giannis2429 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μούχλιασαν και σένα όλοι οι φίλοι σου??Θες να συνεχίσεις να επιδεικνυεις τις ποδοσφαιρικές σου αρετές στον πλαστικο τάπητα και δεν μπορείς?Τηλεφώνησε τώρα...όχι νταξει Βασική προϋπόθεση να έχεις όρεξη για μπαλίτσα και να μένεις αθήνα. Εγώ έχω να παίξω 4 χρόνια και πραγματικά μου χει λείψει πολύ. Βλεπεις όλοι οι φίλοι μου τώρα που 30αρησαν δεν έχουν χρόνο... Νομίζω μια ομάδα 8 ατόμων είναι καλά! 'Οποιος ενδιαφερθεί ας πει σε ποια περιοχή μένει και ποιες θέσεις του αρέσουν για να μην μαζευτούμε 8 επιθετικοι Εγώ μένω ζωγράφου. Στείλτε και pm αν θέλετε. 1
loun3ytunes Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Καλησπερα ειμαι 20χρονων και εχω να παιξω μπαλα απο τα 15 και εχω σκουριασει αν ειναι ομαδα μιξ σε ηλικια ειμαι μεσα 2
Silenzio Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 καλημέρα, και εγώ μέσα είμαι, έχω κόψει από τις παλιές παρέες και θα ήθελα μετά από χρόνια να ξαναπαίξω (είμαι 31 και έχω να παίξω από το 2010). Νότια προάστια είμαι, θέσεις δεν υπάρχουν στα 5*5 εκτός από τέρμα όλοι παίζουν σε όλες τις θέσεις. 1
johnbond Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Και εγώ μέσα,αλλά υποθέτω θα είναι εντελώς φιλικός ο χαρακτήρας ,μη σπάσουμε κάνα πόδι. Μπορώ να παίξω όλες τις θέσεις.Είμαι πολυεργαλείο. 2
Dinos_12345 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Εγώ έχω να παίξω από το γυμνάσιο, ήτοι τουλάχιστον 5 χρόνια... Ψήνομαι, είμαι δυτικά προάστια 1
giannis2429 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Ωραία!Χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση Νότια προάστια είμαι, θέσεις δεν υπάρχουν στα 5*5 εκτός από τέρμα όλοι παίζουν σε όλες τις θέσεις. Ε συνήθως στην διάταξη είναι 2 πίσω και 2 λίγο πιο μπροστά.Εννοείται ότι όλοι συμμετέχουν και σε άμυνα και σε επίθεση. Και εγώ μέσα,αλλά υποθέτω θα είναι εντελώς φιλικός ο χαρακτήρας ,μη σπάσουμε κάνα πόδι. Μπορώ να παίξω όλες τις θέσεις.Είμαι πολυεργαλείο. Εγώ το ψήνω να συμμετάσχουμε κανονικά σε πρωταθληματάκι όχι να πάμε μια φορά για μπάλα πχ και τέλος! Παιδιά όταν γυρίσω σπίτι θα επικοινωνήσω με τον καθένα ξεχωριστά να συνεννοηθούμε. Μας λείπουν πάντως άλλοι 2-3.Και πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε τερματοφύλακα 1
theoritikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Τον ΣτεφανΤη δεν βλέπω να απαντάει και ανησυχώ
LiquidTroll Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 αν κανονισετε κανα φαι το οποιο θα είναι Kings size 5*5 είμαι μέσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα