Tasos_93 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα, Πρίν λίγες μέρες έκανα ένα Post για αγορά κάρτας γραφικών και κατέληξα στην R9 390 για το σύστημα μου. Σκεφτόμενος λοιπόν τί να κάνω την παλιά AMD HD7850 μου ήρθε η ιδέα να την βάλω στο PC της μάνας μου που παίζει και ο αδερφός κάνα παιχνίδι. Προς το παρόν τα specs του συστήματος είναι τα εξής: APU: AMD A10-5800K RAM: 4GB Kingston Site: HyperX anniversary edition PSU: Corsair Site: CX500 MOBO: Asus Site: F2A85-M LE Πιστεύετε το τροφοδοτικό είναι αρκετό για να τα συνδυάσω? Είναι καλή ιδέα?
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Σε full load μπορεί να απαιτεί το σύστημα πάνω από 400W αλλά να σου κάψει κάνει δεν νομίζω. Σε γενικές γραμμές πιστεύω δεν θα έχεις θέμα.
FasTaker Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 MMMM οι καρτες της AMD εχουν αρκετα υψηλο TDP. Πανε προς το καλυτερο τωρα αλλα και παλι προσωπικη αποψη θα εχεις θεμα σε full load. Τρεξε 1 stress test να δεις αν το σηκωνει πρωτα.
hackerW32 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 δεν θα εχει κανενα θεμα, ουτε σε full load ουτε σε mega load
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα