Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνω αφορμή από ένα αλλο post, όπου κάποιο άλλο μέλος έλεγε οτι δεν πηγαίνει τουαλέτα εκτός σπιτιού (τουλάχιστον για τα "χοντρά").

Το ιδιο ακριβώς θεμα εχω και'γω. Ειμαι που ειμαι μυστηριος, θυμαμαι οσο ημουν σχολείο, σε ολα τα σχολικα μου χρονια, να ειχα παει max 10 φορες τουαλέτα. Πλεον δεν εχω τέτοια κολλήματα - είμαι και σε ηλικια που πρέπει να ανησυχώ για τον προστάτη μου εξάλλου. Αλλα η αλήθεια ειναι οτι το κανω μονο για κατουρημα. Σε σπανιες περιπτωσεις, πχ οταν εχει χρειαστεί να δουλεψω 24ωρο+, μπορει σε εξαιρετικη αναγκη να παω και αυτο με ασηπτες συνθηκες και σε δωματιο για το προσωπικό.

Βλεπω συχνα ομως αλλους στη δουλειά να πηγαινουν στο χαλαρο μετα το φαγητό και να κάθονται χαλαρα 20λεπτο.

Αλλες φορες βρισκω το καθισμα με κ@λοχ@αρτα. Αλλες φορες με πατημασιες (σταση "πελαργου"). Πολλες φορες βρισκω εφημεριδα πανω απο το μηχανημα με το ρολο υφασματος για τα χερια. Μια φορα ειχα ακουσει στελεχος να μιλα στο τηλεφωνο μεσα απο το "θάλαμο". Αυτα στο εξωτερικό κιολας.

Τελος θυμαμαι το ποστ ενος συμφορουμιτη που ελεγε οτι ειχε παει στη σχολη του και ξεπλενοταν με το χειμαρρο της χεστρας.

Οσο και να το δουλεψω μεσα μου νομιζω οτι δε θα μπορουσα να παω. Εσεις πως τα βγαζετε περα;

Δημοσ.

Ακόμα ένα καθαρό βιεσελοθρέντ (τουλάχιστον όσον αφορά το χοντρό της υπόθεσης..)

Ανετα θα μπορουσε να ειναι μοντερεητορας στο συγκεκριμενο thread. Αλλα ας μείνουμε στο θεμα.

Δημοσ.

Είμαι διχασμένος σε ποιο ενδιαφέρον θρεντ να ποστάρω. Αυτό ή της στάβι.

Και στα δύο όσο είναι ακόμη ανοιχτά..

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ακουσει και το τραγικό. Ενας τύπος στη δουλειά του πατέρα μου ειχε πεσει μεσα στην τουαλέτα. Σε φαση καρατε κιντ μαλλον.

Δημοσ.

Εχω ακουσει και το τραγικό. Ενας τύπος στη δουλειά του πατέρα μου ειχε πεσει μεσα στην τουαλέτα. Σε φαση καρατε κιντ μαλλον.

Μήπως προσπαθούσε να κάνει αυτό;

517e6FNW3pL._SY300_.jpg

• Like 1
Δημοσ.

explain please...

Sorry δεν το εχω. Δυσκολη εικονα και για μενα. Αλλα φανταζομαι οτι ανεβαινοντας τη "μετατρεπουν" σε κλασικη τουρκικη.

Ναι ναι αυτο στην εικονα φαντάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...