλα είδη, 3) το μηνιαίο όριο της τράπεζας κλπ.

Στην περίπτωσή σου δεν πέρασε η κάρτα και σου λέει ότι μπορείς να πληρώσεις με άλλη.

Η σύνδεση του IBAN στο paypal εξυπηρετεί 2 λόγους, ο 1ος να φορτώνεις το balance με έμβασμα και ο 2ος να κάνεις ανάληψη τα χρήματα που έχεις στο balance. Η σύνδεση ΙΒΑΝ έχει κλειδωθεί από τον ΙΟΥΛ και ξεκλειδώνει είτε με τηλεφώνημα είτε με μήνυμα στο οποίο γράφεις τον ΙΒΑΝ που θέλεις να συνδέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...