johnyb98 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Κάτι πολύ παράξενο.Σε καινούριο laptop με w10, ανοίγει ένα αρχείο .pdf τεσσάρων σελίδων. Το acrobat μετά από λίγα sec κλείνει. Αν κατεβάσεις το αρχείο προς τα κάτω γρήγορα, βλέπεις τις σελίδες, αλλά μετά από λίγα sec κλείνει.Το πολύ παράξενο είναι ότι, αν το αρχείο αντιγραφεί σε ένα flash drive, και το ανοίξεις στο ίδιο laptop, ανοίγει, χωρίς να κλείνει το Acrobat.Επίσης, με μεταφορά τού αρχείου με το flash σε άλλο pc, πάλι ανοίγει χωρίς να κλείνει το Acrobat.Κάποια ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει;
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αν θες τη γνώμη μου ξήλωσε τελειως το acrobat reader και στη θέση του βάλε το πολύ ελαφρύ sumatra pdf. Για διάβασμα και πολύ βασικό σκάλισμα το sumatra είναι πολύ καλύτερο. Πριν ανακαλύψω τις εναλλακτικές λύσεις νόμιζα και εγώ οτι υπάρχει μονο το acrobat reader (αμ δε). ΜΙΑ φορά από τότε (κυριολεκτικά μια και μοναδική) χρειαστηκε να βάλω acrobat reader γιατί ήταν κάποια pdf με πολύ ειδικό plugin κλειδώματος. Από εκεί και πέρα πιο δυνατό, αλλά και πάλι πολύ πιο ελαφρύ από το AR είναι το PDF-XChange Viewer http://www.sumatrapdfreader.org/free-pdf-reader.html http://www.tracker-software.com/product/pdf-xchange-viewer Αν τώρα θες το AR και θες να καταλάβεις γιατί κολλάει ... δεν μπορώ να σε βοηθήσω (αν και δεν ξέρω αν αξίζει το ψάξιμο)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δες και το foxit reader. Ελαφρύ και με δυνατότητα ανοίγματος πολλών pdf σε καρτέλες.
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δες και το foxit reader. Ελαφρύ και με δυνατότητα ανοίγματος πολλών pdf σε καρτέλες. και αυτό καλή επιλογή. Το ειχα δουλέψει για κάποιο διάστημα πριν καταλήψω στο sumatrapdf
zncisnikos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ για sumatra η foxit και τα δυο καλά και ελαφριά. Εγώ πάντως δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα δυο αλλά τον ενσωματωμένο στα W10 Edge. Μπορώ να πω , σε μεγάλα αρχεία, έχει καλλίτερο search από suma.. η fox.. Σε μεγάλα αρχεία , όπως το Λεξικό Μπαμπινιώτη, όταν ζητάω αναζήτηση βρίσκει την λέξη όπως και να την γράψω, κεφαλαία η μικρά με τόνους η χωρίς. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2016 από zncisnikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα