Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα συμφωνήσω με όσους έχουν αναφέρει και σε άλλα topic ότι η έξυπνη κίνηση είναι να περιμένεις 2-3 χρόνια για να ωριμάσει η τεχνολογία, να βγουν βελτιωμένα προϊόντα και περισσότεροι τίτλοι.

Θα υπάρχει και πιο σαφή εικόνα ποια υλοποίηση είναι αυτή που επικρατεί και άρα έχει καλύτερες προοπτικές συμβατότητας με μελλοντικούς τίτλους.

Αυτή είναι η συνετή κίνηση. Η έξυπνη κίνηση είναι να είχες προπαραγγείλει όταν έπρεπε, και σε λίγο να πουλούσες με 20-30% κέρδος!  :P  :P

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα παντός φαντάζει εφιάλτης να έχω αυτό το κράνος στο κεφάλι μου...ps4 σκέτο και ξερό ψωμίκαθ στο ps4 έχουν VR glasses

Αλλο εννουσε το παλικαρι. Οσο και ελκυστικα και να φαινονται δεν θα μπω στον κοπο να αγορασω VR ( Μονο Power VR 2 matrox :P ) γιατι δεν βλεπω να προσφερουν κατι το ουσιαστικο. Περιμενω αντιδρασεις απο τον κοσμο οταν θα ξεκινησουν τα προβληματα.

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει ένα σημαντικό θέμα, και όσα demos και να κάνει κάποιος δεν θα ανακαλύψει αν τον επηρεάζει η όχι μεχρι να το αγοράσει, motion sickness.  Σε fps και roller coaster rides ο εμετός ερχόταν από το πρώτο 5 άλεπτο, καμιά ώρα για να μου περάσει, πολύ άσχημο συναίσθημα!! Υπάρχουν άνθρωποι που επηρεάζονται πολύ εύκολα και άλλοι με δυσκολία. Εγώ να φανταστείτε σε πλοίο με πολύ κύμα δεν καταλαβαίνω τίποτα. Με το DK2 όμως πίκρα. Το πούλησα μετά από δύο μήνες προσπάθειας να εγκλιματιστώ, άλλα μάταια. Oculus  και περισσότερο η HTC ισχυρίζονται πως έχουν λύσει το θέμα αλλά είμαι επιφυλακτικός. Ο εγκέφαλος καταλαβαίνει κίνηση αλλά το σώμα είναι ακίνητο, πώς μπορεί να λυθεί αυτό, και ειδικά στην περίπτωση του Oculus και Sony που είσαι καθιστός.

Δημοσ.

Αρκετά εκπληκτικές οι δυνατότητες που έχουν αλλά εξακολουθούν να κουράζουν τα μάτια μας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...