corsair04 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 καλησπέρα Πριν ένα μήνα είχα κάνει μια παραγγελιά από το ebay και ενώ ο πωλητής έλεγε ότι είναι από κίνα το έστειλα με pos.com (Μαλαισία) στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δείχνει ότι είναι Ελλάδα από της 10 του μήνα αλλά στα ΕΛΤΑ δεν βγάζει κάτι το tracking number οπότε και δεν ξέρουν που είναι και δεν μπορούν να κάνουν κάτι .οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εάν όντων έρχονται τα συστημένα από αυτή την εταιρία με το ΕΛΤΑ και εάν υπάρχει κάποιο τρόπος να το εντοπίσω ;
ziaba Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 σκετος αριθμος δεν ειναι το track number? μολις περασουν ελλαδα ταξιδευει σαν untracked 1
corsair04 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 σκετος αριθμος δεν ειναι το track number? μολις περασουν ελλαδα ταξιδευει σαν untracked μίξη γραμμάτων και αριθμοί
letom Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Προφανώς δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος σου ακόμα στο αεροδρόμιο. Μόλις ανοιχτεί και σκαναριστεί το πακέτο σου θα εμφανιστεί και στο τράκινγκ των ΕΛΤΑ. Το Μαλαισιανό τράκινγκ δείχνει ότι έφτασε Ελλάδα επειδή αυτοί το σκάναραν όταν το φόρτωσαν στο αεροπλάνο για Αθήνα (και το οποίο προφανώς προσγειώθηκε). Οι 10 μέρες στο αερδρόμιο είναι συνήθης χρόνος πάντως, μην ανησυχείς. Σε περιόδους με μεγάλο φόρτο μου έχει τύχει να κάνει και ένα μήνα να σκαναριστεί. 1
corsair04 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 τελικά σήμερα που ήρθε ο ταχυδρόμος το βρήκα στο κουτί 1
nikanta Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 έχω ακριβώς το ίδιο θέμα!!!!αλλά εμένα δείχνει στο τρακινγ της Μαλαισίας ότι είναι Ελλάδα από τις 26/2Δηλαδή εδώ και ένα μήναΕίναι φυσιολογικό τόσο πολύ?Έχω παραγγείλει ποοοολλες φορές αλλά κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπω Στα ελτα που πήρα δεν ήξεραν
letom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ή το πακέτο σου έχει θαφτεί κάτω από πολλά άλλα και δεν το έχουν σκανάρει ακόμα ή έχει ξεπέσει κάπου στις αποθήκες του Ελ. Βενιζέλος και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι (ή κάνας έξυπνος το πήρε χαμπάρι και το βούτηξε).
nikanta Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τηλέφωνο και να το εντοπίσω?γενικά μπορώ να κάνω τίποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα