Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ts αν επιμένεις πως διπλές κάρτες αξίζουν τότε πάρε διπλές κάρτες, άσε εμάς τους άσχετους λοιπόν που έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας για μονές κάρτες ότι αξίζουν καλύτερα, αφού ξέρεις εσύ καλύτερα και εμείς όχι πάρε διπλές, απορώ ακόμη γιατί άνοιξες και θέμα να πάρεις ιδέες για νέο pc, αφού ξέρεις... On topic τώρα, θέλουμε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το καλύτερο δυνατό και όχι να κάνεις λάθος αγορά, δεν λέμε για πλάκα ότι μία μονή δυνατή κάρτα αξίζει, ξέρουμε πολύ καλά τι παίζει με το pc gaming και πως αυτό κάνει scaling στο αντίστοιχο pc hardware. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Ο ανθρωπος εχει ηδη γραψει οτι με overclock δεν θα ασχοληθει και παλι βλεπω ατομα να αναφερουν για overclock Το γεγονός οτι έχεις καλό budget δεν σημαίνει οτι χρειάζεται να το εξαντλήσεις κι όλας. Αν θές την γνώμη μου, απο cpu παρε 6600k και ρίχτου ενα βασικό overclock. Οχι τιποτα extreme. Το ίδιο είχα κάνει κι εγω πριν απο μερικά χρόνια ( 3570k , 4,2ghz , stock ρευμα) και δεν το μετανιωσα, το μηχανακι μεχρι τωρα δουλεύει άψογα. ( Αν θες δες εδώ , πως ο overclocked 6600k παει χέρι με χέρι, με τον 6700k) Το πρόβλημα τώρα είναι οι κάρτες γραφικών. Αμα φτιάξεις σύστημα τώρα, δεν θα είναι "future proof" διοτι όσοι ασχολούμαστε ξέρουμε οτι η nvidia θα βγάλει την νέα σειρά απο κάρτες "pascal" που θα κάνει μεγάλη διαφορά. Αμα το βιάζεσαι φαντάζομαι μια 980ti είναι μια καλή λύση. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες.
Nephilim777 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το γεγονός οτι έχεις καλό budget δεν σημαίνει οτι χρειάζεται να το εξαντλήσεις κι όλας. Αν θές την γνώμη μου, απο cpu παρε 6600k και ρίχτου ενα βασικό overclock. Οχι τιποτα extreme. Το ίδιο είχα κάνει κι εγω πριν απο μερικά χρόνια ( 3570k , 4,2ghz , stock ρευμα) και δεν το μετανιωσα, το μηχανακι μεχρι τωρα δουλεύει άψογα. ( Αν θες δες εδώ , πως ο overclocked 6600k παει χέρι με χέρι, με τον 6700k) Το πρόβλημα τώρα είναι οι κάρτες γραφικών. Αμα φτιάξεις σύστημα τώρα, δεν θα είναι "future proof" διοτι όσοι ασχολούμαστε ξέρουμε οτι η nvidia θα βγάλει την νέα σειρά απο κάρτες "pascal" που θα κάνει μεγάλη διαφορά. Αμα το βιάζεσαι φαντάζομαι μια 980ti είναι μια καλή λύση. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Δεν θα κανω OC. Οι νέες κάρτες γραφικών ξέρουμε ποτε θα κυκλοφορήσουν ;
melodystyle2003 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ~1600€ με μεταφορικά. Θα χρειαστείς cpu cooler, προτείνω cryorig h7 ή h5 από Ελλάδα περίπου 35-50€ κόστος. Site 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 ~1600€ με μεταφορικά. Θα χρειαστείς cpu cooler, προτείνω cryorig h7 ή h5 από Ελλάδα περίπου 35-50€ κόστος. 3 λαλουν και 2 χορευουν Α επισης φιλικη συμβουλη αλλα οταν προτεινετε επεξεργαστες για overclock,ασχετως της περιπτωσης του ts,χτυπαει καπως ασχημα οταν οι συνθεσεις αυτες ειναι χωρις ψυκτρα 6
CrimsonSky_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πραγματικα οταν ακουτε 1600 απλα βαζετε οτι πιο ακριβο γινεται οπου να ναι? Τι i7 και υδροψυξεις του λετε ας παρει i5 και να δωσει λεφτα να παρει 1440p 144hz monitor μηχανικο kb και καλο ποντικι αμα το φυσαει και θελει να δωσει εξτρα λεφτα. Hell ακομα και ΗΧΕΙΑ καλα να επαιρνε πιο σχετικη προταση θα ηταν απο τον i7 με υδροψυξη
Nephilim777 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Πραγματικα οταν ακουτε 1600 απλα βαζετε οτι πιο ακριβο γινεται οπου να ναι? Τι i7 και υδροψυξεις του λετε ας παρει i5 και να δωσει λεφτα να παρει 1440p 144hz monitor μηχανικο kb και καλο ποντικι αμα το φυσαει και θελει να δωσει εξτρα λεφτα. Hell ακομα και ΗΧΕΙΑ καλα να επαιρνε πιο σχετικη προταση θα ηταν απο τον i7 με υδροψυξη Οθόνη δεν ξέρω αν πάρω επειδή οπως θα έχεις καταλάβει έχω μια 4k tv που θα ήθελα να την εκμεταλλευτώ. Απο τα λίγα που ξέρω θεωρώ τον i7 υπερβολή μιας και με ενδιαφέρει το gaming μονο
CrimsonSky_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οθόνη δεν ξέρω αν πάρω επειδή οπως θα έχεις καταλάβει έχω μια 4k tv που θα ήθελα να την εκμεταλλευτώ. Απο τα λίγα που ξέρω θεωρώ τον i7 υπερβολή μιας και με ενδιαφέρει το gaming μονοΣε τηλεοραση εγω fps δεν μπορω να παιξω λογω input delay, αν δε σε πιανει πονοκεφαλος πασο. Σε 4k για να παιζεις με ultra settings και δεν ξερω γω τι φανταζεσαι θα πρεπει να περιμενεις τη νεα γενια καρτων η να προσθεσεις κανα 500 στο budget σου τουλαχιστον. Τηλεοραση και gaming δεν πανε μαζι εκτος απο pro nfs rocket league και γενικα παρειστικα παιχνιδια. Τωρα ειδα οτι ειναι 55in...πλακα μας κανεις ποσο μακρια θα καθεσαι δηλαδη? Μηπως ειναι το pc για το σαλονι και θα παιζεις μονο με κανα χειριστηριο
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Σε τηλεοραση εγω fps δεν μπορω να παιξω λογω input delay, αν δε σε πιανει πονοκεφαλος πασο. Σε 4k για να παιζεις με ultra settings και δεν ξερω γω τι φανταζεσαι θα πρεπει να περιμενεις τη νεα γενια καρτων η να προσθεσεις κανα 500 στο budget σου τουλαχιστον. Τηλεοραση και gaming δεν πανε μαζι εκτος απο pro nfs rocket league και γενικα παρειστικα παιχνιδια. Τωρα ειδα οτι ειναι 55in...πλακα μας κανεις ποσο μακρια θα καθεσαι δηλαδη? Μηπως ειναι το pc για το σαλονι και θα παιζεις μονο με κανα χειριστηριο Για τους καινουργιους που συμμετεχουν θα παρακαλουσα πρωτα να διαβασουν ολο το θεμα πρωτα. Το εχει αναφερει απο την πρωτη σελιδα οτι το pc θα το συνδεσει στην τηλεοραση και αρα στο σαλονι. Επισης τι παει να πει τηλεοραση και gaming δεν πανε μαζι???Στις κονσολες αλλα και τα περισσοτερα παιχνιδια πως παιζουν μια χαρα με controller???Οκ mmo και παιχνιδια στρατηγικης αλα starcraft οπως ειπα οχι δεν παιζονται με gamepad.Αλλα τα fps παιχνιδια μια χαρα παιζονται εκτως αν πας για επαγγελματικο επιπεδο.....
CrimsonSky_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Για τους καινουργιους που συμμετεχουν θα παρακαλουσα πρωτα να διαβασουν ολο το θεμα πρωτα. Το εχει αναφερει απο την πρωτη σελιδα οτι το pc θα το συνδεσει στην τηλεοραση και αρα στο σαλονι. Επισης τι παει να πει τηλεοραση και gaming δεν πανε μαζι???Στις κονσολες αλλα και τα περισσοτερα παιχνιδια πως παιζουν μια χαρα με controller???Οκ mmo και παιχνιδια στρατηγικης αλα starcraft οπως ειπα οχι δεν παιζονται με gamepad.Αλλα τα fps παιχνιδια μια χαρα παιζονται εκτως αν πας για επαγγελματικο επιπεδο..... Αφου ρωταει ακομα για την τηλεοραση, υπεθεσα οτι υπαρχει και γραφειο στο σαλονι "παλιε"..Και δεν το ειπε πουθενα ξεκαθαρα εσυ το υπεθεσες οποτε ξαναριξε μια ματια να φρεσκαρεις και το 27ms delay που δηλωνει η tv του. Αλιμονο αν ειναι να δωσει πανω απο 1500 ευρω και να εχει την εμπειρια ενος console peasant. Γελαω και μονο με την συγκριση.
Nephilim777 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αφου ρωταει ακομα για την τηλεοραση, υπεθεσα οτι υπαρχει και γραφειο στο σαλονι "παλιε".. Και δεν το ειπε πουθενα ξεκαθαρα εσυ το υπεθεσες οποτε ξαναριξε μια ματια να φρεσκαρεις και το 27ms delay που δηλωνει η tv του. Αλιμονο αν ειναι να δωσει πανω απο 1500 ευρω και να εχει την εμπειρια ενος console peasant. Γελαω και μονο με την συγκριση. Παιδιά ειρήνη ημίν Ναι έχω τηλεόραση και επειδή την έχω ακριβό πληρώσει φλέρταρα με την ιδέα να τα συνδέσω αλλά απο αυτά που λέτε δεν θα ειναι καλή ιδέα. Αρα τι οθόνη μπορώ να πάρω για gaming στα 300 € και τι κάρτα γραφικών να πάρω για αυτή την οθόνη. Για επεξεργαστή κατάλαβα οτι ενας i5 μια χαρά θα ειναι.... Παιδιά ειρήνη ημίν Ναι έχω τηλεόραση και επειδή την έχω ακριβό πληρώσει φλέρταρα με την ιδέα να τα συνδέσω αλλά απο αυτά που λέτε δεν θα ειναι καλή ιδέα. Αρα τι οθόνη μπορώ να πάρω για gaming στα 300 € και τι κάρτα γραφικών να πάρω για αυτή την οθόνη. Για επεξεργαστή κατάλαβα οτι ενας i5 μια χαρά θα ειναι.... επίσης θέλω να παίζω full γραφικά παιχνίδια οπως το νέο Doom,Total War warhammer,COD,BTF κλπ. με λίγα λογια strategy και FPS Παιδιά ειρήνη ημίν Ναι έχω τηλεόραση και επειδή την έχω ακριβό πληρώσει φλέρταρα με την ιδέα να τα συνδέσω αλλά απο αυτά που λέτε δεν θα ειναι καλή ιδέα. Αρα τι οθόνη μπορώ να πάρω για gaming στα 300 € και τι κάρτα γραφικών να πάρω για αυτή την οθόνη. Για επεξεργαστή κατάλαβα οτι ενας i5 μια χαρά θα ειναι.... επίσης θέλω να παίζω full γραφικά παιχνίδια οπως το νέο Doom,Total War warhammer,COD,BTF κλπ. με λίγα λογια strategy και FPS Γιατί αν είναι να πάρω μια οθόνη χωρίς 4κ φαντάζομαι μια gtx970 η gtx980 4gb μια χαρα θα ειναι Παιδιά ειρήνη ημίν Ναι έχω τηλεόραση και επειδή την έχω ακριβό πληρώσει φλέρταρα με την ιδέα να τα συνδέσω αλλά απο αυτά που λέτε δεν θα ειναι καλή ιδέα. Αρα τι οθόνη μπορώ να πάρω για gaming στα 300 € και τι κάρτα γραφικών να πάρω για αυτή την οθόνη. Για επεξεργαστή κατάλαβα οτι ενας i5 μια χαρά θα ειναι.... επίσης θέλω να παίζω full γραφικά παιχνίδια οπως το νέο Doom,Total War warhammer,COD,BTF κλπ. με λίγα λογια strategy και FPS Γιατί αν είναι να πάρω μια οθόνη χωρίς 4κ φαντάζομαι μια gtx970 η gtx980 4gb μια χαρα θα ειναι http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29um68-p29-ultrawide-fhd-p-PER.170757 αυτή λέει π.χ;
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αφου ρωταει ακομα για την τηλεοραση, υπεθεσα οτι υπαρχει και γραφειο στο σαλονι "παλιε".. Και δεν το ειπε πουθενα ξεκαθαρα εσυ το υπεθεσες οποτε ξαναριξε μια ματια να φρεσκαρεις και το 27ms delay που δηλωνει η tv του. Αλιμονο αν ειναι να δωσει πανω απο 1500 ευρω και να εχει την εμπειρια ενος console peasant. Γελαω και μονο με την συγκριση. Καινουργιος=νεος στο θεμα οπως εγραψα,οχι στο forum. Επισης τι εννοεις δεν το ειπε ξεκαθαρα.Ποσα post εχει γραψει οτι προτιμαει την τηλεοραση εκτως αν δεν μπορει να παιξει. Οσο για τα περι console peasant αν οντως τα εννοεις τοτε δεν το σχολιαζω γιατι ειναι για κλαμματα. Ειπαμε και για το delay στην τηλεοραση αν θελει να το παει επαγγελματικα μαζι του.Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε ειναι. 1
CrimsonSky_gr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Παιδιά ειρήνη ημίν Ναι έχω τηλεόραση και επειδή την έχω ακριβό πληρώσει φλέρταρα με την ιδέα να τα συνδέσω αλλά απο αυτά που λέτε δεν θα ειναι καλή ιδέα. Αρα τι οθόνη μπορώ να πάρω για gaming στα 300 € και τι κάρτα γραφικών να πάρω για αυτή την οθόνη. Για επεξεργαστή κατάλαβα οτι ενας i5 μια χαρά θα ειναι.... επίσης θέλω να παίζω full γραφικά παιχνίδια οπως το νέο Doom,Total War warhammer,COD,BTF κλπ. με λίγα λογια strategy και FPS Γιατί αν είναι να πάρω μια οθόνη χωρίς 4κ φαντάζομαι μια gtx970 η gtx980 4gb μια χαρα θα ειναι http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29um68-p29-ultrawide-fhd-p-PER.170757 αυτή λέει π.χ; Αμα παρεις 1440p monitor θα σου προτεινα τις r9 390/390x. Οχι 1920x1080 ειπαμε. Σκεψου και αυτο που σου ειπα για τα 144hz αλλα εκει δεν σου φτανουν τα 300 για μονιτορ. Δηλαδη ταξινομημενες οι επιλογες σουπροσωπικη αποψη)1440p 144hz>1400p 60hz>1080p 144hz>4k tv Καινουργιος=νεος στο θεμα οπως εγραψα,οχι στο forum. Οσο για τα περι console peasant αν οντως τα εννοεις τοτε δεν το σχολιαζω γιατι ειναι για κλαμματα. Ειπαμε και για το delay στην τηλεοραση αν θελει να το παει επαγγελματικα μαζι του.Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε ειναι. Το καταλαβα, πολυ αστειο δεδομενου του οτι εκανα το πρωτο reply.Βλεπω και psn profile στην υπογραφη καταλαβα δηλωνεις της σχολης "the human eye cant see more than 24 frames per second" κλπ οποτε τα δακρυα δικα σου ειναι οταν καθεσαι πανω απο 1 ωρα στο playstation χαχα
Nephilim777 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αμα παρεις 1440p monitor θα σου προτεινα τις r9 390/390x. Οχι 1920x1080 ειπαμε. Σκεψου και αυτο που σου ειπα για τα 144hz αλλα εκει δεν σου φτανουν τα 300 για μονιτορ. Δηλαδη ταξινομημενες οι επιλογες σου προσωπικη αποψη) 1440p 144hz>1400p 60hz>1080p 144hz>4k tv Το καταλαβα, πολυ αστειο δεδομενου του οτι εκανα το πρωτο reply. Βλεπω και psn profile στην υπογραφη καταλαβα δηλωνεις της σχολης "the human eye cant see more than 24 frames per second" κλπ οποτε τα δακρυα δικα σου ειναι οταν καθεσαι πανω απο 1 ωρα στο playstation χαχα Κατάλαβες γιατι συζητάω πολύ το θέμα της τηλεορασης γιατι δεν με ψήνει ιδιαίτερα να πάρω οθόνη 500+ ευρώ για το pc. Εκτός και αν πάρω μια οθόνη σαν και αυτή που σου έδειξα αλλα εκεί δεν χρειάζεται καμια vga τέρας
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αμα παρεις 1440p monitor θα σου προτεινα τις r9 390/390x. Οχι 1920x1080 ειπαμε. Σκεψου και αυτο που σου ειπα για τα 144hz αλλα εκει δεν σου φτανουν τα 300 για μονιτορ. Δηλαδη ταξινομημενες οι επιλογες σου προσωπικη αποψη) 1440p 144hz>1400p 60hz>1080p 144hz>4k tv Το καταλαβα, πολυ αστειο δεδομενου του οτι εκανα το πρωτο reply. Βλεπω και psn profile στην υπογραφη καταλαβα δηλωνεις της σχολης "the human eye cant see more than 24 frames per second" κλπ οποτε τα δακρυα δικα σου ειναι οταν καθεσαι πανω απο 1 ωρα στο playstation χαχα Βλεπω το γυρισαμε στο προσωπικο τωρα.Μαλιστα Οσο για το psn profile ναι ειναι πολυ καλυτερο απο το να πεταγα με μεγαλα γραμματα τα ακριβα pc οπως κανουν καποιοι αλλοι για μοστρα. Για οσους με παρακολουθουν δε ξερουν πολυ καλα αν υπερασπιζομαι περισσοτερο πλεον τις κονσολες ή τα pc(αλλωστε στα περισσοτερα θεματα για καινουργια pc συμμετεχω οπως και στο rise αλλα ειπαμε...) Διορθωση στο παραπανω αλλα η LG ειναι 2560x1080 οχι 1920x1080. Επισης για 1440p 144hz με αναλογη καρτα πρεπει να ξεπερασει τα 2000ευρω(ειδικα αν παει σε nvidia)αφου μονο τα αντιστοιχα monitor Κοστιζουν τουλαχιστον 600+ευρω απο Ελλαδα,αλλα και Amd 500+ξεκινανε οι τιμες. Α και για την ιστορια(θα το γνωριζες αν ειχες δει τα αλλα θεματα)με 1080p 144hz gsync monitor ειμαι αρα ναι ειμαι της παραπανω λεσχης που λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα