Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω παντως το χερι μου εκει οτι με κωλοχαρτο το βαζω ουτε με γαντι.Και αν εχεις καποια ανοιχτη πληγη στο χερι σου και δεν το εχεις παρατηρησει ? Δε σε σωζει ουτε χαρτι ουτε τιποτα.Που ξερεις ποιος εχει παει τουαλετα εκει πριν απο σενα, αν ειχε aids η κατι αλλο που μεταφερεται ευκολα? Θα το ρισκαρες για να κατσεις να "χεσεις σαν ανθρωπος" ?

Προσωπικα αν αναγκαστω να παω σε τουαλετα εξω για το χοντρο, θα το κανω σε θεση squat χωρις να ακουμπησω τιποτα.Το εχω συνηθισει πλεον, αν και ποτε δεν ειχα θεμα.

HIV εννοείς. Ούτε το κωλόχαρτο δεν ακουμπάς στη τουαλέτα δηλαδή; Ισως να ψαχτείς για ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Συμπτώματα ΙΨΔ: Φοβάμαι υπερβολικά τα μικρόβια και νομίζω ότι θα κολλήσω κάποια σοβαρή ασθένεια..

http://www.psyche.gr/psyobsessive.htm

Δημοσ.

HIV εννοείς. Ούτε το κωλόχαρτο δεν ακουμπάς στη τουαλέτα δηλαδή; Ισως να ψαχτείς για ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

http://www.psyche.gr/psyobsessive.htm

Τι δουλεια εχει το λινκ και οι ψυχολογικες μπουρδες που λεει με αυτο που ειπα εγω? Εσυ αυτο καταλαβες?

Δηλαδη το να εισαι προσεκτικος για καθε ειδους μικροβιο η αρρωστια που μπορει να καραδοκει σε χωρους οπου κατουρανε/χεζουν κλπ καθημερινα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατομα ειναι ψυχαναγκαστικο? Οκ..μαλλον πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου επι του θεματος.

Εσυ που δεν εχεις καποια ψυχοδιαταραχη υποθετω πως καθεσαι ανετα στο καπακι το οποιο σκουπισες με σκετο χαρτι και θεωρεις καθαρο.

Δημοσ.

Πάντως δεν είναι και τόσο χάλια τα πράγματα όσο τα παρουσιάζετε νομίζω...ακόμα και στα ΚΤΕΛ της Αθήνας πχ με τόσο κόσμο τις κρατάνε σε ένα επίπεδο αφού έχει άτομα που καθαρίζουν συνέχεια. Γενικά δεν θυμάμαι από πότε έχω να πετύχω κάτι πολύ χάλια...

Δημοσ.

Εγω εχω πετυχει αρκετες φορες παντως.Στο ιεκ που πηγαινω πρωτα-πρωτα, η καθαριστρια ειναι μια και το κτηριο στεγαζει 2 λυκεια και ενα ιεκ, οποτε δεν προλαβαινει να καθαρισει τα παντα.

Και σε κρασαδικα η καφετεριες εχει τυχει να βρωμαει απαισια η τουαλετα και να ειναι ακομα χειροτερα μεσα..

Δημοσ.

Τι δουλεια εχει το λινκ και οι ψυχολογικες μπουρδες που λεει με αυτο που ειπα εγω? Εσυ αυτο καταλαβες?

Δηλαδη το να εισαι προσεκτικος για καθε ειδους μικροβιο η αρρωστια που μπορει να καραδοκει σε χωρους οπου κατουρανε/χεζουν κλπ καθημερινα ΧΙΛΙΑΔΕΣ ατομα ειναι ψυχαναγκαστικο? Οκ..μαλλον πρεπει να αναθεωρησω τις αποψεις μου επι του θεματος.

Εσυ που δεν εχεις καποια ψυχοδιαταραχη υποθετω πως καθεσαι ανετα στο καπακι το οποιο σκουπισες με σκετο χαρτι και θεωρεις καθαρο.

Οχι κουβαλάω πάντα χλωρίνη και λοιπά καθαριστικά μαζί μου εννοείται και ρίχνω και κανα σφουγγάρισμα άμα λάχει...   :rolleyes:

Κατά τ' άλλα δε σου έκανα και διάγνωση... Ενα ενδεχόμενο εξέφρασα, καθώς ο υπερβολικός φόβος για μολύνσεις και μικρόβια μπορεί να σχετίζεται με ocd.

Δημοσ.

Ουτε εγω κουβαλαω χλωρινη κλπ μαζι μου εννοειται.Ενα πακετο με 10 χαρτομαντηλα και πολυ σπανια, αν το θυμηθω.Παντως το να φυλας τα ρουχα σου οσον αφορα τις δημοσιες τουαλετες δεν ειναι και υπερβολικος η παραλογος φοβος πιστευω..

Αν το κανεις και στο σπιτι σου, τοτε ναι, ειναι ψυχολογικο το θεμα.Εχω μια καθηγητρια στο ιεκ που ειναι ετσι με τα μικροβια.Κυκλοφορει και ακουμπαει τα παντα με μαντηλακια..

Δημοσ.

Αν εχεις αρκετα δυνατα ποδια, μπορεις να "κατσεις" στη λεκανη χωρις να την ακουμπας. Απλα να πλησιασεις δηλαδη οσο μπορεις. Σου δινει και ενα κινητρο να μην χρονοτριβεις.

Αν υπαρχει αφθονο χαρτι σε ρολο (σπανιο σε δημοσια τουαλετα) μπορεις να παρεις 2 ρολα, να τα βαλεις αναμεσα στα ποδια σου και τη λεκανη και να κατσεις πανω τους. Και αυτη η λυση βεβαια δεν ειναι ιδανικη γιατι δεν θα κρατησουν παρα πολυ το σχημα τους εκτος αν εισαι πολυ ελαφρυς.

Αυτο το προτεινεις και για τις γυναικες?

Όσο έχεις ενεργή σεξουαλική ζωή να μην σε απασχολεί ο προστάτης.

Ο αυνανισμος συμπεριλαμβανεται?

Είναι δυνατόν; Και πώς ισορροπείς; Και πώς στοχεύεις;

Εγω σκεφτομαι οτι αφου η βομβιτα θα πεσει απο τοσο μεγαλο υψος θα κανει και μεγαλο παφλασμο το νερο, οπότε θα βρεξει τα ποδια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...