Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βιβλιαράκι, ύπνος, αλκοόλ.

Οι 3 ώρες πτήσεις δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο (ζω στις ηπα), οι πτήσεις πάνω απο 8 ώρες είναι υποφερτές διότι μπορείς να κοιμηθείς ένα καλό τετράωρο, αλλά οι πτήσεις των 5-6 ωρών δεν παλεύονται με την καμία, να κοιμηθείς δεν μπορείς, να φας δεν μπορείς, να κάνεις οτιδήποτε δεν μπορείς κλπ κλπ.

Επεξ/σία από Ψιτ
  • Like 1
Δημοσ.

To power bank είναι σωτήριο ειδικά για όσους από εμάς δε βολευόμαστε στην οικονομική θέση (τα μαξιλαράκια λαιμού που αναφέρθηκαν πιο πάνω είναι για άτομα το πολύ μέχρι 1,85) και δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πετάξουμε πρώτη θέση/business.

Από κει κι έπειτα βρίσκω βολικές τις εταιρείες που δίνουν δωρεάν αλκοόλ στις μεγάλες πτήσεις αφού μετά από κάποια τζιν τόνικ μπορείς να λαγοκοιμηθείς όπου και αν βρίσκεσαι :)

Δημοσ.

Ναι power bank.
Αν θελεις κατι μονο να διαβαζεις βιβλια παρε e-ink reader. Νομιζω η μπαταρια τους μπορει να διαρκεσει μεχρι βδομαδες και η οθονη μοιαζει με χαρτι.

Δημοσ.

Εδώ και χρόνια έχω εφαρμόσει την τακτική του κουρελιασματος την προηγούμενη για να πέσω ξερή στο ταξίδι. Αλλωστε παντα υπάρχει ένας καλος λογος για να γιορτάσεις πριν φύγεις απο καπου. Μικρο-μεγαλο το ταξίδι πρεπει να γιορτάζεται. Το τρικ είναι να σταματήσεις πριν το χανγκοβερ.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και χρόνια έχω εφαρμόσει την τακτική του κουρελιασματος την προηγούμενη για να πέσω ξερή στο ταξίδι. Αλλωστε παντα υπάρχει ένας καλος λογος για να γιορτάσεις πριν φύγεις απο καπου. Μικρο-μεγαλο το ταξίδι πρεπει να γιορτάζεται. Το τρικ είναι να σταματήσεις πριν το χανγκοβερ.

Εγω δεν πινω αλκοολ, με πιανουν ημικρανιες, οποτε δεν το γλιτωνω το πηξιμο στα ταξιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...