Stavmitsos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ήρθε σήμερα το πρωί η κουριερ να πάρει από το σπίτι μου ένα ipad που θέλω να στείλω σε ένα μέλος. Δίνω στοιχεία, λέω 180€ αντικαταβολή κι όλα καλά. Με παίρνουν πριν από 10 λεπτά από το κατάστημα και μου λένε ότι δεν μπορούν να στείλουν αντικαταβολή γιατί δεν έδωσα παραστατικό. Δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά παρόμοιο πρόβλημα και δεν είμαι σίγουρος πως το λύνω. Any ideas?
raxanas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αν ειναι acs,πρεπει να τους δωσεις μια δηλωση που εχει τον αριθμο λογαριασμου για να σου βαλουν τα λεφτα στην τραπεζα κλπ.Το συμπληρωσες αυτο?
yioula Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 ναι θα σου βαλουν τα λεφτα στην τραπεζα και μειον προμηθεια, ενδεχομενως να αφαιρεθει εκει και η αξια της διαδικασιας απο κουριερ, [σε βαθος χρονου για πολλες συναλλαγες να σκεφτεσαι κ ενδεχομενο ελεγχο απο εφορια]
zio10 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Η acs όντως κάποια στιγμή ζητούσε παραστατικό αγοράς! Νόμιζα το είχαν σταματήσει. Αν δεν το έχεις δες μήπως μπορείς να το στείλεις από άλλη εταιρεία.
Haldol Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ακύρωσέ το & στείλτο με άλλη courier. Και γενικότερα, μαύρο στην ACS! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα