Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Ναι ρε φίλε, Κουτσουπιά. Είχα ξεχάσει αυτό το όνομα. Ανθίζει νωρίτερα από ακακίες κλπ. Η πασχαλιά δεν είναι γιατί μυρίζει πολύ έντονα (και υπέροχα) ενώ αυτό όχι. Οντόπικ, και γω αγαπώ κυψέλη αλλά δεν έχω ιδέα από μαγαζιά που πέζουν τέτοια μουσική. Θα πήγαινα βέβαια αν υπήρχε περίπτωση να δω άτομα να χορεύουν όπως σε αυτό το βίντεο αλλά μάλλον χλωμό
stavi Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Κουτσουπια ειναι. είσαι απο το μπραχάμι ε; πως και το ήξερες το δέντρο; ξέρεις απο αυτά; η ονομασία μπραχάμι μου θυμίζει μπαχάμες
braxamiotis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 είσαι απο το μπραχάμι ε; NAI πως και το ήξερες το δέντρο; ξέρεις απο αυτά; Exουμε στο χωριο η ονομασία μπραχάμι μου θυμίζει μπαχάμες Το ιδιο ειναι 1
zio10 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν πας σε κανένα ελληνάδικο που χορεύουν στάνταρ;
stavi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Γιατί δεν πας σε κανένα ελληνάδικο που χορεύουν στάνταρ; έχω ακούσει για ένα καλό στη νεά σμύρνη και έχω στο πρόγραμμα να πάω. βρίσκεις και εύκολα παρέα γι'αυτό, οπότε δε θα χρειαζόταν να βάλω τα μεγάλα μεσα και να ζητήσω παρέα στο ινσόμνια αλλά επειδή σε μαγαζί με μαύρους δύσκολα κάποιος πάει απο τους γνωστούς μου.. βασικά κανενας, σκέφτηκα μηπως υπάρχει κανείς άλλος, μέσα απο το ινσόμνια, που του αρέσει αυτη η μουσική και δε θα τον πείραζε να βρεθεί σε ένα κλαμπ γεμάτο μαυρούληδες. Παντως είναι απίστευτο ότι οι περισσότεροι ανθρωποι ουτε κατά διάνοια δε θα πατούσαν σε ένα κλαμπ που συχνάζουν μαύροι. Ακόμα και το οτι το αναφέρω έχω την αίσθηση ότι σε μερικούς θα γίνω αντιπαθητική. 1
vchristod84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 έχω ακούσει για ένα καλό στη νεά σμύρνη και έχω στο πρόγραμμα να πάω. βρίσκεις και εύκολα παρέα γι'αυτό, οπότε δε θα χρειαζόταν να βάλω τα μεγάλα μεσα και να ζητήσω παρέα στο ινσόμνια αλλά επειδή σε μαγαζί με μαύρους δύσκολα κάποιος πάει απο τους γνωστούς μου.. βασικά κανενας, σκέφτηκα μηπως υπάρχει κανείς άλλος, μέσα απο το ινσόμνια, που του αρέσει αυτη η μουσική και δε θα τον πείραζε να βρεθεί σε ένα κλαμπ γεμάτο μαυρούληδες. Παντως είναι απίστευτο ότι οι περισσότεροι ανθρωποι ουτε κατά διάνοια δε θα πατούσαν σε ένα κλαμπ που συχνάζουν μαύροι. Ακόμα και το οτι το αναφέρω έχω την αίσθηση ότι σε μερικούς θα γίνω αντιπαθητική. Αυτό με τους μαύρους, υπάρχει κάποιος "ιδιαίτερος" λόγος που θες να βρεις μαγαζιά με εγχρωμους;;; Χιούμορ κάνω, δε βγαίνουν και τα emoji στο insomnia....
stavi Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Αυτό με τους μαύρους, υπάρχει κάποιος "ιδιαίτερος" λόγος που θες να βρεις μαγαζιά με εγχρωμους;;; Χιούμορ κάνω, δε βγαίνουν και τα emoji στο insomnia.... δεν ψάχνω μαγαζι με μαύρους απλά υπήρχε ένα καλο κλαμπάκι με μουσική rnb και θέλω να πάω αλλά δεν υπαρχουν εθελοντές
vchristod84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 δεν ψάχνω μαγαζι με μαύρους απλά υπήρχε ένα καλο κλαμπάκι με μουσική rnb και θέλω να πάω αλλά δεν υπαρχουν εθελοντές Το βράδυ εγώ θα πάω στο "μικρό" στη λαοδικης, αν ψήνεσαι, στείλε πμ
Pablo_Hasan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Το βράδυ εγώ θα πάω στο "μικρό" στη λαοδικης, αν ψήνεσαι, στείλε πμ θα το μετανιώσεις αυτο που έγραψες 1
vchristod84 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 θα το μετανιώσεις αυτο που έγραψες Γιατί, η σταβι είναι κάνας μανιακός δολοφόνος; χαχαχα 1
xpapias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Οχι οχι. Παρε λουκετο μονο. Οπως λέμε πάρε ζακέτα! 2
bedazzled Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 έχω ακούσει για ένα καλό στη νεά σμύρνη και έχω στο πρόγραμμα να πάω. βρίσκεις και εύκολα παρέα γι'αυτό, οπότε δε θα χρειαζόταν να βάλω τα μεγάλα μεσα και να ζητήσω παρέα στο ινσόμνια αλλά επειδή σε μαγαζί με μαύρους δύσκολα κάποιος πάει απο τους γνωστούς μου.. βασικά κανενας, σκέφτηκα μηπως υπάρχει κανείς άλλος, μέσα απο το ινσόμνια, που του αρέσει αυτη η μουσική και δε θα τον πείραζε να βρεθεί σε ένα κλαμπ γεμάτο μαυρούληδες. Παντως είναι απίστευτο ότι οι περισσότεροι ανθρωποι ουτε κατά διάνοια δε θα πατούσαν σε ένα κλαμπ που συχνάζουν μαύροι. Ακόμα και το οτι το αναφέρω έχω την αίσθηση ότι σε μερικούς θα γίνω αντιπαθητική. Τι φοβούνται ακριβώς; Ότι θα πηγαίνουν τοίχο-τοίχο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα