Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

Πριν ένα μήνα είχα κάνει μια παραγγελιά από το ebay και ενώ ο πωλητής έλεγε ότι είναι από κίνα το έστειλα με pos.com (Μαλαισία) στο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δείχνει ότι είναι Ελλάδα από της 10 του μήνα αλλά στα ΕΛΤΑ δεν βγάζει κάτι το tracking number οπότε και δεν ξέρουν που είναι και δεν μπορούν να κάνουν κάτι .οπότε θα ήθελα να ρωτήσω εάν όντων έρχονται τα συστημένα από αυτή την εταιρία με το ΕΛΤΑ και εάν υπάρχει κάποιο τρόπος να το εντοπίσω ;

Δημοσ.

σκετος αριθμος δεν ειναι το track number? μολις περασουν ελλαδα ταξιδευει σαν untracked 

• Like 1
Δημοσ.

σκετος αριθμος δεν ειναι το track number? μολις περασουν ελλαδα ταξιδευει σαν untracked 

μίξη γραμμάτων και αριθμοί 

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει ανοιχτεί ο σάκος σου ακόμα στο αεροδρόμιο. Μόλις ανοιχτεί και σκαναριστεί το πακέτο σου θα εμφανιστεί και στο τράκινγκ των ΕΛΤΑ.

Το Μαλαισιανό τράκινγκ δείχνει ότι έφτασε Ελλάδα επειδή αυτοί το σκάναραν όταν το φόρτωσαν στο αεροπλάνο για Αθήνα (και το οποίο προφανώς προσγειώθηκε).

Οι 10 μέρες στο αερδρόμιο είναι συνήθης χρόνος πάντως, μην ανησυχείς. Σε περιόδους με μεγάλο φόρτο μου έχει τύχει να κάνει και ένα μήνα να σκαναριστεί.

• Like 1
Δημοσ.

έχω ακριβώς το ίδιο θέμα!!!!
αλλά εμένα δείχνει στο τρακινγ της Μαλαισίας ότι είναι Ελλάδα από τις 26/2
Δηλαδή εδώ και ένα μήνα
Είναι φυσιολογικό τόσο πολύ?
Έχω παραγγείλει ποοοολλες φορές αλλά κάτι τέτοιο πρώτη φορά βλέπω 
Στα ελτα που πήρα δεν ήξεραν 

Δημοσ.

Ή το πακέτο σου έχει θαφτεί κάτω από πολλά άλλα και δεν το έχουν σκανάρει ακόμα ή έχει ξεπέσει κάπου στις αποθήκες του Ελ. Βενιζέλος και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι (ή κάνας έξυπνος το πήρε χαμπάρι και το βούτηξε).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...