Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Android. Όταν ανοίγω το εικονίδιο-εφαρμογή G+, μπαίνω στο account μου κανονικά. Εκεί, στη λίστα "Αρχική σελίδα" "Άτομα" "Φωτογραφίες" "Κοινότητες" κ.λπ. αν πάω στο φωτογραφίες, έχει φέρει όλες τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού. Απ' ό,τι θυμάμαι, δεν είχα ξαναμπεί παλαιότερα στο συγκεκριμένο σημείο. Έγραφε για αρκετή ώρα "Ενημέρωση βιβλιοθήκης" και είχε μία μπάρα να τρέχει.

Έχω κάποια ερωτήματα. Ας ξεκινήσουμε απ' το βασικό. Αυτές οι φωτογραφίες, εκτός απ' το κινητό, έχουν αποθηκευτεί καί κάπου αλλού; Τις βλέπει και κάποιος άλλος;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει γίνει disconnect του Photos από το Google+? Λογικά δε θα έπρεπε να βλέπεις φωτογραφίες στο Google+ γιατί έχουν μεταφερθεί στο Google Photos

Δημοσ.

Android. Όταν ανοίγω το εικονίδιο-εφαρμογή G+, μπαίνω στο account μου κανονικά. Εκεί, στη λίστα "Αρχική σελίδα" "Άτομα" "Φωτογραφίες" "Κοινότητες" κ.λπ. αν πάω στο φωτογραφίες, έχει φέρει όλες τις φωτογραφίες που έχω τραβήξει με την κάμερα του κινητού. Απ' ό,τι θυμάμαι, δεν είχα ξαναμπεί παλαιότερα στο συγκεκριμένο σημείο. Έγραφε για αρκετή ώρα "Ενημέρωση βιβλιοθήκης" και είχε μία μπάρα να τρέχει.

Έχω κάποια ερωτήματα. Ας ξεκινήσουμε απ' το βασικό. Αυτές οι φωτογραφίες, εκτός απ' το κινητό, έχουν αποθηκευτεί καί κάπου αλλού; Τις βλέπει και κάποιος άλλος;

Νομιζω εχει αυτοματη αποθηκευσει.

Μπορεις να την απενεργοποιησεις.

Οχι δεν τις βλεπει κανενας.

Δημοσ.

Δεν έχει γίνει disconnect του Photos από το Google+? Λογικά δε θα έπρεπε να βλέπεις φωτογραφίες στο Google+ γιατί έχουν μεταφερθεί στο Google Photos

Εάν εννοείς να βλέπω τις φωτογραφίες εάν πάω εδώ (από υπολογιστή ανεβάζω εικόνα):

post-80634-0-77598300-1458674783_thumb.jpg

στο σημείο αυτό, δεν υπάρχουν. Εκεί δεν υπάρχει καμία φωτογραφία.

Νομιζω εχει αυτοματη αποθηκευσει.

Μπορεις να την απενεργοποιησεις.

Οχι δεν τις βλεπει κανενας.

Από πού ελέγχω εάν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη αποθήκευση, ώστε να την απενεργοποιήσω;

Δημοσ.

Εάν εννοείς να βλέπω τις φωτογραφίες εάν πάω εδώ (από υπολογιστή ανεβάζω εικόνα):

G+(1).jpg

στο σημείο αυτό, δεν υπάρχουν. Εκεί δεν υπάρχει καμία φωτογραφία.

Από πού ελέγχω εάν είναι ενεργοποιημένη η αυτόματη αποθήκευση, ώστε να την απενεργοποιήσω;

https://support.google.com/photos/answer/6193313?hl=el
Δημοσ.

Αυτό ήδη το έχω βρει, και το έχω διαβάσει. Το βρήκα με τα Google search λίγα δευτερόλεπτα μετά από αυτό που έγινε. Αλλά, επειδή δεν το πολυκατάλαβα, είπα να ζητήσω βοήθεια σε απλά ελληνικά.  :mellow:

Δημοσ.

Εάν στο G+ έχω κάνει login, είμαι στο σημείο αυτό ("Φωτογραφίες"), και πάω:

Ρυθμίσεις -> Γενικές Ρυθμίσεις -> Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, με βάζει σε ένα μενού με πολλές επλογές, όπου, πάνω πάνω έχω και είχα πάντα απενεργοποιημένο το "Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας". Γι' αυτό και όλα τα άλλα από κει και κάτω, είναι αχνά, και δε μπορείς να τα βάλεις στο on/off.

Επίσης, εάν πάω από υπολογιστή στο "Φωτογραφίες" από εδώ:

post-80634-0-59814700-1458768815_thumb.jpg

με βγάζει στο Google Photos, όπου δεν έχει καμία φωτογραφία.

Αλλά, απ' ό,τι έψαξα από χθες, οι φωτογραφίες αντιγράφηκαν στο λογαριασμό στο G+. Δεν ξέρω που, αλλά σίγουρα αντιγράφηκαν. Και δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπόρεσε να τις δει. Παρ ό,τι δεν έχω κάνει κοινοποίηση. Και παρ' ό,τι αν πάω στο "Google Photos" που ανέφερα παραπάνω, και δεν έχει καμία φωτογραφία.

Έχω κι άλλο πρόβλημα τώρα. Με το αντίγραφο των φωτογραφιών, το κινητό ΜΠΟΥΚΩΣΕ στην κυριολεξία. Μου βγάζει ένα μήνυμα "Περιορισμένος χώρος - Ορισμένες λειτουργίες συστήματος ενδέχεται να μη λειτουργούν". Και έχει πάνω-πάνω (στο ανώτερο μέρος της οθόνης - εκεί που εμφανίζεται ώρα, μπαταρία, wi-fi...) έχει ένα εικονίδιο που πρώτη φορά βλέπω και πρέπει να είναι για το ότι έχω ξεφύγει τού χώρου απθήκευσης συνολικά. SD CARD δεν έχω. Το κινητό έχει 4GB. Αν πάω στα settings, και στα της ανάλυσης χώρου αποθήκευσης βγάζει:

-Χρησιμοποιούμενος χώρος

-Μέγεθος χώρου αποθήκευσης που χρησιμοποιείται αυτή τη στιγμή 5,21GB !!!!!!  :shock:  :shock:  :shock: 

Καταλαβαίνετε τί έχει γίνει, και το έκανε αυτό το G+:ενώ έχω μέχρι 4GB, χρησιμοποιώ 5,21GB. Πώς μπορεί να γίνεται κάτι τέτοιο????

Αυτό το storage overflow, και το μήνυμα "Περιορισμένος χώρος - Ορισμένες λειτουργίες συστήματος ενδέχεται να μη λειτουργούν", τα έκανε χθες αυτό το να μη το χαρακτηρίσω G+. Μού τα ρήμαξε όλα, συν ότι δεν ξέρω ποιοί άλλοι ίσως στην Google έχουν πρόσβαση στις φωτογραφίες μου.

Αν επιλέξω να σβήσω τις φωτογραφίες απ' το Google account, αυτόματα τώρα σβήνονται καί απ' τον φάκελο camera. Άααααλλο κακό αυτό!!!

Θα μπορούσα να πάρω backup τις φωτογραφίες απ' το φάκελο camera, και να τις σβήσω απ' το G+ account. Αλλά αυτό μπορεί να είναι ανούσιο. Από δω και πέρα, θα δημιουργούνται διπλά αρχεία, και δεν ξέρω αν και από που αυτό απενεργοποιείται.

Το google μου μέσα. Δεν έχω δει χειρότερο σκηνικό.  :devil:   :devil:  :devil:

Βοήθεια πολύτιμη!!!

Δημοσ.

Αποθηκευσετες στο Google Drive που βλεπω οτι εχεις και μετα σβηστες.

Εγω εκει εχω αποθηκευσει τα παντα και δεν εχω τιποτα στο κινητο.

Μονο τα απολυτος απαρετητα.

Μετα αν θες μπες και σε recovery mode και κανε μια εκαθαρριση.

"Wipe data / Factory reset"

"Wipe Cache Partition"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...