Προς το περιεχόμενο

Lg Magna ή Microsoft Lumia 640

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες!!! Ειμαι αναμεσα στο magna dual sim και lumia 640 dual sim. Στο skroutz εχουν ως αρχικη τιμη 107,6 ευρω και 95,5 ευρω αντιστοιχα. Ποιο μου λετε να επιλεξω και γιατι;;; σε αυτο το ευρος τιμης κυμαινομαι. Οχι περισσοτερο. Ευχαριστω :)

Δημοσ.

Δεν υπάρχει σύγκριση, είναι πολύ ανώτερο το 640 και από το magna και απο οποιοδήποτε κοντά σε αυτα τα χρήματα. Καλορίζικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόνο που πρέπει να υπολογίσεις είναι ότι τα windows δεν έχουν εφαρμογές, παρά μόνο για τα βασικά. Έχω lumia και εγώ και πέρα από τηλέφωνα,gps,browsing που είναι καλά, οι εφαρμογές του facebook, youtube κ.α. πάσχουν (αλλά βολεύεσαι).

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, καθημερινές ευκολίες (π.χ. efood,clickdelivery για να παραγγείλεις φαί, ή κάποια εφαρμογή για ταξί ή εφαρμογές για τράπεζες/ebay κτλ, ακόμα και αν θες απλώς άλλον browser αντί για τον internet explorer -ο οποίος εμφανίζει κι αυτός μικροπροβλήματα- κτλ κτλ) απουσιάζουν ή έχουν πολλά προβλήματα.

Στο ξεκαθαρίζω απλώς για να μην απογοητευτείς. Lumia αγοράζεις για να έχεις μία συσκευή που δεν κολλάει στις καθημερινές λειτουργίες, τις οποίες κάνει πολύ καλά. Έχει και πολύ καλή κάμερα για τα χρήματα

Επίσης, ένα android με 1gb RAM σε καθημερινή χρήση θα είναι μια χαρά, εκτός αν αγοράζεις το κινητό για gaming!

Εν ολίγοις, διαλέγεις android με κολλήματα που θα ανεχτείς στο βωμό της πληθώρας εφαρμογών ή windows χωρίς κολλήματα και χωρίς εφαρμογές πέραν των βασικών!

ΥΓ. Δες και το Lg G4c (λάθος δεν είναι dual sim) καθώς και review εδώ  και εδώ

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.

Σαν συσκευή το 640 είναι ανώτερο και ένα χρόνο που το έχω δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα. Παρ'ολα αυτά επειδή το μέλλον είναι αβέβαιο για τα wp θα σου λεγα να ανέβαζες λίγο ο ποσο και να πήγαινες σε κάποιο άλλο android.

Δημοσ.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα, καθημερινές ευκολίες (π.χ. efood,clickdelivery για να παραγγείλεις φαί, ή κάποια εφαρμογή για ταξί ή εφαρμογές για τράπεζες/ebay κτλ, ακόμα και αν θες απλώς άλλον browser αντί για τον internet explorer -ο οποίος εμφανίζει κι αυτός μικροπροβλήματα- κτλ κτλ) απουσιάζουν ή έχουν πολλά προβλήματα.

υπάρχει και uber και taxibeat, για τράπεζες υπάρχει σίγουρα για alpha και eurobank αλλα δεν ξερω τις δυνατότητες τους

και ebay υπαρχει και paypal

Δημοσ.

επειδή έχω lumia, taxibeat υπάρχει ναι.... αλλά επιεικέστατα υπολειτουργεί.

Για eurobank π.χ. δεν υπάρχει η εφαρμογή που συγκεντρώνεις πόντους.

Γενικά οι περισσότερες εφαρμογές είτε δεν υπάρχουν είτε υπολειτουργούν.

Δημοσ.

Καλύτερα δώσε λίγο παραπάνω και πάρε το Moto G, που λειτουργεί καλύτερα από το Magna (όχι τόσο σαν το 640) αλλά έχει Android άρα και όλες τις εφαρμογές που χρειάζεσαι.

Δημοσ.

Και το J5 είναι αρκετά καλό αλλά το Moto G για την κατηγορία του είναι από τα καλύτερα.

Δεν είπε κανείς ότι δεν είναι καλό, όμως πρέπει να λέμε όλες τις επιλογές κι όχι μόνο αυτή που μας αρέσει (ειδικά αν είναι εξίσου καλές προτάσεις για διαφορετικούς λόγους η καθεμία).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...