Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σπουδαζω εξωτερικο, εκτος ΕΕ. Μπορω νσ βγαλω φοιτιτικο πασο στην Ελλαδα? Η εστω αμα φερω εγγραφο του πανεπιστημιου που να ποιστοποιει οτι ειμαι φοιτιτης, θα μπορω να κανω αγορες ως φοιτιτης?

Δημοσ.

Φιλος περασε εδω γραφτηκε στην σχολη του (Ιεαρατικη περασε για troll μεταξυ μας, ηξερε οτι θα φυγει) και πηρε απο εδω πασο και το χρησιμοποιει κανονικα.

Απο εξω δεν νομιζω να καταφερεις να παρεις για εδω πασο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα, σπουδαζω εξωτερικο, εκτος ΕΕ. Μπορω νσ βγαλω φοιτιτικο πασο στην Ελλαδα? Η εστω αμα φερω εγγραφο του πανεπιστημιου που να ποιστοποιει οτι ειμαι φοιτιτης, θα μπορω να κανω αγορες ως φοιτιτης?

Όχι. Μόνο αν είσαι εγγεγραμμενος σε ΑΕΙ ή ΤΕΙ στην Ελλάδα μπορείς να βγάλεις φοιτητικό πάσο.
Δημοσ.

Άσχετο αλλά και φοιτητής εξωτερικού δεν δικαιούται φοιτητικές προσφορές , εκπτώσεις σε αστικά, κλπ στην Ελλάδα.

Πριν 3 χρόνια τουλα΄χιστον ούτε για πλάκα.

Δημοσ.

με το ελληνικό πάσο στη νορβηγία μια χαρά εκπτώσεις είχα.
Με το νορβηγικό πάσο ο αδερφός μου στην ελλάδα, σε κάποια το δέχονταν και σε κάποια μέρη όχι.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άσχετο αλλά και φοιτητής εξωτερικού δεν δικαιούται φοιτητικές προσφορές , εκπτώσεις σε αστικά, κλπ στην Ελλάδα.

Πριν 3 χρόνια τουλα΄χιστον ούτε για πλάκα.

Τωρα δικαιουσε... τουλαχιστον στα ΜΜΜ στην Αθηνα

Δημοσ.

Ψάξε τι παίζει και με το διεθνές πάσο (ISIC). Ορισμένες επιχειρήσεις δέχονται κι αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...