Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί όχι και οι δασκαλίτσοι και οι καθηγητριούληδες;

Εγω προς το παρον δασκαλιτσες βλέπω να παρελαύνουν σαν φρεγάτες οχι δασκαλίτσους. Καλα τωρα σοβαρα εκεινη τη μέρα διαλέγουνε οι ηλίθιες να διαφημιστουν? ηλιθιες ρε πουστη μου.

http://www.sportdog.gr/hot-dog/lifestyle/article/331952/i-ksanthia-dimetri-daskala-apo-tin-parelasi-poy-mas-exei-meinei-aksexasti-foto

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/10/blog-post_157.html

Δημοσ.

δεν βλέπω κάτι κακό να είναι η άλλη όμορφη κ να ντύνεται ωραία, αν ήταν κάποια χοντρή καλό θα ήταν να ντυνόταν αναλόγως για να μην είναι περίεργο θέαμα , αυτές μια χαρά τις βλέπω. Δεν νομίζω πως οι ήρωες του 21 να ενοχλούνταν με την ελευθερία του καθενός να εκφράζεται όπως θέλει κ όχι όπως του επιβάλουν, άλλωστε για την ελευθερία μας πολέμησαν. 

τώρα σχετικά με τις παρελάσεις κάνουν δεν κάνουν το ίδιο μου κάνει , οι ήρωες πολέμησαν , τους σεβόμαστε αλλα στρατιωτικές παρελάσεις δεν χρειάζονται, δεν πολέμησε ο σημερινός στρατός και η κατάντια του,ούτε τα πολιτικά πρόσωπα που φιγουράρουν στην tv σήμερα,  πολέμησαν όλοι οι Έλληνες που μπορούσαν να πολεμήσουν ακόμα κ αν αυτοί ήταν πιτσιρικάδες που δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε. 

• Like 1
Δημοσ.

http://www.agriniopress.gr/%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%AF%CE%BD%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/

Ειναι αστειο τωρα να βλέπεις τέτοιες εικονες σε παρέλαση και μετα μερικές να σου λένε μου μιλησες εξω ή μου την έπεσες την ωρα της δουλειάς αρα εισαι πέφτουλας. Τοσοι προσκεκλημένοι αμα φοράς αυτα τα μπουρδέλα οσο να ναι δεν σέβεσαι ουτε τιμάς την παρουσια τους.

Δημοσ.

τώρα σχετικά με τις παρελάσεις κάνουν δεν κάνουν το ίδιο μου κάνει , οι ήρωες πολέμησαν , τους σεβόμαστε αλλα στρατιωτικές παρελάσεις δεν χρειάζονται, δεν πολέμησε ο σημερινός στρατός και η κατάντια του,ούτε τα πολιτικά πρόσωπα που φιγουράρουν στην tv σήμερα,  πολέμησαν όλοι οι Έλληνες που μπορούσαν να πολεμήσουν ακόμα κ αν αυτοί ήταν πιτσιρικάδες που δεν είχαν ιδέα τι τους περίμενε. 

Αν έχεις πάει στρατό, φυσικά και σου έχουν πει τι σε περιμένεις. Μία σφαίρα που αν δεν σε σκοτώσει αμέσως, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με μία ένεση καθαρής μορφίνης που σου έχουν δώσει, περιμένωντας είτε τον μεταφορέα, είτε τον γλυκό εναγκαλισμό του Θανάτου.

Και φυσικά ορκίζεσαι στην Πατρίδα να κάνεις αυτό ακριβώς το πράγμα. Να την υπερασπιστείς μέχρι "την τελευταία ρανίδα του αίματος".

• Like 1
Δημοσ.

Από την μια οι δεξιοί και οι συντηρητικοί με τα δικά τους και από την άλλη οι προοδευτικοί.

Για να δούμε ποιος θα νικήσει.

κανεις δε θα νικησει αγαπητε και κακως το θετεις ετσι. ας το εκανες αριστεροι vs δεξιοι να τελειωνουμε

επισης μ'αρεσει πως χαρακτηριζεις δεξιους και συντηριτικους οσους ειναι υπερ και προοδευτικους οσους ειναι κατα.

ειδαμε τη προοδο που φερατε στη χωρα μεσα σε ενα χρονο εσυ και αυτοι που ψηφισατε

στο θεμα μας, ειμαι υπερ των στρατιωτικων παρελασεων και μονο, για να θυμαται ο κοσμος που και που οτι υπαρχουν καποιοι ελληνες που θα δωσουν τη ζωη τους για τη προστασια της πατριδας τους, οταν και οποτε χρειαστει. οπως εγινε και στο παρελθον, και ας προσπαθουν καποιοι με νυχια και με δοντια να μας κανουν να αποβαλλουμε καθε αισθημα πατριωτισμου

ειμαι κατα των μαθητικων παρελασεων, εκτος και αν ειναι εντελως εθελοντικες, η αν ειναι να ριξουν καμια μουτζα στους εκαστοτε κοπριτες που μας κυβερνουν

• Like 4
Δημοσ.

Αν έχεις πάει στρατό, φυσικά και σου έχουν πει τι σε περιμένεις. Μία σφαίρα που αν δεν σε σκοτώσει αμέσως, θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με μία ένεση καθαρής μορφίνης που σου έχουν δώσει, περιμένωντας είτε τον μεταφορέα, είτε τον γλυκό εναγκαλισμό του Θανάτου.

Και φυσικά ορκίζεσαι στην Πατρίδα να κάνεις αυτό ακριβώς το πράγμα. Να την υπερασπιστείς μέχρι "την τελευταία ρανίδα του αίματος".

στη θεωρία όλα καλά είναι , η πράξη διαφέρει αρκετά. Μακάρι να μη ζήσουμε ποτέ πόλεμο

• Like 1
Δημοσ.

στη θεωρία όλα καλά είναι , η πράξη διαφέρει αρκετά. Μακάρι να μη ζήσουμε ποτέ πόλεμο

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να στήσουμε και κλο για να μην ζήσουμε πόλεμο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...