Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι με καποια εδω και 3 χρονια σχεδον.. αλλα εδω και λιγο καιρο νιωθω καπως.. συγκεκριμενα δε νιωθω τιποτα. Ολα εχουν γινει τα ιδια και ολα επαναλαμβανονται καθε μερα. Ο μονος λογος που δεν εχω χωρισει ειναι γιατι την αγαπαω και γιατι δε θελω να τη στεναχωρησω. Επισης εχει πολυ εντιμο χαρακτηρα  και με εχει κανει να την εμπιστευτω ενω γενικα δεν ανοιγομαι. Αλλα ερωτευμενος πια δεν ειμαι, βαριεμαι, εχω φτασει σε σημειο να ζηταει σεξ και να βρισκω δικαιολογιες, μονο οτι εχω πονοκεφαλο δεν της εχω πει ακομα. Δε ξερω τι να κανω. Θελω να "αναθερμανω" τη σχεση αλλα δε ξερω πως και δε ξερω αν εχει νοημα η απλα να το αφησω. 
ΥΓ ειναι η πρωτη μου σχεση (δεν πιανω κατι διβδομαδα κτλ) και δε ξερω πως να το χειριστω. Τη γνωστη βλακεια περι διαλειμματος, δεν προκειται να την προτεινω, για μενα το διαλειμμα ειναι χωρισμος αλλα εχω μπουχτισει. Τελειωνει η συναντηση μου μαζι της και νιωθω χαρουμενος. Εχω κουραστει ψυχικα.
Μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη, να δωσει μια συμβουλη η οτιδηποτε;

Δημοσ.

Συμφωνώ απολυτως με τον jakegate7, εφόσον λες και μόνος σου πως τελειώνει η συνάντηση σας και νιώθεις χαρούμενος, τι άλλο θέλεις να σου πούμε εμείς? :P

• Like 1
Δημοσ.

εχω φτασει σε σημειο να ζηταει σεξ και να βρισκω δικαιολογιες, μονο οτι εχω πονοκεφαλο δεν της εχω πει ακομα.

shaq-laughing-press-conference-shaq-gifs

• Like 11
Δημοσ.

^ instalike 

Πες της οτι το γύρισες και δεν σου κάνει πια κούκου μαζί της. Δεν έφταιγε αυτή εννοείται.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εχει ξαναποστάρει ακριβώς το ίδιο κείμενο; Το παρατήρησε κάνας άλλος;

Η έχω πάθει deja vu;

Δημοσ.

εχω φτασει σε σημειο να ζηταει σεξ και να βρισκω δικαιολογιες, μονο οτι εχω πονοκεφαλο δεν της εχω πει ακομα. Δε ξερω τι να κανω.

Δημοσ.

δεν ξέρει ποιός είναι. Αν δηλαδής ξέρει ότι την πηδάει με το ζόρι και αυτή κάθεται ακόμα, είναι θλιβερή ναούμ...

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...