thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οσο αναφορά το καπέλο που θα φας πιστεύω να το κατάλαβες απο τα τόσα μυνήματα. Κοιτα για ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και αν είνα να πας σε καρτα γραφικών τυπου gt 730 καλύτερα μην πάρεις καθόλου και να μείνεις με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή. Βλέπω πολλά ποστ που κάνουν αναφορά στα games. Ο φίλος απο οτι κατάλαβα δεν πολυενδιαφέρεται για gaming αλλά για photoshop και video editing. Ενα παιχνιδάκι θέλει να παίζει μία στις τόσες και μπορεί να τον καλύπτουν και τα γραφικά του ps3. Το οτι δίνει βάση στον επεξεργαστή είναι λογικό όπως επίσης πρέπει να πάρει και μια καλή οθόνη. Επίσης αν πάει για ξεχωριστή κάρτα γραφικών καλύτερα να πάει σε nvidia λογο cuda, το πόσο αξίζει μια σχετικά ακριβή κάρτα γραφικών για την δουλειά που κάνει (προφανώς οχι σε επαγγελματικό επίπεδο φαντάζομαι) ας απαντήσει κάποιος που ασχολείται με τέτοια προγράμματα. Σε αυτο συμφωνω γιατι να μπω στον κοπο να κανω ενα ετοιμο για ενα παιχνιδι και μονο που δεν θα οτ παιζω και πολυ ωρες την ημερα οπως ειπα τις παραπανω ωρες τις περναω με handbrake και photoshop οποτε πονταρω στους παραπανω δυο επεξεργαστες που ειναι καλυτεροι απο αυτον που εχω. Να και ενα παιδι που με καταλαβε επιτελους. Ενταρξη οπως και αν εχει το θεμα για να μην το κουραζουμαι πλεον αν παρω τον HP τελικα και παιζει το GTA V θα σταματησετε το κραξιμο ολοι σας εδω περα επειδη βαρεθηκα αρκετα ακουσα αν ομω δεν το παιζει τοτε καλη υγεια να εχουμε και δεν πειραζει ειναι η λιγες ωρες που θα παιζω πανω του ; Εδω με 1GB GPU η Nvidia 460GTX το παιζει που ειναι και του 2010 αποκλειεται να μην το παιζει και αυτη η 7300 που ειναι 4GB ή η αλλη η AMD READON R7 . Οποιον και αν παρω τελικα θα ανεβασω φωτογραφιες unboxing video-images και θα αναφερω αν παιζει τελικα το gta. Δε ειμαι φανατικος gaming οπως τους αλλους ευτυχως.
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου. Που συμενει ; Ενταρξη και στην τελικη μετα απο ενα χρονο του αλλαξω γραφικα και τροφοδοτικο αν ειναι τοση αναγκη για παιχνιδι αλλα δεν την βλεπω τοση αναγκη παρα απο οτι δεν παιζω καθολου σχεδον παιχνιδια τιποτα 0 νεκρα οποτε χαλαρωστε ρε παιδια. Φτανει που με καλυπτει ο επεξεργαστης του HP.
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Σημαινει οτι την ικανοτητα της καρτας γραφικων να ανταπεξερχεται στα παιχνιδια δεν την καθοριζει η μνημη οπως εσυ νομιζεις. Επισης αντιθετα με αυτο που επισης νομιζεις εμεις εδω δεν σου λεμε πραγματα απο το μυαλο μας. Το ιντερνετ ειναι γεματο απο αυτες τις πληροφοριες. Ψαξε το και θα δεις, γιατι απο οτι καταλαβα νομιζεις οτι εμεις θα βαλουμε τα λεφτα σου στην δικια μας τσεπη και στα λεμε για το δικο μας συμφερον. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2016 από SpirosZ68
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Την καλησπερα μου σε ολους ες σας παιδια τον Μαιο σκεφτομαι μπας και θα αποφοιτησω απο το πανεπιστιμειο να αγορασω επιτελους ενα αξιοπρεπες υπολογιστη με i7 επεξεργαστη 6-8gb ram , καρτα γραφικων να παιζει τα νεα παιχνιδια gta v μονο και το νεοτερο που θα βγει. Windows 7/8.1. Τι εχετε να προτεινετε ; Δεχομαι και απο Amazon προτασεις. Δεν ειναι αναγκη να ναι ως τα 1000ευρω και πιο κατω παλι γινεται δουλεια. Εχω δει αυτα εδω: http://www.eshopcy.com.cy/innovator-7-advanced-4790k-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912847 http://www.stephanis.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=6244&p_id=330654 Τοτε μου λες για ποιο λογο ανοιξες το θεμα???Μαρεσει που μου ηθελες και προτασεις απο Amazon οταν ουτε απο το Eshop της Κυπρου δεν σε ενδιαφερει να αγορασεις υπολογιστη κομματι κομματι και να στον συναρμολογησουν αυτοι. Θα ελεγα τωρα τιποτα και για τις σπουδες και το επιπεδο γνωσεων αλλα τελος παντων. Ερχεται ενας ο οποιος δεν γνωριζει απο υπολογιστες να ζητησει γνωμη απο αλλους μονο και μονο για να καταληξει οτι θα παρει το Pc το οποιο του λενε ολοι να μην παρει και κοιταζε εξ αρχης. Και δεν ειναι το θεμα να τρεχει το GTA.Θα το παιξεις το παιχνιδακι σου με χαλια γραφικα. Το θεμα ειναι οτι για 1000ευρω παιρνεις υπολογιστη με χαλια ποιοτητα κατασκευης κουτιου,χωρις ψυξη επεξεργαστη,με τροφοδοτικο ανωνυμο της πλακας,χωρις SSD,και με μητρικη που ουτε καν αναγραφονται τα στοιχεια της. Και μαρεσει που γραφεις κιολας '' οτι ρωταω γνωμες δεν σημενει οτι θα τις υπακουσω σαν κανονες απλος ρωταω για περισσοτερη ενημερωση.'' Και ολοι σου λενε το ιδιο πραγμα και παρολο που πρεπει να ακουσεις τις γνωμες τριτων επειδη ακριβως δεν γνωριζεις οπως λες,και επειδη ακριβως επιμενεις κιολας για τα ετοιμα κουτια ή βαλτος/τρολλ εισαι και το κανεις επιτηδες ή μια αλλη κατηγορια που δεν θελω να μπω σε χαρακτηρισμους γιατι θα φαω(και με το δικιο τους)ban στο forum. Παρε οτι σε ευχαριστει η ψυχη σου και ας κλεισει το θεμα γιατι παρατραβηξε το κακο. Που συμενει ; Ενταρξη και στην τελικη μετα απο ενα χρονο του αλλαξω γραφικα και τροφοδοτικο αν ειναι τοση αναγκη για παιχνιδι αλλα δεν την βλεπω τοση αναγκη παρα απο οτι δεν παιζω καθολου σχεδον παιχνιδια τιποτα 0 νεκρα οποτε χαλαρωστε ρε παιδια. Φτανει που με καλυπτει ο επεξεργαστης του HP. Δηλαδη θα πληρωσεις ενα επεξεργαστη 300ευρω στην ουσια 1000ευρω(αντε πες και 100-150 ευρω και τα υπολοιπα του υπολογιστη γιατι παραπανω δεν πιανουν). 2
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) comment deleted Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2016 από SpirosZ68
thor777 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σε αυτο συμφωνω γιατι να μπω στον κοπο να κανω ενα ετοιμο για ενα παιχνιδι και μονο που δεν θα οτ παιζω και πολυ ωρες την ημερα οπως ειπα τις παραπανω ωρες τις περναω με handbrake και photoshop οποτε πονταρω στους παραπανω δυο επεξεργαστες που ειναι καλυτεροι απο αυτον που εχω. Να και ενα παιδι που με καταλαβε επιτελους. Ενταρξη οπως και αν εχει το θεμα για να μην το κουραζουμαι πλεον αν παρω τον HP τελικα και παιζει το GTA V θα σταματησετε το κραξιμο ολοι σας εδω περα επειδη βαρεθηκα αρκετα ακουσα αν ομω δεν το παιζει τοτε καλη υγεια να εχουμε και δεν πειραζει ειναι η λιγες ωρες που θα παιζω πανω του ; Εδω με 1GB GPU η Nvidia 460GTX το παιζει που ειναι και του 2010 αποκλειεται να μην το παιζει και αυτη η 7300 που ειναι 4GB ή η αλλη η AMD READON R7 . Οποιον και αν παρω τελικα θα ανεβασω φωτογραφιες unboxing video-images και θα αναφερω αν παιζει τελικα το gta. Δε ειμαι φανατικος gaming οπως τους αλλους ευτυχως. Εμ πως δεν σε κατάλαβα. Απο τα 2-3 πρώτα σου ποστ και την υπογραφή σου. Κοιτα να πάρεις οποσδήποτε και εναν ssd
VasKag Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το οτι θελει να "παιζει" παιχνιδι(α) περιστασιακα, δεν αναιρει το γεγονος οτι προκειται για μια λανθασμενη (απο ολες τις μεριες) αγορα. Περι ορεξεως ομως.... 1
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δηλαδη δεν τηθετε θεμα για τον επεξεργαστη ειναι οκ για την δικη μου πλευρα δεν ξερω για σας και ουτε πιστευω οτι μ τα λετε αυτα για δικο σας συμφερον προς θεου δεν ειπα κατι τετοιο. Αλλα δεν θελω να δωσω 30ευρω απο πανω για συρναρμολογιση απο e-shop cyprus που ευτυχως τηλεφωνησα και ρωτησα ποσο κοστιζει η συρναρμολογηση και μου ειπαν επειδη τοτε παει παραπανω η υποθεση και δεν εχω υπομονη επισης να στηνω υπολογιστες κομματι κομματι μονο να εγκαταστω windows. Αρα ακομα δεν αποφαφησα αλλα τα θελω ολα ετοιμα και τα 950ευρω μια χαρα ειναι για μενα επειδη μιλαμε για υπολογιστη απο εταιρια HP θα χει καποιο κοστος ασχετος αν τον ιδιο τον εκανα εγω με 700ευρω μην πω το μονο που θα αλλαξε θα ηταν το κουτι του και δεν ειπα οτι θα το αγορασω αυριο το πρωι αρον αρον. Τωρα αν βρω καποιο φιλο που θα μ τον στησει χωρις κοστος αλλαξει το πραγμα αλλα παντοτε επαιρνα ετοιμα συστηματα απο εταιριες HP , DELL , GIGABYTE (που για την τοτε εποχη το 2005 ηταν μια χαρα ο υπολογιστης αυτος με 512MB RAM , 320GB HDD και intel pentium 4 3.20Ghz ακομα τα θυμαμαι τα χαρακτηριστικα του και του εκανα και αναβαθμισεις μ κρατησε ως το 2009), ARROW. Πραγματικα απορο να μαθω γιατι δεν θελετε τα ετοιμα συστηματα εκει να τα βαζετε στο ρευμα και ολα οκ και το ξανα εκανα αυτο 2 φορες να αλλαξω τροφοδοτικο και γραφικα δεν με πειραζει αντε 130ευρω το τροοφοδοτικο πες και 400ευρω τα γραφικα Nvidia GTX 970 Gigabyte. Επειδη μας δινεται η δυνατοτητα να στησουμε υπολογιστη προσαρμομενο δεν συμενει οτι θα την παρω κιολας. Και οποιον και να αγορασω στην τελικη θα τον χαρω αφου θα ναι ο επιθυμητος μου υπολογιστης και εικονες θα ανεβασω και ολα και γραφικα του αλλαξω και τροφοδοτικο που ναι το προβλημα και μ την σπασατε ολοι σας εδω περα χθες και σημερα ειδικα ; Συγνωμη απο τους μοδερατορσ αλλα τα νευρα μ γιναν καγκελο το οτι ακουω γνωμες δεν συμενει οτι τις εφαρμωζω κιολας δικαιομα μου βεβαια καθαρο. Εχουμε δημοκρατια ο καθενας να κανει οτι θελει. Και αν βρω ενα φιλο μου να μ το στηνει τοτε θα παω σε προσαρμογμενο εχω προτασεις εδω ετοιμες: VGA PALIT GEFORCE GTX960 213ευρωINTEL CORE I7-6700 359 ΕΥΡΩΜΗΤΡΙΚΗ MSI H170M 105 ΕΥΡΩ RAM CORSAIR CMK8GX4M2B3600C18 VENGEANCE LPX BLACK 8GB 110ΕΥΡΩPSU CORSAIR CX750 100ΕΥΡΩSSD CRUCIAL CT480BX200SSD1 BX200 480GB 142ΕΥΡΩ + CASE ZALMAN Z1 NEO ATX MID TOWER BLACKPSU XFX TS SERIES 550WRAM CORSAIR CMN8GX3M2A1600C9B VENGEANCE 8GBVGA MSI RADEON R9 380 GAMING 4G 4GB GDDR5 PCI-E RETAILHDD WESTERN DIGITAL WD10EZEX 1TB CAVIAR BLUE SATA 3CPU INTEL XEON E3-1230 V3 3.30GHZ LGA1150 BOXΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK H97 ANNIVERSART RETAILSSD SANDISK SDSSDA 240G G25 SSD PLUS 240GB 2.5 SATA3 Το οτι θελει να "παιζει" παιχνιδι(α) περιστασιακα, δεν αναιρει το γεγονος οτι προκειται για μια λανθασμενη (απο ολες τις μεριες) αγορα. Περι ορεξεως ομως.... Περιστασιακα οχι παντοτε δεν θα μαι κολλημενος στο ΓΤΑ 24 ωρες.
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Φιλε μου αν σου ζητησαν εξτρα λεφτα για την συναρμολογση τη στιγμη που διαφημιζουν οτι δεν χρεωνουν τιποτα τοτε να τους κανεις μια μηνυσαρα για ψευδη διαφημιση να τρεχουν να μη φτανουν. Δες σε παρακαλω αυτον τον πινακα και θα καταλαβεις αν ειναι καλυτερη η 730 και R7 250 απο την GTX460 του 2010 http://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html Θελω ομως σε παρακαλω να καταλαβεις οτι προσπαθουμε να σε βοηθησουμε να κανεις μια καλυτερη επιλογη για να μην σε πιασουν κοροιδο. 3
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οσο αναφορά το καπέλο που θα φας πιστεύω να το κατάλαβες απο τα τόσα μυνήματα. Κοιτα για ένα ποιοτικό τροφοδοτικό και αν είνα να πας σε καρτα γραφικών τυπου gt 730 καλύτερα μην πάρεις καθόλου και να μείνεις με την ενσωματωμένη του επεξεργαστή. Βλέπω πολλά ποστ που κάνουν αναφορά στα games. Ο φίλος απο οτι κατάλαβα δεν πολυενδιαφέρεται για gaming αλλά για photoshop και video editing. Ενα παιχνιδάκι θέλει να παίζει μία στις τόσες και μπορεί να τον καλύπτουν και τα γραφικά του ps3. Το οτι δίνει βάση στον επεξεργαστή είναι λογικό όπως επίσης πρέπει να πάρει και μια καλή οθόνη. Επίσης αν πάει για ξεχωριστή κάρτα γραφικών καλύτερα να πάει σε nvidia λογο cuda, το πόσο αξίζει μια σχετικά ακριβή κάρτα γραφικών για την δουλειά που κάνει (προφανώς οχι σε επαγγελματικό επίπεδο φαντάζομαι) ας απαντήσει κάποιος που ασχολείται με τέτοια προγράμματα. Εμ δεν σε καταλαβε καλα ο παραπανω συμφορουμιτης αν κρινω απο τα παραπανω.Οταν παει να παρει τον ετοιμο υπολογιστη και του πει του κυριου οτι πχ δεν θελει το τροφοδοτικο και την καρτα γραφικων,ο αλλος θα του πει'' οκ αν θες στα βγαζω αλλα το ποσο που θα με πληρωσεις θα ειναι το ιδιο''.Για ετοιμα Pc μιλαμε. Οσο για τα παραπανω,''βαλε καλο τροφοδοτικο'',''βαλε Ssd'',''βαλε καλη καρτα γραφικων εστω των 200ευρω'' και να πως ενας υπολογιστης των 1000ευρω θα φτασει να γινει υπολογιστης κοντα στα 1500ευρω.Και αν βαλεις και ψυκτρα και καλυτερο κουτι ή παραπανω ram ακομα ανεβαινει το κοστος. Οι παραπανω συνθεσεις απο eshop εινα ολες τους 10φορες καλυτερες. 1
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Φιλε μου αν σου ζητησαν εξτρα λεφτα για την συναρμολογση τη στιγμη που διαφημιζουν οτι δεν χρεωνουν τιποτα τοτε να τους κανεις μια μηνυσαρα για ψευδη διαφημιση να τρεχουν να μη φτανουν.Συναρμολογηση .jpg Δες σε παρακαλω αυτον τον πινακα και θα καταλαβεις αν ειναι καλυτερη η 730 και R7 250 απο την GTX460 του 2010 http://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html Θελω ομως σε παρακαλω να καταλαβεις οτι προσπαθουμε να σε βοηθησουμε να κανεις μια καλυτερη επιλογη για να μην σε πιασουν κοροιδο. Το καταλαβενω φιλε μου και το εκτιμω πραγματικα αλλα το θεμα ειναι τα λεφτα χωρις αυτα δεν κανω τιποτα απολυτος. Εχεις και εσυ τον ιδιο επεξεργαστη απο οσο βλεπω 4790K αντι για S που εχει το HP Πως σου φενεται ο επεξεργαστης που με ενδιαφερει περισσοτερο απ ολα τα αλλα ; Δηλαδη εδω που τα λεμεν ο επεξεργαστης η μνημη ειναι οκ απλος για την γ...... καρτα γραφικων ειναι το θεμα μας τωρα ;
SpirosZ68 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ο επεξεργαστης ειναι καλος. Αλλα ο υπολογιστης εχει και αλλα κοματια, οχι μονο τον επεξεργαστη και για να ειναι καλος πρεπει ολα τα κομματα να ειναι σωστα συνδυασμενα για να αποδιδει καλα. Παντως στο e-shop μπορει να μην καταλαβαν καλα και να νομιζαν οτι θες να τους πας εσυ τα κομματια να τα συναρμολογησουν αυτοι. Γιατι στο σαιτ τους το λεει καθαρα οτι δεν χρεωνουν εξτρα για να στον συναρμολογησουν
thelos257 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Ο επεξεργαστης ειναι καλος. Αλλα ο υπολογιστης εχει και αλλα κοματια, οχι μονο τον επεξεργαστη και για να ειναι καλος πρεπει ολα τα κομματα να ειναι σωστα συνδυασμενα για να αποδιδει καλα. Παντως στο e-shop μπορει να μην καταλαβαν καλα και να νομιζαν οτι θες να τους πας εσυ τα κομματια να τα συναρμολογησουν αυτοι. Γιατι στο σαιτ τους το λεει καθαρα οτι δεν χρεωνουν εξτρα για να στον συναρμολογησουν Τους ειπα: Ναι παρακαλω θα μπορουσατε να μου πειτε λεπτομεριες για αυτο εδω: INNOVATOR 7 ADVANCED 4790K Μου ειπαν: Ναι κυριε Μαριε. Ωραια τους ειπα θα ηθελα να μαθω αν θα με χρεωσετε καποια χρεωση για την συναρμολογιση του και αν περιεχει πληκτρολογιο και ποντικι μεσα ; Μου ειπαν: Οχι αυτα ειναι εξτρα και χρεωνουμε 30ευρω για την συναρμολογιση του. Οκ τους ειπα σας ευχαριστω θα το σκεφτω και θα σας τηλεφωνησω ξανα. Αυτο αλλα για μενα μεγαλη σημασια παιζει ο επεξεργαστης παρα τα γραφικα του τα ειπα αυτα και επισης πονταρω και κοιταζω cpu περισσοτερο παρα τα γραφικα δεν ειμαι και πολυ φυν παιχνιδιου grand theft auto v και γενικα που χρονος για τετοια ;
Fulgore Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Τους ειπα: Ναι παρακαλω θα μπορουσατε να μου πειτε λεπτομεριες για αυτο εδω: INNOVATOR 7 ADVANCED 4790K Μου ειπαν: Ναι κυριε Μαριε. Ωραια τους ειπα θα ηθελα να μαθω αν θα με χρεωσετε καποια χρεωση για την συναρμολογιση του και αν περιεχει πληκτρολογιο και ποντικι μεσα ; Μου ειπαν: Οχι αυτα ειναι εξτρα και χρεωνουμε 30ευρω για την συναρμολογιση του. Οκ τους ειπα σας ευχαριστω θα το σκεφτω και θα σας τηλεφωνησω ξανα. Αυτο αλλα για μενα μεγαλη σημασια παιζει ο επεξεργαστης παρα τα γραφικα του τα ειπα αυτα και επισης πονταρω και κοιταζω cpu περισσοτερο παρα τα γραφικα δεν ειμαι και πολυ φυν παιχνιδιου grand theft auto v και γενικα που χρονος για τετοια ; Που κολλαει ρε ανθρωπε μου η συναρμολογιση σε υπολογιστη ο οποιος ειναι ηδη συναρμολογημενος οπως τα ετοιμα κουτια με τους i7 που μας εδειξες???? Συναρμολογηση ζητας αν παρεις ολο το Pc αλλα τα κομματια ειναι ξεχωριστα,κοινως πρεπει καποιος να τα βαλει μεσα στο κουτι.....5 σελιδες φτασαμε για να λεμε τα ιδια και τα ιδια. Στην τελικη καντο οπως το πες.Παρε ενα απο τους δυο υπολογιστες που κοιτας και αναβαθμισε οτι θες αργοτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα