Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

Έκανα μια αγορά πρόσφατα αξίας 12 ευρό + 9.99 μεταφορικά από eBay (Γερμανία), παρέλαβα το αντικείμενο αλλά η ποιότητα είναι πολύ κακή και αποφάσισα να το επιστρέψω. Έκανα dispute και μου έβγαλε την διαδικασία επιστροφής. . 

Τώρα πληρώνω εγώ τα μεταφορικά ξανά; Θα τα πάρω αυτά τα χρήματα πίσω;

Ποιος είναι ο φθηνότερος τρόπος επιστροφής για Γερμανία) ; Πρέπει να σταλεί συστημένο;

Το αντικείμενο έχει βάρος 35γρ, εαν θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει ευχαριστώ

Δημοσ.

Τα μεταφορικα τα πληρωνεις εσυ και δεν τα παιρνεις πισω.Θα το στειλεις με τα ελτα.Το βαρος ειναι πολυ μικρο και δεν νομιζω ν α ειναι πανω απο 1-1,5 € .Τα χρηματα θα τα παρεις στο paypal οταν παραλαβει ο πωλητης το αντικειμενο

Δημοσ.

Τα μεταφορικα τα πληρωνεις εσυ και δεν τα παιρνεις πισω.Θα το στειλεις με τα ελτα.Το βαρος ειναι πολυ μικρο και δεν νομιζω ν α ειναι πανω απο 1-1,5 € .Τα χρηματα θα τα παρεις στο paypal οταν παραλαβει ο πωλητης το αντικειμενο

Πρέπει να στείλω συστημένο με αριθμό αποστολής;

Ειναι δυνατόν να πληρώνω έξοδα αποστολής και έξοδα επιστροφής εγώ; Δεν το ήξερα και δεν μου φαίνεται δίκαιο!

Δημοσ.

Οχι δε χρειάζεται ΑΛΛΑ αν δεν το παραλάβει ο παραλήπτης δεν θα πάρεις χρήματα ακομα κι αν κάνεις dispute. Το δεν παραλαμβάνει μπορεί να σημαίνει οτι το παρελαβε αλλά δεν το είπε. 

Δημοσ.

Οχι δε χρειάζεται ΑΛΛΑ αν δεν το παραλάβει ο παραλήπτης δεν θα πάρεις χρήματα ακομα κι αν κάνεις dispute. Το δεν παραλαμβάνει μπορεί να σημαίνει οτι το παρελαβε αλλά δεν το είπε.

4.80€ βλέπω να έχει απο εδώ στο site τον ΕΛΤΑ συστημένο. 1.80€ απλό σαν επιστολή μιας και το πακέτο ειναι μικρό.

Επειδή το eBay ειναι στα Γερμανικά γνωρίζει κάνεις εάν ζητάει παρακάτω το eBay τον αριθμό αποστολής η να τον βάλω κάπου εγώ να είμαι καλυμμένος;

Δημοσ.

Οχι δεν σου το ζηταει.Αλλα με το tracking number θα εισαι σιγουρος οτι το παρελαβε και μπορεις να το αποδειξεις.Εγω παντως που εστειλα πισω δεμα στη Γερμανια με απλη επιστολη τα πηρα τα χρηματα χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Συστημένο οπωσδήποτε και στείλε και στον Γερμανό το tracking number να το έχει κι εκείνος. Τουλάχιστον θα πάρεις στα σίγουρα την αξία του αντικειμένου πίσω. Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις και Report ( δεν το έχω κάνει ποτέ) το αντικείμενο έτσι ώστε να μην κοροιδέψει και κάποιον άλλο ο Γερμανός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...