vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Εχω στο δωματιο μου υγρασια ενω αεριζετε πολυ συχνα τι φταιει?
κουξκουκ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το κλίμα φίλε αυτο φταίει και μπορεί τα παράθυρα να μπαζουν τώρα η λύση είναι αφυγρατηρας θα ζεσταίνεται ποιο εύκολα και θα νιώθεις ποιο γλυκιά την ατμόσφαιρα υγ. Μην κοιμηθεις ποτέ με αφυγρατηρα ανοιχτό
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Το κλίμα φίλε αυτο φταίει και μπορεί τα παράθυρα να μπαζουν τώρα η λύση είναι αφυγρατηρας θα ζεσταίνεται ποιο εύκολα και θα νιώθεις ποιο γλυκιά την ατμόσφαιρα υγ. Μην κοιμηθεις ποτέ με αφυγρατηρα ανοιχτό κοιμαμαι με το παραθυρο στην ανακλυση. ειναι καλο αυτο?
dollyyy19 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 τι ποσοστο ειναι;θερμαινεις τον χωρο;τι κατασκευη ειναι;
vasilissouvlaki Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 το ποσοστο δεν το ξερω. τωρα που δεν κανει κρυο οχι. κατασκευη απλη τουβλα και εχω απο πανω και αλλο διαμερισμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Σε ποια πόλη είσαι; Υγρασία εννοείς έβγαλε ο τοίχος μαυρίλα μεσ το δωμάτιο που κοιμάσαι;
vasilissouvlaki Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Σε ποια πόλη είσαι; Υγρασία εννοείς έβγαλε ο τοίχος μαυρίλα μεσ το δωμάτιο που κοιμάσαι; Χανια. Να στο δωμάτιο μου.Γιατί?Μάλλον γιατί μετά τα πίνεις νερό από το λάστιχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα