511 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Έκανα μια αγορά πρόσφατα αξίας 12 ευρό + 9.99 μεταφορικά από eBay (Γερμανία), παρέλαβα το αντικείμενο αλλά η ποιότητα είναι πολύ κακή και αποφάσισα να το επιστρέψω. Έκανα dispute και μου έβγαλε την διαδικασία επιστροφής. . Τώρα πληρώνω εγώ τα μεταφορικά ξανά; Θα τα πάρω αυτά τα χρήματα πίσω; Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος επιστροφής για Γερμανία) ; Πρέπει να σταλεί συστημένο; Το αντικείμενο έχει βάρος 35γρ, εαν θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ
giorgosvet Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τα μεταφορικα τα πληρωνεις εσυ και δεν τα παιρνεις πισω.Θα το στειλεις με τα ελτα.Το βαρος ειναι πολυ μικρο και δεν νομιζω ν α ειναι πανω απο 1-1,5 € .Τα χρηματα θα τα παρεις στο paypal οταν παραλαβει ο πωλητης το αντικειμενο
511 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Τα μεταφορικα τα πληρωνεις εσυ και δεν τα παιρνεις πισω.Θα το στειλεις με τα ελτα.Το βαρος ειναι πολυ μικρο και δεν νομιζω ν α ειναι πανω απο 1-1,5 € .Τα χρηματα θα τα παρεις στο paypal οταν παραλαβει ο πωλητης το αντικειμενοΠρέπει να στείλω συστημένο με αριθμό αποστολής;Ειναι δυνατόν να πληρώνω έξοδα αποστολής και έξοδα επιστροφής εγώ; Δεν το ήξερα και δεν μου φαίνεται δίκαιο!
isay Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οχι δε χρειάζεται ΑΛΛΑ αν δεν το παραλάβει ο παραλήπτης δεν θα πάρεις χρήματα ακομα κι αν κάνεις dispute. Το δεν παραλαμβάνει μπορεί να σημαίνει οτι το παρελαβε αλλά δεν το είπε.
511 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οχι δε χρειάζεται ΑΛΛΑ αν δεν το παραλάβει ο παραλήπτης δεν θα πάρεις χρήματα ακομα κι αν κάνεις dispute. Το δεν παραλαμβάνει μπορεί να σημαίνει οτι το παρελαβε αλλά δεν το είπε. 4.80€ βλέπω να έχει απο εδώ στο site τον ΕΛΤΑ συστημένο. 1.80€ απλό σαν επιστολή μιας και το πακέτο ειναι μικρό. Επειδή το eBay ειναι στα Γερμανικά γνωρίζει κάνεις εάν ζητάει παρακάτω το eBay τον αριθμό αποστολής η να τον βάλω κάπου εγώ να είμαι καλυμμένος;
giorgosvet Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Οχι δεν σου το ζηταει.Αλλα με το tracking number θα εισαι σιγουρος οτι το παρελαβε και μπορεις να το αποδειξεις.Εγω παντως που εστειλα πισω δεμα στη Γερμανια με απλη επιστολη τα πηρα τα χρηματα χωρις προβλημα.
chipakos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Συστημένο οπωσδήποτε και στείλε και στον Γερμανό το tracking number να το έχει κι εκείνος. Τουλάχιστον θα πάρεις στα σίγουρα την αξία του αντικειμένου πίσω. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και Report ( δεν το έχω κάνει ποτέ) το αντικείμενο έτσι ώστε να μην κοροιδέψει και κάποιον άλλο ο Γερμανός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα