Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση αυτοκόλλητων τελών κυκλοφορίας από το παρμπρίζ


billspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βγάζεις το κυρίως σώμα του αυτοκόλλητου και για τις κόλλες που μένουν, όπως ειπώθηκε, οινόπνευμα. Μπλε ή καθαρό δεν έχει σημασία (πέραν του $$$).

Αν δεν σου βγαίνει το αυτοκόλλητο ή γίνεται κομματάκια και βαριέσαι να ασχοληθείς τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την σχετική ξύστρα/ξυράφι που υπάρχει για τζάμια και πλακάκια (και μετά πάλι οινόπνευμα για τις κόλλες).

 

Πάντως ήταν φοβερό τότε με αυτά τα αυτοκόλλητα που κάποιοι έφτιαχναν ολόκληρη...κορνίζα (ή και...ταπετσαρία) τοποθετώντας τα γύρω-γύρω στο παρμπρίζ και μην μπαίνοντας στην διαδικασία να βγάλουν κανένα. Σα να συμπλήρωναν ένα άλμπουμ όπως κάναμε μικροί :-)

 

hmrgqqxmzb502e62b443d07.jpg

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάρε μία ξυστρούλα από ένα hardware shop (ελληνιστί «είδη κιγκαλερίας», lol!). Και σε μαγαζί της γειτονιάς θα βρεις, και σε μεγάλα τύπου Praktiker σίγουρα. Πάνω από 1-2 ευρώ δε θα δώσεις και θα μείνει στην εργαλειοθήκη σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

....μήν ζεστάνεις πολύ  τό τζάμι (μέ σεσουάρ η  μέ θερμοπίστολο ) γιατί υπάρχει μεγάλος κίνδυνος νά ραγίσει ... πάρε μιά ξύστρα- φαλτσέτα από βιβλιοπωλείο κ βγαίνει αμέσως .θέλει προσεκτικές κινήσεις ομως γιά νά μήν χαράξεις τό τζάμι ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως στα ειπαν παραπανω, βαζοντας 1 ακομα καθαριστικο κολλας στη λιστα.. Βενζινη.. εχει στο supermarket καθαρη και κανει μια χαρα τη δουλεια της.. ουτε θα τριψεις ουτε τιποτα σε σχεση με οινοπνευμα που θα σε ζωρισει λιγο και το ασετον που πολυμεριζει τις περισσοτερες κολλες..

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...