prototypegr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλημέρα στην κοινότητα. Η αδερφή μου θέλει να αγοράσει ένα υπολογιστή για τον μικρό της. Δυστυχώς η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον Κωτσόβολο λόγω των δόσεων που κάνει χωρίς πιστωτική κάρτα και το budget είναι μέχρι 550 Ευρώ. Από ότι είδα δεν έχει και πολλές επιλογές και σκέφτομαι να της προτείνω Site: αυτόν και μία φθηνή οθόνη για αρχή. Αργότερα σιγά σιγά θα προβεί στην αναβάθμισή του. Τα παιχνίδια που παίζει ο μικρός είναο Minecraft, LoL και το Overwatch όταν βγει. Τι γνώμη έχετε? Θα μπορεί να τα παίζει? Δεν την νοιάζει για επιδόσεις και τέτοια τρελά απλώς να παίζουν ικανοποιητικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
keravnos21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Minecraft και lol θα παιζει για το overwatch χλωμο το κοβω γιατι δεν εχει καρτα γραφικων . Επισης δεν λεει τι τροφοδοτικο εχει για να σου πω αν μπορεις να βαλεις μια καρτα γραφικων αργοτερα.
Ghost007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλημέρα στην κοινότητα. Η αδερφή μου θέλει να αγοράσει ένα υπολογιστή για τον μικρό της. Δυστυχώς η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον Κωτσόβολο λόγω των δόσεων που κάνει χωρίς πιστωτική κάρτα και το budget είναι μέχρι 550 Ευρώ. Από ότι είδα δεν έχει και πολλές επιλογές και σκέφτομαι να της προτείνω Site: αυτόν και μία φθηνή οθόνη για αρχή. Αργότερα σιγά σιγά θα προβεί στην αναβάθμισή του. Τα παιχνίδια που παίζει ο μικρός είναο Minecraft, LoL και το Overwatch όταν βγει. Τι γνώμη έχετε? Θα μπορεί να τα παίζει? Δεν την νοιάζει για επιδόσεις και τέτοια τρελά απλώς να παίζουν ικανοποιητικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. κοιτα γενικως δεν προτεινεται αυτη η αγορα αλλα καταλαβενω την περιπτωση.. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/161170-lenovo-desktop-pc-h50-50-41070n-&-monitor-aoc-e2270swn δες και αυτο εχει λιγο ποιο κατω μνημη λιγο ποιο πανω στο σκληρο αλλα εχει και μια οθονιτσα να κανει δουλεια του και οπως ειπε και ο φιλος απο πανω σιγουρα χρειαζεται και μια καρτα γραφικων.. δυστηχως η πληροφοριες που δινουν αυτα τα καταστηματα ειναι ελαχιστες για τα πραγματα που εχουν για να σε βοηθησω περισσοτερο ...
bromiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Αγαπητέ καταλαβαίνεις ότι όταν αγοράζεις έτοιμο μηχάνημα για το μόνο που είσαι σίγουρος είναι μόνο ο επεξεργαστής… όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστης ποιότητας για εσένα… Και για να είμαι ποιο συγκεκριμένος, εδώ σου δίνει επεξεργαστή i3 4ης γενιάς… μνήμη ddr3, δεν έχει ούτε καν hdmi αν θελήσεις να συνδέσεις το μηχάνημα με μια μεγάλη τηλεόραση για να δεις μια ταινία… Με τα 470 ευρώ μπορείς να στήσεις ένα μηχάνημα με επεξεργαστή i3 6ης γενιάς, μνήμη ddr4, με επώνυμη μητρική, επώνυμο δίσκο… Οπότε καλύτερα να μαζέψει τα χρήματα όλα για να πάρει ένα μηχάνημα αξιοπρεπέστατο και ας χρειαστεί να περιμένει λίγους μήνες! 1
prototypegr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καταλαβαίνω. Κάρτα ίσως χρησιμοποιηθεί μια GT290 από παλιό μηχάνημα. Κι εγώ θέλω να δω τι τροφοδοτικό έχει. Ο λόγος που επέλεξα αυτόν είναι η μνήμη και το γεγονός ότι έχει ssd τα οποία θα είναι τα τελευταία που θα χρειαστούν αναβάθμιση. Αγαπητέ καταλαβαίνεις ότι όταν αγοράζεις έτοιμο μηχάνημα για το μόνο που είσαι σίγουρος είναι μόνο ο επεξεργαστής… όλα τα υπόλοιπα είναι άγνωστης ποιότητας για εσένα…Και για να είμαι ποιο συγκεκριμένος, εδώ σου δίνει επεξεργαστή i3 4ης γενιάς… μνήμη ddr3, δεν έχει ούτε καν hdmi αν θελήσεις να συνδέσεις το μηχάνημα με μια μεγάλη τηλεόραση για να δεις μια ταινία…Με τα 470 ευρώ μπορείς να στήσεις ένα μηχάνημα με επεξεργαστή i3 6ης γενιάς, μνήμη ddr4, με επώνυμη μητρική, επώνυμο δίσκο…Οπότε καλύτερα να μαζέψει τα χρήματα όλα για να πάρει ένα μηχάνημα αξιοπρεπέστατο και ας χρειαστεί να περιμένει λίγους μήνες! Μακάρι να γινόταν αυτό. Της ίδιας άποψης είμαι. Άλλωστε κι εγώ τον δικό μου σιγά σιγά τον έστησα. Ένα κομμάτι κάθε φορά. Αλλά δυστυχώς τον θέλει σύντομα. Οπότε δεν παίζει να περιμένει ένα χρόνο για να μαζευτεί το ποσό.
Whitefanged Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Η αδερφή μου θέλει να αγοράσει ένα υπολογιστή για τον μικρό της. Δυστυχώς η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από τον Κωτσόβολο λόγω των δόσεων που κάνει χωρίς πιστωτική κάρτα και το budget είναι μέχρι 550 Ευρώ. Από ότι είδα δεν έχει και πολλές επιλογές και σκέφτομαι να της προτείνω Site: αυτόν και μία φθηνή οθόνη για αρχή. Αργότερα σιγά σιγά θα προβεί στην αναβάθμισή του. Τα παιχνίδια που παίζει ο μικρός είναο Minecraft, LoL και το Overwatch όταν βγει. Τι γνώμη έχετε? Θα μπορεί να τα παίζει? Δεν την νοιάζει για επιδόσεις και τέτοια τρελά απλώς να παίζουν ικανοποιητικά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Να πάρει οθόνη οπωσδήποτε flicker free χωρίς pwm dimming, με μεγάλες γωνίες θέασης τουλάχιστον 20-22 ίντσες, γιατί τα μάτια του παιδιού είναι το σημαντικότερο απ' όλα. Για συγκεκριμένο μοντέλο θα ρωτήσεις στο section του forum για τις οθόνες. Τώρα όσον αφορά το pc, επειδή τα 470 από την τσέπη της θα βγουν, με δόσεις η χωρίς καλύτερα να μην πάρει την μπανάνα του κοτσόβολου και να του το πάρει το καλοκαίρι ή την καινούρια σχολική χρονιά. 2
bromiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Προτείνω να την συμβουλεύεις ότι είναι λίγο παράλογο να δίνεις 470 ευρώ για κάτι που γνωρίζεις ότι είναι σχεδόν εντελώς ανώνυμο και παλαιότερης τεχνολογίας, ενώ με τα ίδια χρήματα κάνεις ένα επώνυμο μηχάνημα με ότι τελευταίο κυκλοφορεί! Περί ορέξεως…
prototypegr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Λέτε να μην της το έχω πει; Όπως έγραψα όμως τον θέλει άμεσα. Οπότε συμβουλές όπως να μαζέψει και να τον πάρει του χρόνου δυστυχώς δεν βοηθάν.
pano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Φίλε prototypegr το τροφοδοτικό που θα έχει ο συγκεκριμένος υπολογιστής,είναι σίγουρα κινέζος της κακιάς ώρας,κοίτα μην βάλεις καμμιά γομαρόκαρτα επάνω και γίνει καμμιά ζημιά.
prototypegr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Άμα μπει θα μπει η GT290 που υπάρχει από παλιό σύστημα. Αν κι εγώ θα το αποφύγω για τους λόγους που λες.
bromiaris Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Λέτε να μην της το έχω πει; Όπως έγραψα όμως τον θέλει άμεσα. Οπότε συμβουλές όπως να μαζέψει και να τον πάρει του χρόνου δυστυχώς δεν βοηθάν. Αφού θέλει με το ζόρι ένα τέτοιο μηχάνημα αποκλειστικά από το συγκεκριμένο κατάστημα… και άμεσα… τότε είναι μονόδρομος… και όποια άποψη και να ακούσεις είναι άσκοπη* γιατί ουσιαστικά το έχει αποφασίσει! *άσκοπη γιατί δεν γνωρίζεις οτιδήποτε πέραν του επεξεργαστή και η όποια συζήτηση είναι στον αέρα. 1
pano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Άμα μπει θα μπει η GT290 Ποιά είναι αυτή; Δώσε κανά link,άμα μπορείς. 1
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Το overwatch το ξεχνας οπως αναφερθηκε http://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/overwatch/12955 τωρα για τα αλλα 2 κατι μπορεις να κανεις αλλα δυστηχως οχι πολλα.Το budget και το καταστημα ειναι συγκεκριμενα και οι επιλογες του Κωτσοβολου ελαχιστες εως καθολου.
dimitrisOP Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 δεν υπάρχει gt290 Αντί να πάρεις ένα dekstop έτοιμο με άγνωστης προελεύσεως τροφοδοτικό καλύτερα πάρε ένα laptop στα ίδια λεφτά http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/158186-dell-inspiron-3542--i3-4005u-windows-10 2
kalodrei Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/156898-lenovo-h3005-a6-6310 αρκετα καλο για τα χρηματα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα