Liverpool89 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εγω σε ενα μαγαζι ή σπιτι αν δω την τουαλετα καταλαβαινω πολλα για την μπιχλα που θα κουβαλαει ο αλλος. Πχ δεν γινεται να πας σε εστιατοριο που οι τουαλετες τους ειναι μεσα στην μπιχλα και να θεωρεις οτι την κουζινα θα την εχουν καθαρη. 2
xpapias Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Kλάνουν και ρεύονται δημοσίως; Δεν το πιστεύω. Εγω δεν το εχω δει παντως αυτο δημοσια. Σε τουαλέτα την εχω "φαει" ομως, απο καποιον που κατουρουσε ενω παραδιπλα επλενα τα χερια.
anwnymh29 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Εγω σε ενα μαγαζι ή σπιτι αν δω την τουαλετα καταλαβαινω πολλα για την μπιχλα που θα κουβαλαει ο αλλος. Πχ δεν γινεται να πας σε εστιατοριο που οι τουαλετες τους ειναι μεσα στην μπιχλα και να θεωρεις οτι την κουζινα θα την εχουν καθαρη. Συμφωνω απολυτα!!! Παιδες νομιζω το τουαλετα εκτος σπιτιου αν εχεις καποιο ραντεβου ή λιγο πριν την δουλεια νομιζω το φροντιζεις..το χειροτερο ειναι να σε πιασει καμια διαρροια (γαστρεντεριτιδα πχ) σε αβολες καταστασεις..ραντεβου,στην δουλεια και αναλογως την δουλεια βεβαια ειναι αναλογο και το ρεζιλικι,στον περιπατο..στο ξαφνικο!Εκει τι κανεις?? 1
vsl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είμαι στο εξοχικό φίλου και η τουαλέτα δεν έχει καπάκι και τραβάω ένα ζόρι... Πάπια άσε τις ντροπές και χέζε παντού. 3
g_alkis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Συγγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά είμαι στο εξοχικό φίλου και η τουαλέτα δεν έχει καπάκι και τραβάω ένα ζόρι... Πάπια άσε τις ντροπές και χέζε παντού. Τα έκανες στην αυλή/κήπο; 4
vsl Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Τα έκανες στην αυλή/κήπο; Προτίμησα τον παραδοσιακό τρόπο του στρωσίματος ρόλο χαρτί. 1
V for Vagelis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί δε σηκώνουν το κάλυμμα της λεκάνης σαν άνθρωποι όταν πάνε για κατούρημα... Και μετά μπαίνεις εσύ και το βρίσκεις τίγκα πιτσιλισμένο, επειδή προφανώς δε το έχουν και τόσο με το στόχο... Γιατί τέτοια βαρβαρότητα εν έτει 2016;
Mikeasdf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί δε σηκώνουν το κάλυμμα της λεκάνης σαν άνθρωποι όταν πάνε για κατούρημα... Και μετά μπαίνεις εσύ και το βρίσκεις τίγκα πιτσιλισμένο, επειδή προφανώς δε το έχουν και τόσο με το στόχο... Γιατί τέτοια βαρβαρότητα εν έτει 2016; Ποιος θα βαλει το χερι του σε καπακι δημοσιας τουαλετας για να το σηκωσει ? Ακομα και αν δεν ειναι μεσα στα κατουρα.
V for Vagelis Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ποιος θα βαλει το χερι του σε καπακι δημοσιας τουαλετας για να το σηκωσει ? Ακομα και αν δεν ειναι μεσα στα κατουρα. Καλά σοβαρά τώρα; Με λίγο (ή έστω πολύ) κωλόχαρτο δε μπορείς να το σηκώσεις το ρημάδι το κάλυμμα χωρίς να το ακουμπήσεις με το δέρμα σου; Δηλαδή τι θα γίνει, ο επόμενος που θα θέλει να χέσει σαν άνθρωπος θα κάθεται να σκουπίζει τα κάτουρα σου;
xpapias Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εγω για το συγκεκριμενο εφαρμόζω τακτικη ninja με το ποδι. 3
Mikeasdf Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλά σοβαρά τώρα; Με λίγο (ή έστω πολύ) κωλόχαρτο δε μπορείς να το σηκώσεις το ρημάδι το κάλυμμα χωρίς να το ακουμπήσεις με το δέρμα σου; Δηλαδή τι θα γίνει, ο επόμενος που θα θέλει να χέσει σαν άνθρωπος θα κάθεται να σκουπίζει τα κάτουρα σου; Εγω παντως το χερι μου εκει οτι με κωλοχαρτο το βαζω ουτε με γαντι.Και αν εχεις καποια ανοιχτη πληγη στο χερι σου και δεν το εχεις παρατηρησει ? Δε σε σωζει ουτε χαρτι ουτε τιποτα.Που ξερεις ποιος εχει παει τουαλετα εκει πριν απο σενα, αν ειχε aids η κατι αλλο που μεταφερεται ευκολα? Θα το ρισκαρες για να κατσεις να "χεσεις σαν ανθρωπος" ? Προσωπικα αν αναγκαστω να παω σε τουαλετα εξω για το χοντρο, θα το κανω σε θεση squat χωρις να ακουμπησω τιποτα.Το εχω συνηθισει πλεον, αν και ποτε δεν ειχα θεμα. 1
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν εχεις αρκετα δυνατα ποδια, μπορεις να "κατσεις" στη λεκανη χωρις να την ακουμπας. Απλα να πλησιασεις δηλαδη οσο μπορεις. Σου δινει και ενα κινητρο να μην χρονοτριβεις. Αν υπαρχει αφθονο χαρτι σε ρολο (σπανιο σε δημοσια τουαλετα) μπορεις να παρεις 2 ρολα, να τα βαλεις αναμεσα στα ποδια σου και τη λεκανη και να κατσεις πανω τους. Και αυτη η λυση βεβαια δεν ειναι ιδανικη γιατι δεν θα κρατησουν παρα πολυ το σχημα τους εκτος αν εισαι πολυ ελαφρυς. Αυτό δεν είναι και τόσο καλό για τους επόμενους όμως... Υπάρχουν και διάφορα καλύμματα πάντως για όποιον θέλει.
patriot21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Αν εχεις αρκετα δυνατα ποδια, μπορεις να "κατσεις" στη λεκανη χωρις να την ακουμπας. Απλα να πλησιασεις δηλαδη οσο μπορεις. Σου δινει και ενα κινητρο να μην χρονοτριβεις. Αν υπαρχει αφθονο χαρτι σε ρολο (σπανιο σε δημοσια τουαλετα) μπορεις να παρεις 2 ρολα, να τα βαλεις αναμεσα στα ποδια σου και τη λεκανη και να κατσεις πανω τους. Και αυτη η λυση βεβαια δεν ειναι ιδανικη γιατι δεν θα κρατησουν παρα πολυ το σχημα τους εκτος αν εισαι πολυ ελαφρυς. Eπομενο θρεντ.. 1)Η τεχνικη του χεσιματος(shit techniques) και ενα αλλο 2)Ασκησεις ενδυναμωσης ποδιων για σωστο στησιμο στη χεστρα(squats for high shit position) ................................. Τεχνολογικο φορουμ,φακ γεα! 2
zio10 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Εγω σε ενα μαγαζι ή σπιτι αν δω την τουαλετα καταλαβαινω πολλα για την μπιχλα που θα κουβαλαει ο αλλος. Πχ δεν γινεται να πας σε εστιατοριο που οι τουαλετες τους ειναι μεσα στην μπιχλα και να θεωρεις οτι την κουζινα θα την εχουν καθαρη. Μπορεί να μην είναι και πάντα έτσι. Στην τουαλέτα δηλαδή δεν έχει άμεσο έλεγχο, οπότε μπορεί να τύχεις σε στιγμή που δεν είναι καθαρή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα